Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım selam 24 Ocak haftası yani önümüzdeki cuma günü asıl listede olacaksın inş aksi bir durum olmadıkça

Insallahhhh canım Allah izin verirse zaten o hafta doktor kontrolüm var inşallah güzel sonuçlar alırsam spor yapabilmek için pilates vesaire izin isteyeceğim tamam derse başlayacağım
Ben rendelenmiş kabagi cok az suyla pisirip sarimsakli yogurtla yapiyodum,2 öğün onu yiyorsun sabah normal kahvalti
Tamam canım Peki bir hafta mı uyguluyoruz bunu??

Amaan kilo nereden peki, hamur işi mi? Senin yumuşak karnın nedir Cherry Mom ? Gerçi tamamen sağlıklı beslenip kalori fazlasıyla da kilolu olunabilir.
Hamur işi çok severim çok yaparım yazdan beri tüketmiyorum frenliyorum ama bildiğin yoksunluk çekiyorum biraz daha kilo versem arada kendime küçük porsiyon ödül vereceğim ama şuan ödüllük bir yanım yok maalesef

Cherry Mom canım sana cevap yazdım ama yine yanlış yazmışım gözükmüyor senin mesajını altında kalmis
Okudum canım çok üzüldüm ya doğuştan beri mi böyle ? Yaşı daha küçük alerjik hastalıklar zamanla geçer derler inş öyle olur.okul konusunda çok haklısın maalesef sert konuşmadıkça müdahale edilmiyor

Işte hamaratlığın sonu ben beceremem, uğraşmayı da sevmem. Olsa yerim ama yok, sorun da yok.

Çikolataya gelince yılbaşından sonra bu tür ürünler 1 gün indirimde oluyor eldekileri bitirmek için. Eşim gitmiş 360 gr tobleron'lardan 15 kutu almış Birini beraber yedik, sonra ne zaman dolabı açsam oradan bana bakıyorlar. Dedim al bunları götür gözüm görmesin Adam o kadar disiplinli ki açıp bir parça yiyip geri koyabiliyor. Ben de mümkün değil

2 yaşında başladı canım maalesef alerjik astım
Biz de geçmesini umut ediyoruz inşallah büyüdükçe düzelir

Bu erkeklerin bir özelliği sanırım benim eşimde öyle

Nasıl canım bi anlatsan
Arkadaşlar anlatmış galiba amaa 2 orta boy kabağı rendeleyip minnak bi zeytinyağında soteliyorum baharat domates sos ekliyorum, üzerine de yoğurt sabah yağsız peynir lor vb kahvaltı ediyosun normal diğer iki öğün kabak

Yanımda pek kimse olmicak gibi gözüküyo ama olursalar da lohusalık depresyonu adı altında hepsini ürkütüp söz söyletmemeyi düşünüyorum

evet kesinlikle katılıyorum, yemezsem aylarca aklıma gelmiyo ama bi dadanırsam tam dadanıyorum. Bi keresinde midemi bozup acillik olcak kadar abartmıştım hatta şimdi bittere sardım Allahtan bi iki parça yiyince durabiliyorum, diğerlerini ağzıma değdirirsem ben de duramam

Ben de katılıyorum sana canım.
Haftasonu pazardan kabak alayım.
Yapalım bu hafta çoğumuz artıydık.
Haftaya telaf edelim.
Haydi hep beraber yapalım şu işi

Biraz sancılı bi süreç canım. İnşallah fazla zorlanmadan atlatırsınız.

Bu arada aklımdan çıkmış miniklerin karneleri hayırlı olsun anneleri
Sağol canım darısı seninkinin başına. Büyüdü de ilk karnesini almaya gittik dedim bugün. Doğduğu gün dün gibi

İki hafta deneme süren var canım. Ondan sonra asıl listeye gireceksin. Tabi alt listede de olsan üst listede de olsan gruptasın.

2 yaşında başladı canım maalesef alerjik astım
Biz de geçmesini umut ediyoruz inşallah büyüdükçe düzelir
İnşallah düzelir bizimki de alerjik ve hemen bronşit oluyo doktor bize 5 yaşına gelene kadar tam astım teşhisi konulamaz dedi ventolin kullandık çok şimdi de burun açıcı ve alerset kullanıyoruz ama temelde alerjiye neden olan şeyleri aza indirgemek gerekiyor dedi doktor ben elektrikli süpürge değiştirdim deterjan bitkisel ve kokusuz ürünleri alıyorum çamaşır suyu kullanmıyoruz kullanırsak çocuğu eve sokmuyoruz çamaşır evde kurutmuyorjz evde parfüm sıkmıyoruz elimizden geldiğince dikkat ediyoruz siz de deneyin isterseniz doktor halıların üstüne çarşaf serin dedi bir onu yapamadık ama yazın halıları tamamen kaldırıyorum.

B Bmnxx yine bizi gururlandırdın bireyselde 3. oldun :)) tebrikler canım sırlarını paylaş bizimle :)
İhtiyacımız var tüyolara :))
Canım detox çayı içiyorum burda da paylaşmıştım her gün onun katkısı büyük gözle görülür incelmem oldu geçen seneki kabanıma girebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…