- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.581
Normalde yarıyor 2 öğün içsem mutlaka veriyorum ben daha çok elimde olduğu için tüketiyorum kahvaltıda iş yerinde rahatlık oluyoRejim falan yapınca vücudun dengesi değişiyor o yüzden gecikmiş olabilir. Endişe etme. Shake işe yarıyor mu?
Koşu bandını neden kullanmıyorsun, birşeyler izlerken yürümek koşmak vb iyi olur aslında.Koşu bandında tempon nasıldı canım? Bir de ne kadar yürüdün. BAna kalsa koşu bandını satma taraftarıyım ama eşim de ileride hamile kalırsam iple vedalaşıp yürümek isteyeceğimi düşündüğü için itiraz ediyor :)
Selamlar, acaba blutooth kulaklik mi deneseniz..ben de gurultu olmasin diye yoga yaparken bu tur bir kulaklok kullaniyorum..çok işe yarıyor gerçektenKoşu bandını neden kullanmıyorsun, birşeyler izlerken yürümek koşmak vb iyi olur aslında.
Benim yerim olsa alırım koşu bandı ama ev çok küçük. Oğlum uyuduktan sonra leslie yapayım diyorum ama tek uygun yer oturma odasi o da çocuğun odasıyla bitişik ses olur diye yapamıyorum.l koşu bandı olamıyor. Bizde zaten çocuk uyuyunca hayat duruyor kendi odamızda bilgisayar kitap filan.
Benim yürüyüş bandım vardıKoşu bandını neden kullanmıyorsun, birşeyler izlerken yürümek koşmak vb iyi olur aslında.
Benim yerim olsa alırım koşu bandı ama ev çok küçük. Oğlum uyuduktan sonra leslie yapayım diyorum ama tek uygun yer oturma odasi o da çocuğun odasıyla bitişik ses olur diye yapamıyorum.l koşu bandı olamıyor. Bizde zaten çocuk uyuyunca hayat duruyor kendi odamızda bilgisayar kitap filan.
Iyi fikir ayak sesleri sorun olmazsa o sekilde denenebilir. Bluetooth kulaklik almam lazim bu durumda...Selamlar, acaba blutooth kulaklik mi deneseniz..ben de gurultu olmasin diye yoga yaparken bu tur bir kulaklok kullaniyorum..çok işe yarıyor gerçekten
CanımKoşu bandını neden kullanmıyorsun, birşeyler izlerken yürümek koşmak vb iyi olur aslında.
Evde spor aleti yoksa 15-20 dakikalık cardio egzersizler denenebilir ama çok abartma bizim gibi + gelme :) her gün yaptık bir hafta cuma tartısında tam kabustu :)Benim yürüyüş bandım vardı
Babama verdim.
Aslında TV izlerken yürümek güzel oluyor.
Ama babam da rahatsız o günde 10 dk yürüyor.
Başka bir alete de eşmi ikna edemiyorum.
Yazmışken silmeseydin o da anne deneyimi okurdumpawlover
Kitap konusunda yazacaklarimi tasarlarken kendimi kaptirmisim, bi baktim cocugu nasil buyutecegini, benim nasil sorunlarla karsilastigimi filan anlatiyorumSildim hemen. Simdilik bi liste yapayim:
En cok faydalandiklarim (bunlar ingilizce adlari ama bircogunun turkce baskisi da var)
The Wonder Weeks: A Stress-Free Guide to Your Baby's Behavior, Frans X. Plooij, Hetty van de Rijt
secrets of the baby whisperer, Tracy Hogg
The Baby Whisperer Solves all your Problems, Melinda Blau
Precious Little Sleep, Alexis Dubief
The sleep ladys good night sleep tight, kim west
The No-Cry Sleep Solution: Gentle Ways to Help Your Baby Sleep Through the Night
Referans olarak kullandiklarim (bu bilgiler internette de var )
What to Expect When You're Expecting
What to Expect the first year
Daha 10 tane filan var, aralarinda turkce kaynak da var ama onlari bastan sona okuyamadigim henuz.
Benim en temel faydasini gordugum Tracy Hogg structured routine yontemi.
Maşallah canım 500 tek seferde mi atlıyorsun.Günaydın diyeceğim ama öğlen oldu..
dün gece ağzım hiç boş durmadı kabus gibiydi ya.. kayısı, hurma, badem yedim durdum. Tek tük yedim ama hiç durmadan yediğim için aldığım kalori bombadır eminim.. bugün yine 1-2 saat orta tempo yürüyüş ve biraz da ip atlayacağım. Sabah 500 atladım gerisi gün içinde gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?