- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #32.721
canım benim boyum uzun biraz, 1.72
o yüzden şimdi bile zayıf görünüyorum
geçen hafta sonu anneannem kızdı çok zayıflamışsın bileklerin çöp gibi kalmış diye, ben de benim boyum uzun yoksa ben nerdeyse 60 kiloyum dedim
bide bileklerim zaten incedir benim, 90 kilo da olsam ( Allah korusun ) kalınlaşmaz heralde :))
yani kız daha fazla verme istersen boyunla kilon arasında14 kilo var ideal değilmi bacım
valla bana bile eşim kızıyo çok verdin diye annemler dersen öle ama ben 55 hedef yaptım hatta diyorumki 54 olayım bi gün boyunca istediğim herşeyi yiyeyim içeyim
canım ilerisi için de istiyorum ben kilo vermeyi
bide benim asıl amacım sıkılaşmak
36 beden olup yağlı bi vücut istemiyorum, arıtk ben de her istediğimi rahatça giymek istiyorum
o yüzden hedefime ulaştığımda vücudumdaki yağ miktarı azalmış olacağı için büyük ihtimalle şekillenmem daha kolay olacak diye umuyorum
şimdi pilatese başladım zaten, 2 akşamdır yapmaya çalışıyorum tam beceremesemde, zamanla açılıcak sanırım vücudum daha rahat yapıcam ben de
canım bi günde her istediğini yiyip içersen iştahın çok açılır, 50 kilo olsan bile yapma bunu, az az ye ama ye canının istediğini
canım benim çok teşekkürler
elimden geleni yapıyorum, az da yemiyorum aslında
bazen kendimi zorladığım bile oluyo yemek için
siz de takip edebilirsiniz benim yediklerimi, az önce düşündüm de 22 kasımdan beri tam 5.5 kilo vermişim
ne çok hızlı ne çok yavaş, gayet güzel gidiyo kilocuklar
yarın 36 beden pantalonlarımı denicem bakalım kaç tanesi olacak üstüme :)
neyse kızlar akşam işe gitcem bişeyler atıştırayım artık orda net var orda görüşürüz herkese iyi akşamlar:79::79::79:
yok kız zaten midem öle kapanmışki istesemde yiyemem ama gözümün önüne yaş pastalar kolalar kıymalı pideler hep geliyo yazık eşimde benle beraber zayıfladı benim canım ister diye eve fazla almıyo bende sen dışarda ye diyorum kendime bu şekilde disiplin uygulamassam ben hayatta zayıflayamam ama sıkılaşma konusunda haklısın ben mesela kilolarımız aynı oldugu halde ve benden daha kilolu arkadaşlar tanıyorum onlarda su anda benim kullandığım sıkılaştırıcıdan aldılar
evet canım herşeyden az az yiyorsun ve şaşırıyorum ekmekte kuruyemişte yiyorsun ama biliyormusun ben senin gibi yersem kilo veremem sporda yapmıyorum o yüzden çok zor olur ama ekmeksiz yada daha az ekmekli halini yapabilirim birde çok kilolu olduğum için fark var malesef ah ah manken olmak istemiyorumda şöyle 70 olsam değme mankenlerede taş çıkarırım doğrusu olacak inşallah ama
neyse kızlar akşam işe gitcem bişeyler atıştırayım artık orda net var orda görüşürüz herkese iyi akşamlar:79::79::79:
anladım canım
aslında az az yiyebilirsin
ben yemiyorum ama gözümün önünden geçmiyolar hiç
bırak gözümün önünü, eşime yapıp kendim yediriyorum da canım istemiyor, oyüzden bundan sonra tatlıyla pastayla sorun yaşayacağımı sanmıyorum pek
şu kreminin adını bana yollarmısın peki özelden rica etsem
canım peki denedin mi hiç benim gibi yemeyi
ilk başta bana da çok geliyodu ama sonuç ortada, kilolar gidiyo normal bi şekilde
denemekten bişi kaybetmezsin bence ama sen bilirsin yine de
burçakcım senin gibi yemeyi değilde tam olarak ekmeği tekdilim ve sabahları tüketerek bir dönem 4 ayda 20 kilo vermiştim spor yapmamıştım ama spor konusunda tembellikte üstüme tanımam malesef iyi bir salona gitmeliyim ve zevk alarak gitmeliyim yeme düzenini aslında pek düşünmüyorum bir şekilde bir liste olurşturduğumda sabit kalırım ama ara öğün yapamayabilirim çünkü bazen çok yoğun bazen çok boş kalıyorum gün içinde dengeleyemebiliyorum . pazartesi ilk işim iyi bir listeyle bir düzene girmek ve acil olarak bir spor salonu ayarlamak olacak busene inşallah bitmeli bu kilo mevzusu
bende temizlik felan yaptım kızlar anca gelebildim
çok güzel canım herşey afiyet olsun :)))
sedacım çok geçmi olsun sana da
esracım şimdi gördüm bana selam verdiğini, acil çıkmam gerekeyiodu,pc başında değildim yani
ben de hemen bugün yediklerimi yazayım
sabah
2 dilim çavdar
2 çarliston
1 domates
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 yeşil zeytin
2şer çay kaşığı pekmez-tahin ve bal
1 tane ayva reçeli
ara yapamadım bu sabah
öğle menüm
1 ykdan az fazla ton balığını salata ile karıştırdım
1 dilim çvadar ekmeği
1 kase pul biberli yoğurt
aslında balıkla yoğurt yenmez derler ama bu hazır ton balığı olduğu için bi sakınca görmedim
az önce de 1 tane elma yedim
ilahi begümcüm üstümüzdede öyle ufak görünseler ne güzel olur dimi :18:
Inşallah canım benimde hayalim o her yaz hevesle alıp içine giremediğim elbiseleri giymek ama nerde
çok güzel canım
geçmiş olsun aman ihmal etme çok kötüdür diz ağrısı annemde düşmüştü önemsememişti dizde lif yırtılması olmuş ve çok uzun süre sıkıntı yarattı ameliyat olmak zorunda kaldı inşallah kötü bişey olmaz iyileşirsin bir an önce .
evet kızlar sabah ve öğle kahvaltım yumurta haşlama 2 dilim ekmek 2 zeytin domates salatalık
ara 2kaşık muhallebi
ara 1 saat tempolu yürüyüş
akşam ve şimdiden çok acıktım:95::95: Et ile patatesli haşlamam var çok az yemeyi düşnüyorum
canım benim boyum uzun biraz, 1.72
o yüzden şimdi bile zayıf görünüyorum
geçen hafta sonu anneannem kızdı çok zayıflamışsın bileklerin çöp gibi kalmış diye, ben de benim boyum uzun yoksa ben nerdeyse 60 kiloyum dedim
bide bileklerim zaten incedir benim, 90 kilo da olsam ( allah korusun ) kalınlaşmaz heralde :))
evet canım herşeyden az az yiyorsun ve şaşırıyorum ekmekte kuruyemişte yiyorsun ama biliyormusun ben senin gibi yersem kilo veremem sporda yapmıyorum o yüzden çok zor olur ama ekmeksiz yada daha az ekmekli halini yapabilirim birde çok kilolu olduğum için fark var malesef ah ah manken olmak istemiyorumda şöyle 70 olsam değme mankenlerede taş çıkarırım doğrusu olacak inşallah ama
ohhh.kolay gelsin sana bacım.ellerine sağlık
seninkide çok güzel şekerim afiyet olsun
olsun önemli olan önce kafada bitirmek değilmi pınarcım,buda bi adım sayılır :)
güzel bi menü olmuş
arada çok açıkırsan öğünde çok yememek için 2 ara yap canım daha iyi olur
burçakçım kilonu görüyodum zaten az dı ama ben boyun kısadır diye düşünmüştüm.sen daha ne istiyosun şekerim.boyunda kilonda gayet iyi
senin boyun kaç canım ?
begümcüm benim boyum 172 boyum iyi çok kilolu durmuyorum ama zayıfta değilim tabi ki :18:
benden büyüksün muhakkak takımın bir ablaya ihtiyacı var zaten reyhan ablamız vardı ama uzun zamandır gelmiyor unutmadı inşallah bizi daimi bir ablamızda sen ol olmazmı diskalifiye olmayız biz burayı sahiplenirsek takımda bizi sahiplenir muhakkak hem özel durumlar zaten göz önünde tutulur .
herkese merhabalar
akşam üstü elektrikler kesilince giremedim nete
ancak girebiliyorum
akşam yemeğinde
1 kepçe nohut yemeği ( etsiz)
1 tahta kaşık pilav
1 dilim çavdar ekmeği ( küçük dilimlerden yedim)
salata ve 1 kutu ayran
az önce de 2 kuru kayısı yedim
afiyet olsun canım mesajım geldimi bu arada
sağol canım
evet aldım mesajını, teşekkür ederim ama şimdi alamam, eşim walla kafayı yer bu kez :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?