Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün kü menümü de yazayım. Annem şu an yolda sabaha burda Allahın izniyle 2 hafta benden menü beklemeyin
Kahvaltı
1 yumurtadan omlet
1 dilim tam buğdayekmeği
Lor peyniri
Öğle
1 ıspanaklı gözleme kendim yaptım yağı falan azdı
1 kase yoğurtlu kereviz
Ara
3 kayısı
Akşam
1 kepçe çorba
1 parca tavuk
Brokoli
2 lt su
45 dk yürüyüş

Benim kilo verme durunca spordan da koptum.
Ama neden pes ettin canım yaa geçen sen spor konusunda bişey yazmıştın ama hastalık hali tam okuyamadım ağır spor yerine yürüyüş mü yapayım demiştin ? Öyle de olabilir ama sakın sporu bırakma derim

Bekliyoruz menü
Menü ve spor güzel canım

Bırakmadım tam da azaltarak bırakacağım. vücudu mu ilk rejime başladığım hale getirmeye çalışıyorum. 2 hafta annemde burdayken salacağım biraz. Annem gittikten sonra da baştan tekrar başlayıp hem rejimi hemde sporu yavaş yavaş artırarak gideceğim. Bi ara sadece yürüyüş yürüyüş yapamazsam da iple spora devam edeceğim. Aslında ne yapacağımı şaşırdım serseri mayın gibi sallana sallana yolumu bulmaya çalışıyorum.

O ne kız öyle çok garip geldi:)) öyle mi yapılıyormuş ki sen böyle birşeye kalkışacaksın vücut daha bir şoka girip depo yapmasında

Çok şükür gözüm açıldı en azından halsizlik ve baş ağrısı gitti sadece burnum akıyor şuan.
Sen nasılsın ? Herşey yolunda herhalde
Ben de iyiyim çok şükür, evet kalp duyduktan sonra risk 2% ye düşüyomuş epey rahatladım o yüzden

Ben diyete direkt detoksla giriş yaptım ya vücudum o şoktan daha çıkmadı en son yapacağımı en baştan yaptım.
Ya evet orası doğrudur ama düzenli spor beslenmeye devam et ne olacak ki vücut elbet pes edecek bir anda hızlı düşecek
Sen bilirsin ama çok kafa yorma işin doğrusu spor ve iyi beslenme bu yoldan şaşmadıkça sıkıntı yok

Bende çok zorlaniyordum. Gün de 200 ancak oluyor. Gün de atlasam 2000 rahat atlarım şu an. 50 çok yoruyor. 30 atlayıp 30 sn dinleniyorum böyle böyle 10 set yapıyorum 10 set 300 tane ediyor.
Maşallah sen işi düzene koymuşsun.
Hadi bakalım bende becerebilrcek miyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…