Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben pazartesi aksami tartildim uyumadan once cok meraklandım bi cikayim bakıyim diye uyku tutmadi saat 1 di...tartida 65.6 gördüm cok mutlu oldum sabah uyabinca garanti 64.6 falanimdir diye sevindim uyudum sonra sabah bir kalktim tartı bu defa 66.2 yi gosterdi ne oldu ya diye tarti boyle gosterdiki dedim sonrasida moral bozuklugu ile gecti....yediklerime dikkat ettim ama tam düzenli beslenemedim....yarin tartı ne soylicek bilemiyorum...

Sabahları şişiyoruz bazen ödem oluyo, sıkma canını fırsatın oluyosa sabah yürüyüş yapıp öyle tartıl istersen

Seni çok iyi anlıyorum canim zaman zaman ayni durumlari yasiyorum.cay kahvenin yanina kuruyemiş meyve ciksrtirsan hem isin kolaylasir hemde daha saglikli olur tabi ana ogunleri atlamadan,yoksa doymuyolar

Kizlar genel bir arti durumu salmislik falan var.gecen hafta sildirdik bu hafta yine nota gelmesin dimi.kacamak yapmayalim, bol su içelim aksam ogununu hafif gecelim,yogurt kürü yapalım,yesil cay da olur,sabahta yapabilen odemini atip oyle tartilsin hadi bakalim geçen haftanın rehaveti olmasin ne kadar eksi o kadar az arti

okudum, kabul ettim

Bnde 4 5 gündür keçiboynuzu özü karışımı yiyorum üzüm pekmezi karışımlı eşim eczaneden almış oda bana güzel bir süpriz yapmz inş korktum şimdi

Canım sitenin koçu bandıydı 3 sene oldu unuttum ama yanlış hatırlamıyorsam 5 / 5.5 da 1 saat veya yorulursam 40 45 dk da bıraktım her hafta sonu hiç aksatmadk eşimle birlikte yaptık bencede koşu bandı biraz kalsın bana o zaman çok faydası oldu diye eve almak istedim ama işte çok yer kaplıyor diye vazgeçtim bence sizde de biraZ daha kalsın

Bizde de öyle bir türlü alıştıramadık sese kötü bir durum yani hiç yoksa çocuk uyuyunca mutfağı.mı toparlamak veya ertesi günün yemeğini az biraz yapmak iyi olurdu ama yürüyemiyoruz bile

Maşallah canım 500 tek seferde mi atlıyorsun.
Ben 50 de bitiyorum.
Ben de gün içinde 50 -50 yaparak 200 ü bulmaya çalışıyorum.
50 de takılıp soluklanarak devam edemiyor musun peki canım. Tek seferde en fazla 200 atlıyorum ama takıldığım zaman tekrar başlıyorum.. istediğim sayıyı yapana kadar mola vermiyorum.

Selam kızlar geçmişe pek bakamadım akşam detaylı okuyacağım inş herkesin günü güzel geçmiştir umarım tartıya herkes hazırdır :)) akşam çok hafif yiyoruz yarında imkanı olanlar birazcık ter atıp tartılsın sabah ödemi gitsinn.
Biz iyiyiz bugün hamd olsun gece güzel uyudum ilaçlar hemn etki etti demekki ama iştahım çok açık doktor vitamin verdi ya ondan yada hastalıkta giden iştahımın geri dönüşü
Öğlen güneşi görünce oğlumla çıktık gezdik yürüdük alışveris yaptık şimdi yemek vs hazırlayacağım akşam görüşürüz

Bnde 4 5 gündür keçiboynuzu özü karışımı yiyorum üzüm pekmezi karışımlı eşim eczaneden almış oda bana güzel bir süpriz yapmz inş korktum şimdi

Yememdede hicbir degisim yok o yüzden arti cikmami balli macuna bağliyorum. 2 gün once +1 bugün +1.5 yarında +2kg çijarım diye korkuyorum

Canım
O kadar etkiler mi sence? Adetin yakınsa belki ödem oluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…