- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.621
Annesi hamileyken çok temizlik yaptı çocuk doğduğunda bence alışkındı süpürge sesine :)Ahhh nerdeee ben uyanıkken bile yeni yeni açmaya başladım süpürgeyi oda süpürgem silent özellikli düşünn :)))) sevmiyor korkuyor tedirgin oluyor ..
Canım
O kadar etkiler mi sence? Adetin yakınsa belki ödem oluyordur
Ahhh nerdeee ben uyanıkken bile yeni yeni açmaya başladım süpürgeyi oda süpürgem silent özellikli düşünn :)))) sevmiyor korkuyor tedirgin oluyor ..
Tüm bunlar seni + yapıyor olabilir ama bunlar da suni kilolar olunca vermesi kolay olur endişelenme..Reglim biteli 1 hafta oldu bende anlamadim çok stres yaptim stres yaptikçada kabız oldum 3 gündür .oglanda hasta daha önce ateşli havale geçirdiginden diken üstündeyim gece uyuyamiyorum.eşimde evde stres icindeyim. Afedersin sanki araba lastigi pompasiyla şişirilmiş gibiyim.
Tüm bunlar seni + yapıyor olabilir ama bunlar da suni kilolar olunca vermesi kolay olur endişelenme..
Maşallah canım sana.50 de takılıp soluklanarak devam edemiyor musun peki canım. Tek seferde en fazla 200 atlıyorum ama takıldığım zaman tekrar başlıyorum.. istediğim sayıyı yapana kadar mola vermiyorum.
Vucut beslenme düzenine alışmış olabilir. Bend e aynı durumu yaşıyorum şu an eksi bir tarafa artılardayım. Haftaya diyetisyene gidecem o zamana kadar bakalım neler olacak.Günaydınlarh
Çok korkuyorum. Bu hafta kaçamak yok ama artı var. Çözemedim.
Spor çok yapmadım.
Ondan mı gitmedi.
Bir de bu hafta az yedim.
Bence bümnye o yediklerini de tuttu.
Arkası gelmiyor diye.
Bu hafta tatilde daha dikkat ederim.
Bol bol yürüyüşünü yaparım.
Canım ben de bu hafta kaçamak yok.Vucut beslenme düzenine alışmış olabilir. Bend e aynı durumu yaşıyorum şu an eksi bir tarafa artılardayım. Haftaya diyetisyene gidecem o zamana kadar bakalım neler olacak.
Bende çok zorlaniyordum. Gün de 200 ancak oluyor. Gün de atlasam 2000 rahat atlarım şu an. 50 çok yoruyor. 30 atlayıp 30 sn dinleniyorum böyle böyle 10 set yapıyorum 10 set 300 tane ediyor.Maşallah canım 500 tek seferde mi atlıyorsun.
Ben 50 de bitiyorum.
Ben de gün içinde 50 -50 yaparak 200 ü bulmaya çalışıyorum.
Evet öğünlere dikkat etmek lazım. Ben etmedim baştam bütün dengem bozuldu.Canım ben de bu hafta kaçamak yok.
Spor var.
Ama az yedim.
Bence artı olmamın sebebi bu gibi geliyor bana.
Bu hafta bunu yapmıyacağım.
Öğünlerimi düzene sokacağım.
Gerekirse ara öğün eklyeceğim.
Bakalım göreceğiz.
Bence evde mutlaka bir alet olmalı evet yer kaplıyor ama bisikletim olmasaydı ne yapardım bilmem .Benim yürüyüş bandım vardı
Babama verdim.
Aslında TV izlerken yürümek güzel oluyor.
Ama babam da rahatsız o günde 10 dk yürüyor.
Başka bir alete de eşmi ikna edemiyorum.
Sen kendi nefesine ve kilona göre ayarla ben sayıları birden yükseltince sol ayak bileğim ağrıdı. Sağa bisey olmadiMaşallah canım sana.
Biraz dinlenmek lazım.
50 yapıp 5 dk doluklanmam lazım.
Yoksa fena oluyorum.
Ama yavaş yavaş alışacağım.
Bende ilk atladığımda 50 anca yapıyordum sonra sonra baktım 100 rahat yapıyorum zamanla performans artıyor hocam :)Maşallah canım 500 tek seferde mi atlıyorsun.
Ben 50 de bitiyorum.
Ben de gün içinde 50 -50 yaparak 200 ü bulmaya çalışıyorum.
Evde spor aleti yoksa 15-20 dakikalık cardio egzersizler denenebilir ama çok abartma bizim gibi + gelme :) her gün yaptık bir hafta cuma tartısında tam kabustu :)
Canım sabah kalkar kalkmaz tartılma bende acayip ödem oluyor mesela eminim sende de öyle olmuştur ve lütfen sabah akşam devamlı tartılma çünkü hep değişiyor moralin bozulur :)ben pazartesi aksami tartildim uyumadan once cok meraklandım bi cikayim bakıyim diye uyku tutmadi saat 1 di...tartida 65.6 gördüm cok mutlu oldum sabah uyabinca garanti 64.6 falanimdir diye sevindim uyudum sonra sabah bir kalktim tartı bu defa 66.2 yi gosterdi ne oldu ya diye tarti boyle gosterdiki dedim sonrasida moral bozuklugu ile gecti....yediklerime dikkat ettim ama tam düzenli beslenemedim....yarin tartı ne soylicek bilemiyorum...
Benim kilo verme durunca spordan da koptum.
Merhabamerhaba,
eylem ben. 29 yaşındayım çalışıyorum. ankarada yaşıyorum. sizler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?