Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün gece, gece sütünü bıraktık artık dönüşü yok, bir hafta biraz zorlanabiliriz. Gece ben yanına gitmiyorum yoksa çok ağlayacak babası gitti ilk uyandiginda 15 dk kadar ikincide de en fazla 5 dk filan ısrar etti, sonra bir sure debelenip uyudu. Gündüz gece süt yok artık, sen büyüdün dişlerin çürür filn dedim bakalım ne olacak.

Kız hele bir anlat bakalım bunu.
Ben bilmiyorum böğle bir şey.
2 orta boy kabağı rendeleyip tavada suyunu çektiriyorum ben azıcık zeytinyağı ile. Sonra biraz domates sos ve baharat ekliyorum, üzerine de yoğurt
Yok çiğ değil, soteleniyo tavada aslında senin fırında yaptığında aynı işlevi görüyodur sanırım.

Şerbetli tatlılarla oldum olası hiç aram yok, sütlüleri de arada bi yersem benim tatlı olarak tükettiklerim dondurma ve çikolata sadece aslında Bakalım bu iştah açıklığı ile çok kilo almadan bitiririm inşallah.

Tabi tabi yağsız yada çok az zeytinyağı ile biraz soteleniyor
Ama senin dediğin gibide olabilir yağlı kağıt üzerine

yeni bir dönem sizin için uykuları daha iyi olur inş ve sorunsuz bu süreci atlatırsınız

Kızlar hepinize iyi akşamlar geçmişi okudummm hepimizi tebrik ediyorum
Bugün karne günü olunca baya bir yoğun geçti birde misafirim geldiii yeni gitti bende hemen araniza geldim .
Şimdi benim bir sorum olacak acaba ben gruba kabul edilsin mi ??
Yoksa alt grupta mi olucam

Bugün ki menüm
Sabah kahvaltı
2 bardak ılık limonlu su
Zeytin
K.k beyaz peynir
2. Dilim buğday ekmeği
bir fincan şekersiz çay
1 tane haşlanmış yumurta
1 çatal tahin.pekmez karışımı

Ara bir fincan şekersiz kahve

Akşam
3 adet köfte

Biraz önce şekersiz 1 fincan çay ve günü kapattım
Kızlar rahatsızlığından dolayı çok fazla bir şey tüketemiyorum akşam

Canım selam 24 Ocak haftası yani önümüzdeki cuma günü asıl listede olacaksın inş aksi bir durum olmadıkça

Tatlı değil de süt oldun diye lohusa şerbeti filan içirmeye çalışıyorlar

Benim de tek derdim çikolata. Dondurmayı bir iki senedir bayağı azalttım çikolatayı da dönem dönem unutabiliyorum mesela burada ilk kilo verirken (ama yazın ufak ufak başlamıştım gene) . Verdiği haz gerçek ama sürekli yeme istegi kesinlikle alışkanlık yemeyince aklına gelmiyor.

Çikolata ben hiç yemem yaa yeseydim ne olacaktım acaba :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…