Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahhh nerdeee ben uyanıkken bile yeni yeni açmaya başladım süpürgeyi oda süpürgem silent özellikli düşünn :)))) sevmiyor korkuyor tedirgin oluyor ..
Annesi hamileyken çok temizlik yaptı çocuk doğduğunda bence alışkındı süpürge sesine :)

Canım
O kadar etkiler mi sence? Adetin yakınsa belki ödem oluyordur

Reglim biteli 1 hafta oldu bende anlamadim çok stres yaptim stres yaptikçada kabız oldum 3 gündür .oglanda hasta daha önce ateşli havale geçirdiginden diken üstündeyim gece uyuyamiyorum.eşimde evde stres icindeyim. Afedersin sanki araba lastigi pompasiyla şişirilmiş gibiyim.

Ahhh nerdeee ben uyanıkken bile yeni yeni açmaya başladım süpürgeyi oda süpürgem silent özellikli düşünn :)))) sevmiyor korkuyor tedirgin oluyor ..

Benim oglanda 3 yaşina kadar elektrik süpürgesi saç kurutma ve matkaptan kacardı. Anne vuvvvvvv derdi.

Kizlar menümu yazayim hemen.

Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 2 parca peynir 6 zeytin 1 kasik salca cay 1 kasik balli macun

Ara nane limon

Ögle menemen cay

Ara limonlu çay

Aksam kurufasulye salata 1kasik balli macun

2 litre su Cherry Mom

Tüm bunlar seni + yapıyor olabilir ama bunlar da suni kilolar olunca vermesi kolay olur endişelenme..

50 de takılıp soluklanarak devam edemiyor musun peki canım. Tek seferde en fazla 200 atlıyorum ama takıldığım zaman tekrar başlıyorum.. istediğim sayıyı yapana kadar mola vermiyorum.
Maşallah canım sana.
Biraz dinlenmek lazım.
50 yapıp 5 dk doluklanmam lazım.
Yoksa fena oluyorum.
Ama yavaş yavaş alışacağım.

Perşembe menü
Sabah 9.30
2 kk peynir
6 zeytin
2 sivri biber
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 13.40
Küçük kase çerez

Akşam 18.00
7 yemek kaşığı pırasa
1 kk peynir

2 litre su
40 dk yürüyüş

Vucut beslenme düzenine alışmış olabilir. Bend e aynı durumu yaşıyorum şu an eksi bir tarafa artılardayım. Haftaya diyetisyene gidecem o zamana kadar bakalım neler olacak.

Vucut beslenme düzenine alışmış olabilir. Bend e aynı durumu yaşıyorum şu an eksi bir tarafa artılardayım. Haftaya diyetisyene gidecem o zamana kadar bakalım neler olacak.
Canım ben de bu hafta kaçamak yok.
Spor var.
Ama az yedim.
Bence artı olmamın sebebi bu gibi geliyor bana.
Bu hafta bunu yapmıyacağım.
Öğünlerimi düzene sokacağım.
Gerekirse ara öğün eklyeceğim.
Bakalım göreceğiz.

Maşallah canım 500 tek seferde mi atlıyorsun.
Ben 50 de bitiyorum.
Ben de gün içinde 50 -50 yaparak 200 ü bulmaya çalışıyorum.
Bende çok zorlaniyordum. Gün de 200 ancak oluyor. Gün de atlasam 2000 rahat atlarım şu an. 50 çok yoruyor. 30 atlayıp 30 sn dinleniyorum böyle böyle 10 set yapıyorum 10 set 300 tane ediyor.

Evet öğünlere dikkat etmek lazım. Ben etmedim baştam bütün dengem bozuldu.

Benim yürüyüş bandım vardı
Babama verdim.
Aslında TV izlerken yürümek güzel oluyor.
Ama babam da rahatsız o günde 10 dk yürüyor.
Başka bir alete de eşmi ikna edemiyorum.
Bence evde mutlaka bir alet olmalı evet yer kaplıyor ama bisikletim olmasaydı ne yapardım bilmem .

Canım sabah kalkar kalkmaz tartılma bende acayip ödem oluyor mesela eminim sende de öyle olmuştur ve lütfen sabah akşam devamlı tartılma çünkü hep değişiyor moralin bozulur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…