- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.921
Bende aynı yoldayım denizO kadar spora sabitim. Öğlene kadar 2000 kalori yedim yarın -1 olmayı hedefliyorum :) madem terslik istiyor benim metabolizma al sana terslik :)
Bu arada tebrikler yes fit :) no kilo olarak ekibimizin çoğu spor puanı almış aslında. O yüzden spor yapan herkesi tebrik etmek lazım. Ama daha iyisini de yapabiliriz kızlar :)
Bence çok güzel ama merak ediyorum ben acaba dini bi anlamı var mı diye küçükken babam ciddi bi rahatsızlık geçirmişti çok dua etmiştim Allahım bana iyi olcağına dair bi işaret ver diye sonra bütün gece rüyamda deniz görmüştüm. Anlamı çok güzelmiş, şükür sonuçları da güzel çıkmıştı ilaçla atlatabilmişti o zamandan beri meraklıyım bu konuyaHiç anlamam hayır olsun güzel bir rüya inş
Yahuu o mezun mezun ona uymaBende aynı yoldayım deniz
kizlar bildiremedim ama bu hafta n kotu 5000 adim var benim ama yazmayi unutmusum bu arada bugun regli oldum gibi sislik var kilo da almisimSporlarımız kızlar destekleri içinkardelelen321 kuzuma bir kez daha teşekkür ederim yaptığınız sporlarda yine beni etiket yapmaya devam edebilirsiniz
haftanın birincisi :) 2080 puan iledennisgo
haftanın birinci ekibi YES FİT
TEBRİKLER HERKESE
Ama cidden üzgünüm kızlar maalesef ne menülerde ne de sporda istikrarımız yok
Eki Görüntüle 2577794 Eki Görüntüle 2577795
AminnMenü yeni haftaya bismillah
Sabah
Shake
Öğle
Kaşarlı yumurta 1 tane
Yarım kase yoğurt
2 kaşık patlamış mısır ekmek yoktu evde
Ara
Yarım avuç balık kraker
1 mandalina
Akşam
2 küçük biber dolması
3 kaşık yoğurt
Dışarı çıktım salata yerim muhtemelen
Su 1 buçuk henüz
Spor henüz yok
Moral bozmayalım arkadaşlar 6. Takımdan ne eksiğimiz var (şu anda fazlamız olabilir) bu hafta daha çok asılalım bu kilo verme işine
Bu arada haftaya hedefim yine 2 kilo
102.0 Sübhaneke dinimiz amin
Haftaya birinci olmak şart oldu bizeben kilo aldigim icin size kizmaya yuzum yok cunku maalesef ben kaptan olarak iyi bir örnek olmamisim bugün karne telasi yüzünden uğrayamadım maalesef kucuk oglanin ve arkadaslarinin keyfi olsun diye karne alinca yemege ve sinemaya goturdum 5 tane cocugu kafam bir milyon az once eve geldim hasayim cikmis maalesef
68O zamaaaan alayım yeni hedefleri
Bu hafta ulaşcaksınız ben inanıyoruummAy hedef vermesi çok keyiflide birde ulaşabilsek
Dediğimi yap yaptığımı yapma :)Bende aynı yoldayım deniz
Ah canım bzim sonuçlardan sonra bu iyi bile geldiSelamlar herkesee. Artik tursudan midir reglime 2-3 gun kalmasindan midir bilmiyorum kilom ziplamis tahmin ettigim gibi.
58.3/58.2/0.1/%0.17
88O zamaaaan alayım yeni hedefleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?