Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayır canım niye öyle diyelim :)
Hurmadan soğudum ben
Sıvıda eğer hedefime ulaşamazsam Perşembe olabilir ama annemlerde olacağım muhtemelen zor olur bilemedim duruma göre birşey yapmalıyız evet

Hayır canım niye öyle diyelim :)
Hurmadan soğudum ben
Sıvıda eğer hedefime ulaşamazsam Perşembe olabilir ama annemlerde olacağım muhtemelen zor olur bilemedim duruma göre birşey yapmalıyız evet
Çünkü duraklayınca sizinde motivasyonunuz kayboluyo ister istemez en azından bi değişiklik olur

Kabak çokta zorlamaz süper olur bence

Haftaya birinci olmak şart oldu bize
O kadar çocukla hayatta bir şey yapamam ben kendi çocuğuma zor katlanıyorum valla :)) tahmin ediyorum halinizi siz izinlisiniz herhalde tatil boyunca ?
10 gun izin almıştım işyerinde boya badana olunca bugun icinde ise gelmeyin dediler

Kız hele bir anlat bakalım bunu.
Ben bilmiyorum böğle bir şey.

Ben de katılıyorum sana canım.
Haftasonu pazardan kabak alayım.
Yapalım bu hafta çoğumuz artıydık.
Haftaya telaf edelim.

O zamaaaan alayım yeni hedefleri
53.5 biraz iddialı ama havaya girdim bence yapabilirim:)
Bu hafta ulaşcaksınız ben inanıyoruumm az kaldı yaz sonunda ben de sizinleyim
Senin zaten doğumdan sonra iki hafta içinde gider büyük kısmı, önemli olan sonra süt olsunn diye sekere serbete abanip üstüne almamak.
Bilemiyorum ki ondan sonra da bu hafta verip sonraki hafta geri alınırsa daha kötü. Detokslar riskli işler.
Kabak detoksunda
Sabah normal kahvaltı sonra öğle ve akşam yoğurtlu rendelenmiş kabak var değil mi ?
Kabak tavada yağla soteleniyor mu, çiğ kabak değildir umarım? Ben de kabağı yuvarlak cips gibi doğrayıp fırına koyuyorum öyle de tam yemelik oluyor. Çarşamba perşembe ben de yapabilirim öyle yanında yoğurtla.

Bugün henüz akşamı yemedim ama menü belli o nedenle yazayım şimdiden.

Sabah 0900 1 haşlanmış yumurta, 5 dilim hindi füme, 5 zeytin, kırmızı biber, sütlü kahve
Öğle 13002 dilim çavdar ekmeği üzerine fıstık ezmesi
Ara 1530 cappuccino, 10 fındık, 1 ısırık muz (oğlandan kalan)
Akşam 2000 tarhana çorbası, 5-6 parça suşi

Su 2litreye tamamlanacak
Spor 11740 adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…