- 23 Mart 2016
- 31.209
- 92.601
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.981
Amaan kilo nereden peki, hamur işi mi? Senin yumuşak karnın nedirÇikolata ben hiç yemem yaa yeseydim ne olacaktım acaba :))
Yaa sınıflarda düzenli havalandırma ve sıraların tozunun alınması şart çok üzüldüm.alerjisi ne duurrımda çok mu kötü oluyor toza maruz kalınca ?
Canım o kadar kötü ki benim artık ileri boyutta oluyor Burun kanaması falan çok fazla oluyor Hatta kan hastalığı var mı diye kaç kere araştırdılar bunu stresini yaşadım.
O kadar tıkanıyor ki çocuk zor nefes alıyor evde hava vermek zorunda kalıyoruz ilaçların dozunu da yükseltti Doktor toz olmayacak nem olmayacak Rutubet olmayacak ama bugün sınıfa bir girdim halıyı bir gördüm zaten Çıldırdım 2. Dönem daha sert davranacağını düşünüyorum müdürle de konuşacak Yeter artık sürekli ya alerjisi tutuyor ya mikrop kapıyorSonuçta Az bir para vermiyoruz kii temizlik yapacak olan bayana çocuk bak diruyorlar sınıfta kadın işini yapamıyor ki temizlik yapamıyor
Canım selam 24 Ocak haftası yani önümüzdeki cuma günü asıl listede olacaksın inş aksi bir durum olmadıkça
Tamam canım Peki bir hafta mı uyguluyoruz bunu??Ben rendelenmiş kabagi cok az suyla pisirip sarimsakli yogurtla yapiyodum,2 öğün onu yiyorsun sabah normal kahvalti
Hamur işi çok severim çok yaparım yazdan beri tüketmiyorum frenliyorum ama bildiğin yoksunluk çekiyorumAmaan kilo nereden peki, hamur işi mi? Senin yumuşak karnın nedirCherry Mom ? Gerçi tamamen sağlıklı beslenip kalori fazlasıyla da kilolu olunabilir.
Maksimum 3 gün diye biliyorum canımTamam canım Peki bir hafta mı uyguluyoruz bunu??
Yoo o seviyordu bu detoksu,Etkili oluyor mu ya @dennisgo da yaramamıştı sanki ??
Tamam canım Çok teşekkür ederim Ben de bu hafta pazartesi itibariyle Başlıyorum o zaman Allah izin verirse kabak çok severim Umarım 3 günde kabaktan tiksinmemMaksimum 3 gün diye biliyorum canım
Okudum canım çok üzüldüm ya doğuştan beri mi böyle ? Yaşı daha küçük alerjik hastalıklar zamanla geçer derler inş öyle olur.okul konusunda çok haklısın maalesef sert konuşmadıkça müdahale edilmiyorCherry Mom canım sana cevap yazdım ama yine yanlış yazmışım gözükmüyor senin mesajını altında kalmis
Işte hamaratlığın sonuHamur işi çok severim çok yaparım yazdan beri tüketmiyorum frenliyorum ama bildiğin yoksunluk çekiyorumbiraz daha kilo versem arada kendime küçük porsiyon ödül vereceğim ama şuan ödüllük bir yanım yok maalesef
2 yaşında başladı canım maalesef alerjik astımOkudum canım çok üzüldüm ya doğuştan beri mi böyle ? Yaşı daha küçük alerjik hastalıklar zamanla geçer derler inş öyle olur.okul konusunda çok haklısın maalesef sert konuşmadıkça müdahale edilmiyor
Bu erkeklerin bir özelliği sanırım benim eşimde öyleIşte hamaratlığın sonuben beceremem, uğraşmayı da sevmem. Olsa yerim ama yok, sorun da yok.
Çikolataya gelince yılbaşından sonra bu tür ürünler 1 gün indirimde oluyor eldekileri bitirmek için. Eşim gitmiş 360 gr tobleron'lardan 15 kutu almışBirini beraber yedik, sonra ne zaman dolabı açsam oradan bana bakıyorlar. Dedim al bunları götür gözüm görmesin Adam o kadar disiplinli ki açıp bir parça yiyip geri koyabiliyor. Ben de mümkün değil
Arkadaşlar anlatmış galiba amaa 2 orta boy kabağı rendeleyip minnak bi zeytinyağında soteliyorum baharat domates sos ekliyorum, üzerine de yoğurtNasıl canım bi anlatsan
Yanımda pek kimse olmicak gibi gözüküyo ama olursalar da lohusalık depresyonu adı altında hepsini ürkütüp söz söyletmemeyi düşünüyorumTatlı değil de süt oldun diye lohusa şerbeti filan içirmeye çalışıyorlar
Benim de tek derdim çikolata. Dondurmayı bir iki senedir bayağı azalttım çikolatayı da dönem dönem unutabiliyorum mesela burada ilk kilo verirken (ama yazın ufak ufak başlamıştım gene) . Verdiği haz gerçek ama sürekli yeme istegi kesinlikle alışkanlık yemeyince aklına gelmiyor.
Haydi hep beraber yapalım şu işiBen de katılıyorum sana canım.
Haftasonu pazardan kabak alayım.
Yapalım bu hafta çoğumuz artıydık.
Haftaya telaf edelim.
Biraz sancılı bi süreç canım. İnşallah fazla zorlanmadan atlatırsınız.Dün gece, gece sütünü bıraktık artık dönüşü yok, bir hafta biraz zorlanabiliriz. Gece ben yanına gitmiyorum yoksa çok ağlayacak babası gitti ilk uyandiginda 15 dk kadar ikincide de en fazla 5 dk filan ısrar etti, sonra bir sure debelenip uyudu. Gündüz gece süt yok artık, sen büyüdün dişlerin çürür filn dedim bakalım ne olacak.
Sağol canım darısı seninkinin başına. Büyüdü de ilk karnesini almaya gittik dedim bugün. Doğduğu gün dün gibiBu arada aklımdan çıkmış miniklerin karneleri hayırlı olsun anneleri
İki hafta deneme süren var canım. Ondan sonra asıl listeye gireceksin. Tabi alt listede de olsan üst listede de olsan gruptasın.Kızlar hepinize iyi akşamlar geçmişi okudummm hepimizi tebrik ediyorum
Bugün karne günü olunca baya bir yoğun geçti birde misafirim geldiii yeni gitti bende hemen araniza geldim .
Şimdi benim bir sorum olacak acaba ben gruba kabul edilsin mi ??
Yoksa alt grupta mi olucam
İnşallah düzelir bizimki de alerjik ve hemen bronşit oluyo doktor bize 5 yaşına gelene kadar tam astım teşhisi konulamaz dedi ventolin kullandık çok şimdi de burun açıcı ve alerset kullanıyoruz ama temelde alerjiye neden olan şeyleri aza indirgemek gerekiyor dedi doktor ben elektrikli süpürge değiştirdim deterjan bitkisel ve kokusuz ürünleri alıyorum çamaşır suyu kullanmıyoruz kullanırsak çocuğu eve sokmuyoruz çamaşır evde kurutmuyorjz evde parfüm sıkmıyoruz elimizden geldiğince dikkat ediyoruz siz de deneyin isterseniz doktor halıların üstüne çarşaf serin dedi bir onu yapamadık ama yazın halıları tamamen kaldırıyorum.2 yaşında başladı canım maalesef alerjik astım
Biz de geçmesini umut ediyoruz inşallah büyüdükçe düzelir
Canım yeni işe başladım malesef yasak telefon öğle arasında girebiliyorum birde akşam fırsat buldukça aktif pek değilim ama diyetime tam gaz devam ediyorumTakımın en iyisi ama pek takılmıyor galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?