- 23 Mart 2016
- 31.209
- 92.601
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.941
Bu hafta sıkıyorum dişimi ve listeye giriyorumDirek listeye girersinhadi sık dişini bu hafta
Hayır canım niye öyle diyelim :)Konuşması kolay diceksiniz belki bana amaaaa konuşiciğimlibas mıydı sıvı diyetiyle iyi kilo vermişti yanlış hatırlamıyosam, bu hafta şöyle kabaklar, sıvılar, hurmalar mı konuşsa birazcık acaba hem motive olur
Çünkü duraklayınca sizinde motivasyonunuz kayboluyo ister istemez en azından bi değişiklik olurHayır canım niye öyle diyelim :)
Hurmadan soğudum ben
Sıvıda eğer hedefime ulaşamazsam Perşembe olabilir ama annemlerde olacağım muhtemelen zor olur bilemedimduruma göre birşey yapmalıyız evet
Kabak çokta zorlamaz süper olur benceEvetpawlover senin de dediğin gibi detoks lara da biraz el atalım. Benin planım çarşambaya kadar kaçamaksız beslenme +spor çarşamba ve perşembe kabak detoksu. Son kozlarımı oynayıp başarmayı düşünüyorum
Onu hiç yapmadım ya bende denerim belki bu hafta :)Kabak çokta zorlamaz süper olur bence
10 gun izin almıştım işyerinde boya badana olunca bugun icinde ise gelmeyin dedilerHaftaya birinci olmak şart oldu bize
O kadar çocukla hayatta bir şey yapamam ben kendi çocuğuma zor katlanıyorum valla :)) tahmin ediyorum halinizisiz izinlisiniz herhalde tatil boyunca ?
Kabak detoksundaKabak çokta zorlamaz süper olur bence
Oh ne güzel olmuş iyi dinlenmeler :) sakin bir tatil olur umarım :)10 gun izin almıştım işyerinde boya badana olunca bugun icinde ise gelmeyin dediler
Evet sabah kahvaltıda yağsız peynir vardı bide galiba lor falanKabak detoksunda
Sabah normal kahvaltı sonra öğle ve akşam yoğurtlu rendelenmiş kabak var değil mi ?
Kız hele bir anlat bakalım bunu.Konuşması kolay diceksiniz belki bana amaaaa konuşiciğimlibas mıydı sıvı diyetiyle iyi kilo vermişti yanlış hatırlamıyosam, bu hafta şöyle kabaklar, sıvılar, hurmalar mı konuşsa birazcık acaba hem motive olur
Ben de katılıyorum sana canım.Evetpawlover senin de dediğin gibi detoks lara da biraz el atalım. Benin planım çarşambaya kadar kaçamaksız beslenme +spor çarşamba ve perşembe kabak detoksu. Son kozlarımı oynayıp başarmayı düşünüyorum
53.5 biraz iddialı ama havaya girdim bence yapabilirim:)O zamaaaan alayım yeni hedefleri
Senin zaten doğumdan sonra iki hafta içinde gider büyük kısmı, önemli olan sonra süt olsunn diye sekere serbete abanip üstüne almamak.Bu hafta ulaşcaksınız ben inanıyoruummaz kaldı yaz sonunda ben de sizinleyim
Bilemiyorum ki ondan sonra da bu hafta verip sonraki hafta geri alınırsa daha kötü. Detokslar riskli işler.Konuşması kolay diceksiniz belki bana amaaaa konuşiciğimlibas mıydı sıvı diyetiyle iyi kilo vermişti yanlış hatırlamıyosam, bu hafta şöyle kabaklar, sıvılar, hurmalar mı konuşsa birazcık acaba hem motive olur
Kabak tavada yağla soteleniyor mu, çiğ kabak değildir umarım? Ben de kabağı yuvarlak cips gibi doğrayıp fırına koyuyorum öyle de tam yemelik oluyor. Çarşamba perşembe ben de yapabilirim öyle yanında yoğurtla.Kabak detoksunda
Sabah normal kahvaltı sonra öğle ve akşam yoğurtlu rendelenmiş kabak var değil mi ?
Belki çok zorlamadan 15 dk filan başlayabilirsin.Biraz daha bekle dedi. Ben pazartesi yürüyüs bandini kurup cok hafif tempoyla denicem sansimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?