- 23 Mart 2016
- 31.209
- 92.601
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.641
Aynı canım işte yeni yeni alıştık bizdeBenim oglanda 3 yaşina kadar elektrik süpürgesi saç kurutma ve matkaptan kacardı. Anne vuvvvvvv derdi.
Ama neden pes ettin canım yaa geçen sen spor konusunda bişey yazmıştın ama hastalık hali tam okuyamadım ağır spor yerine yürüyüş mü yapayım demiştin ? Öyle de olabilir ama sakın sporu bırakma derimBenim kilo verme durunca spordan da koptum.
Bekliyoruz menüBugün kü menümü de yazayım. Annem şu an yolda sabaha burda Allahın izniyle 2 hafta benden menü beklemeyin
Kahvaltı
1 yumurtadan omlet
1 dilim tam buğdayekmeği
Lor peyniri
Öğle
1 ıspanaklı gözleme kendim yaptım yağı falan azdı
1 kase yoğurtlu kereviz
Ara
3 kayısı
Akşam
1 kepçe çorba
1 parca tavuk
Brokoli
2 lt su
45 dk yürüyüş
Bırakmadım tam da azaltarak bırakacağım.Ama neden pes ettin canım yaa geçen sen spor konusunda bişey yazmıştın ama hastalık hali tam okuyamadım ağır spor yerine yürüyüş mü yapayım demiştin ? Öyle de olabilir ama sakın sporu bırakma derim
Çok şükürCherry Mom daha iyi misiin?
Aksın aksin ödem gider su sudur nereden giderse gitsinÇok şükürgözüm açıldı en azından halsizlik ve baş ağrısı gitti sadece burnum akıyor şuan.
Sen nasılsın ? Herşey yolunda herhalde
O ne kız öyleBırakmadım tam da azaltarak bırakacağım.vücudu mu ilk rejime başladığım hale getirmeye çalışıyorum. 2 hafta annemde burdayken salacağım biraz. Annem gittikten sonra da baştan tekrar başlayıp hem rejimi hemde sporu yavaş yavaş artırarak gideceğim. Bi ara sadece yürüyüş yürüyüş yapamazsam da iple spora devam edeceğim. Aslında ne yapacağımı şaşırdım serseri mayın gibi sallana sallana yolumu bulmaya çalışıyorum.
Seni hiç iyi görmüyorumAksın aksin ödem gider su sudur nereden giderse gitsin
Ben diyete direkt detoksla giriş yaptım ya vücudum o şoktan daha çıkmadıO ne kız öyleçok garip geldi:)) öyle mi yapılıyormuş ki sen böyle birşeye kalkışacaksın vücut daha bir şoka girip depo yapmasında
Ben de iyiyim çok şükür, evet kalp duyduktan sonra risk 2% ye düşüyomuş epey rahatladım o yüzdenÇok şükürgözüm açıldı en azından halsizlik ve baş ağrısı gitti sadece burnum akıyor şuan.
Sen nasılsın ? Herşey yolunda herhalde
Sen sağlıklı beslenme düzeni ve spor düzeni oluştur bence, ilk zamanlar artı gelsende uzun vadede etkisini görürsün diye düşünüyorumHiç iyi değilim. Psikolojim bozuldu.
Ya evet orası doğrudur ama düzenli spor beslenmeye devam et ne olacak ki vücut elbet pes edecek bir anda hızlı düşecekBen diyete direkt detoksla giriş yaptım ya vücudum o şoktan daha çıkmadıen son yapacağımı en baştan yaptım.
Zayıflayacağım diye düşün düşün filozof olcanHiç iyi değilim. Psikolojim bozuldu.
Ya öyle miymiş maşallah o zman. herşey böyle hep yolunda gitsin inşBen de iyiyim çok şükür, evet kalp duyduktan sonra risk 2% ye düşüyomuş epey rahatladım o yüzden
Maşallah sen işi düzene koymuşsun.Bende çok zorlaniyordum. Gün de 200 ancak oluyor. Gün de atlasam 2000 rahat atlarım şu an. 50 çok yoruyor. 30 atlayıp 30 sn dinleniyorum böyle böyle 10 set yapıyorum 10 set 300 tane ediyor.
O düzeni kuramadım bir türlü aslında kurmuştum ama kilo verme durunca hemen kopuyorum ben .Sen sağlıklı beslenme düzeni ve spor düzeni oluştur bence, ilk zamanlar artı gelsende uzun vadede etkisini görürsün diye düşünüyorum
Doğru yakında fil-ozof olacağımZayıflayacağım diye düşün düşün filozof olcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?