Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende aynı yoldayım deniz

Hiç anlamam hayır olsun güzel bir rüya inş
Bence çok güzel ama merak ediyorum ben acaba dini bi anlamı var mı diye küçükken babam ciddi bi rahatsızlık geçirmişti çok dua etmiştim Allahım bana iyi olcağına dair bi işaret ver diye sonra bütün gece rüyamda deniz görmüştüm. Anlamı çok güzelmiş, şükür sonuçları da güzel çıkmıştı ilaçla atlatabilmişti o zamandan beri meraklıyım bu konuya

kizlar bildiremedim ama bu hafta n kotu 5000 adim var benim ama yazmayi unutmusum bu arada bugun regli oldum gibi sislik var kilo da almisim

ben kilo aldigim icin size kizmaya yuzum yok cunku maalesef ben kaptan olarak iyi bir örnek olmamisim bugün karne telasi yüzünden uğrayamadım maalesef kucuk oglanin ve arkadaslarinin keyfi olsun diye karne alinca yemege ve sinemaya goturdum 5 tane cocugu kafam bir milyon az once eve geldim hasayim cikmis maalesef

Menü yeni haftaya bismillah
Sabah
Shake

Öğle
Kaşarlı yumurta 1 tane
Yarım kase yoğurt
2 kaşık patlamış mısır ekmek yoktu evde

Ara
Yarım avuç balık kraker
1 mandalina

Akşam
2 küçük biber dolması
3 kaşık yoğurt
Dışarı çıktım salata yerim muhtemelen

Su 1 buçuk henüz
Spor henüz yok

Moral bozmayalım arkadaşlar 6. Takımdan ne eksiğimiz var (şu anda fazlamız olabilir) bu hafta daha çok asılalım bu kilo verme işine
Bu arada haftaya hedefim yine 2 kilo
102.0 Sübhaneke dinimiz amin

Aminn

Haftaya birinci olmak şart oldu bize
O kadar çocukla hayatta bir şey yapamam ben kendi çocuğuma zor katlanıyorum valla :)) tahmin ediyorum halinizi siz izinlisiniz herhalde tatil boyunca ?

Valla artık taktik değiştiriyorum

- Cuma sabahı tartı öncesi bir şekilde çocuğu oyalayıp 45 50 dk bisiklet yapabiliyorsam diğer günlerde de yapabilirim diye düşündüm gece ise yine spora devam gündüz ek olacak
- gün içinde yediğim içtiğim şeyleri dolabın üstüne yapıştırdığım kağıda yazıyorum en ufak bşey yiyince ekliyorum hemen kağıtta küçücük koydumki çok şey yemişim gibi olsun diye
- yeşil çayımı aksatmayacağım
- akşamları çok hafif yiyeceğim
- su ile sıkıntım yok zaten bol bol içmeye devam edeceğim
Bu haftaki planım hastalık falan olmazsa böyle haydi sizlerde yazın birşeyleri yanlış eksik yaptık demekki bu hafta ayar çekmek lazım :)

Menüm
Sabah 2 yumurtalı dereotlu omlet,7 zeytin ,bir kare beyaz peynir 1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen 3 YK yulaf 4 YK yoğurt 1 YK chia tohumu,1 yeşil elma karışımı
Akşam yeşil mercimek çorbası ve ton balıklı salata
Aralarda Atıştırmalık 1 kayısı 4 5 tane sarı leblebi 1 fincan yeşil çay

Spor
45+60 dk bisiklet ( 60 dkkası gece yapılacak ) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…