- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.961
2 orta boy kabağı rendeleyip tavada suyunu çektiriyorum ben azıcık zeytinyağı ile. Sonra biraz domates sos ve baharat ekliyorum, üzerine de yoğurtKız hele bir anlat bakalım bunu.
Ben bilmiyorum böğle bir şey.
Yok çiğ değil, soteleniyo tavada aslında senin fırında yaptığında aynı işlevi görüyodur sanırım.53.5 biraz iddialı ama havaya girdim bence yapabilirim:)
Senin zaten doğumdan sonra iki hafta içinde gider büyük kısmı, önemli olan sonra süt olsunn diye sekere serbete abanip üstüne almamak.
Bilemiyorum ki ondan sonra da bu hafta verip sonraki hafta geri alınırsa daha kötü. Detokslar riskli işler.
Kabak tavada yağla soteleniyor mu, çiğ kabak değildir umarım? Ben de kabağı yuvarlak cips gibi doğrayıp fırına koyuyorum öyle de tam yemelik oluyor. Çarşamba perşembe ben de yapabilirim öyle yanında yoğurtla.
Tabi tabi yağsız yada çok az zeytinyağı ile biraz soteleniyorKabak tavada yağla soteleniyor mu, çiğ kabak değildir umarım? Ben de kabağı yuvarlak cips gibi doğrayıp fırına koyuyorum öyle de tam yemelik oluyor. Çarşamba perşembe ben de yapabilirim öyle yanında yoğurtla
O zamaaaan alayım yeni hedefleri
Canım pawlover benim hedefim 84. Inşallah
Kabak çokta zorlamaz süper olur bence
yeni bir dönem sizin için uykuları daha iyi olur inş ve sorunsuz bu süreci atlatırsınızDün gece, gece sütünü bıraktık artık dönüşü yok, bir hafta biraz zorlanabiliriz. Gece ben yanına gitmiyorum yoksa çok ağlayacak babası gitti ilk uyandiginda 15 dk kadar ikincide de en fazla 5 dk filan ısrar etti, sonra bir sure debelenip uyudu. Gündüz gece süt yok artık, sen büyüdün dişlerin çürür filn dedim bakalım ne olacak.
Yaa sınıflarda düzenli havalandırma ve sıraların tozunun alınması şart çok üzüldüm.alerjisi ne duurrımda çok mu kötü oluyor toza maruz kalınca ?Birdee kızımın tekrar alerjisi başladı hapşırık öksürük
Bugün sınıfa bi girdim gerçekten çok fena tozz
Canım selam 24 Ocak haftası yani önümüzdeki cuma günü asıl listede olacaksın inş aksi bir durum olmadıkçaKızlar hepinize iyi akşamlar geçmişi okudummm hepimizi tebrik ediyorum
Bugün karne günü olunca baya bir yoğun geçti birde misafirim geldiii yeni gitti bende hemen araniza geldim .
Şimdi benim bir sorum olacak acaba ben gruba kabul edilsin mi ??
Yoksa alt grupta mi olucam
Tatlı değil de süt oldun diye lohusa şerbeti filan içirmeye çalışıyorlar2 orta boy kabağı rendeleyip tavada suyunu çektiriyorum ben azıcık zeytinyağı ile. Sonra biraz domates sos ve baharat ekliyorum, üzerine de yoğurt
Yok çiğ değil, soteleniyo tavada aslında senin fırında yaptığında aynı işlevi görüyodur sanırım.
Şerbetli tatlılarla oldum olası hiç aram yok, sütlüleri de arada bi yersem benim tatlı olarak tükettiklerim dondurma ve çikolata sadece aslındaBakalım bu iştah açıklığı ile çok kilo almadan bitiririm inşallah.
Ben rendelenmiş kabagi cok az suyla pisirip sarimsakli yogurtla yapiyodum,2 öğün onu yiyorsun sabah normal kahvaltiNasıl canım bi anlatsan
Çikolata ben hiç yemem yaa yeseydim ne olacaktım acaba :))Tatlı değil de süt oldun diye lohusa şerbeti filan içirmeye çalışıyorlar
Benim de tek derdim çikolata. Dondurmayı bir iki senedir bayağı azalttım çikolatayı da dönem dönem unutabiliyorum mesela burada ilk kilo verirken (ama yazın ufak ufak başlamıştım gene) . Verdiği haz gerçek ama sürekli yeme istegi kesinlikle alışkanlık yemeyince aklına gelmiyor.
Etkili oluyor mu yaBen rendelenmiş kabagi cok az suyla pisirip sarimsakli yogurtla yapiyodum,2 öğün onu yiyorsun sabah normal kahvalti
Antihistaminik surup veriyordu bize doktorumuzBirdee kızımın tekrar alerjisi başladı hapşırık öksürük
Bugün sınıfa bi girdim gerçekten çok fena tozz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?