- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.441
Pilates deneyebilirsin seviyosanİyi akşamlar
Cherry Mom 30 dk yürüyüş yaptim
Planklari yapiyormusunuz unutuyorum 2 gündür
Boyle duzensizimdir
Bugun yag olcumum yapildi 29 kilo yagim var 14 kilosu govde kismimda.simdiye kadar verdigim yaglar hep bacaklardan gitmis ve bacak kas agirligim artmis.daha cok yuruyus yaptigim icin sanirim.ama govdemin bu kadar yagli olmasi can sıkıcı esas tehlikeli bolge orasi cunku bütün organlar orda.napicam ben ya.sinav mekik hiç sevmiyor um zor geliyo o hareketler bana.nasil eriticem karin yaglarimi offf.verdigi diyet listesinde oyle anormal bi kisitlama yok iyi yani.ama gobek eriticeginide sanmıyorum.3 hafta sonra gorucigiz
Duzenli yaparsam tabi
Benim de en cok yag govdede, ilk yag olcumunden sonra bizzat ayni telasa dusmustum leylicim:)) Govde dedikleri yer buyuk bi alani kapsiyo diye daha yagli cikiyo sanirim. Ama dedigin dogru, ozellikle karin cevresi yag cok tehlikeli kalp hastaliklari vs. acisindan.İyi akşamlar
Boyle duzensizimdir
Bugun yag olcumum yapildi 29 kilo yagim var 14 kilosu govde kismimda.simdiye kadar verdigim yaglar hep bacaklardan gitmis ve bacak kas agirligim artmis.daha cok yuruyus yaptigim icin sanirim.ama govdemin bu kadar yagli olmasi can sıkıcı esas tehlikeli bolge orasi cunku bütün organlar orda.napicam ben ya.sinav mekik hiç sevmiyor um zor geliyo o hareketler bana.nasil eriticem karin yaglarimi offf.verdigi diyet listesinde oyle anormal bi kisitlama yok iyi yani.ama gobek eriticeginide sanmıyorum.3 hafta sonra gorucigiz
Duzenli yaparsam tabi
Haftada bi gun yapiyorum zatende,sikilastiriyo evet ama goruldugu uzere yaglari ordan eritmemis,gununumu arttirsam acabaPilates deneyebilirsin seviyosan
Ama sen agirlik ta calisiyosun onunmu etkisi oluyo acaba govdedeBenim de en cok yag govdede, ilk yag olcumunden sonra bizzat ayni telasa dusmustum leylicim:)) Govde dedikleri yer buyuk bi alani kapsiyo diye daha yagli cikiyo sanirim. Ama dedigin dogru, ozellikle karin cevresi yag cok tehlikeli kalp hastaliklari vs. acisindan.
Yag kaybetmeye devam ettikce ordan da gidicek ama, kafana takma bence.
Kas kutlesini arttiriyodur agirlik ama hep dedikleri su: bolgesel yag yakimi diye bisey yok malesef. Yani yag nerden isterse ordan gitmeye basliyo, o yuzden yag oranini iyice azaltmak lazim ki zor giden yerlerdeki de azalsin.Ama sen agirlik ta calisiyosun onunmu etkisi oluyo acaba govdede
Evet arttırabilirsin bence 3 güne falan vaktin oluyosaHaftada bi gun yapiyorum zatende,sikilastiriyo evet ama goruldugu uzere yaglari ordan eritmemis,gununumu arttirsam acaba
Herkese merhaba,
Ben de eskiden bu takimdaydim; herkesler nasil, ben de geri donmek istiyorum. Tanidiklardan kim kaldi? @toplight kaptanim hala buralarda misiniz?
Hoşgeldiniz ben de 4 aylıkken gelmiştim buralara. Emzirirken kolay oldu hızlı veriliyor ama sonra almamak lazım.Hosbuldum
Yok denk gelmedik sanirim ben herhalde 2 sene once filan buralardaydim
Simdi 4 aylik ikiz bebeklerim varEski kiloma donmeye calisiyorum.
Nasil baslayayim bana bir yol gosterin, cumalari mi tartiliyorsunuz hala?
Guzel menü tebriklerBu gün ki menü
Sabah yeşil elma 1 bardak kefir
Öğle çorba salata 1 dilim ekmek
Ara mandalina 2 gaketa
Akşam tavuk sote salata yoğurt
SüpersinMenüm
sabah
1 muz
3 ceviz
1 dilim peynir
1 bardak süt
ara
1 havuç
öğlen
Sebzeli bulgur pilavı
Yoğurt
ara
1 mandalina
akşam
Kabak sote
Yoğurt
su bugün az içtim 4 bardak falan
spor 10000 adımCherry Mom
Bu ara saat kaçta mesela, hepsini bir seferde mi yiyorsunuz?Arkadaslar merhaba..
Sabah
1 dilim keci peyniri
2 dilim 25 gr lik tam bugday ekmegi
1 tatli kaşigi sutlu kaymak 1 cay kasigi bal
7 zeytin
Aksam
1 kase sehriye corbasi
3 kasik barbunya
4 adet zeytinyagli sarma
Ara
1 kaşik Sekersiz firin kabak ustune kavrulmuş 1 tatli kasigi susam ve 1 ceviz
1 turk kahvesi
2 bardak cay
3 adet çubuk kraker
2 kare bitter cikolata %80
Hep derler ya bölgesel incelme yoktur. Diyet ile yağlar neredeyse onlar gider diye. Bence diyetisyenin listesi bu işe yarayabilir. 10-15 dakika cardio egzersizler öneriliyor böyle durumlarda.İyi akşamlar
Boyle duzensizimdir
Duzenli yaparsam tabi
sonucunu merak ediyorum canım :) bu arada miktarlar yazmıyor ama tartı sonuçlarına bakacak olursak kontrollü yediğine eminimBu gün ki menü
Sabah yeşil elma 1 bardak kefir
Öğle çorba salata 1 dilim ekmek
Ara mandalina 2 gaketa
Akşam tavuk sote salata yoğurt
Menüm
sabah
1 muz
3 ceviz
1 dilim peynir
1 bardak süt
ara
1 havuç
öğlen
Sebzeli bulgur pilavı
Yoğurt
ara
1 mandalina
akşam
Kabak sote
Yoğurt
su bugün az içtim 4 bardak falan
spor 10000 adımCherry Mom
Spor olmasa bile menü ile kalori açığı yaratıyor olman lazım bence eksi göreceksin canım.29.01.2020
Sabah 0900 haşlanmış yumurta, sütlü kahve, 1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle 1300 büyük kase yoğurt, 30 gr protein tozu, 1 kase çilek
Akşam 1800 yoğurtlu kabak, 2 yk haşlanmış bezelye, 2 yk yulaf lapası, 10 fındık
Gün içinde 2 bardak limonlu yeşil çay
Su 2 litre
Spor yok
Salatayla aramı bi düzeltemedim ya, domates salatalık soğan zeytinyağla yiyorum ama işin içine marul, roka, maydonoz vb yeşillikler girince hiç hoşlanmıyorum kendisinden tek sevdiğim yeşillik teresonucunu merak ediyorum canım :) bu arada miktarlar yazmıyor ama tartı sonuçlarına bakacak olursak kontrollü yediğine eminim
spor gayet iyi. Yediklerin de öyle. Bu arada bulgur pilavı çoban salata favori yemeğimdi bir aralar :)
Spor olmasa bile menü ile kalori açığı yaratıyor olman lazım bence eksi göreceksin canım.
Bend e anlamıyorum bunu çok şaşkınım diyet yaparken küçücük bir kaçamak bile yapınca ertesi gün tartı artı da 2 haftadır rejim modundan çıktım geçen hafta sabittim bu hafta eksi deSüpermiş hem diyet modunda olmamak hem eksi gelmek bence büyük başarı.. Bravo sana
Çok stres yapmıştın çünküBend e anlamıyorum bunu çok şaşkınım diyet yaparken küçücük bir kaçamak bile yapınca ertesi gün tartı artı da 2 haftadır rejim modundan çıktım geçen hafta sabittim bu hafta eksi de
Benimde bütün sorun bacaklarımda bacaklarimdan incelemiyorum.Haftada bi gun yapiyorum zatende,sikilastiriyo evet ama goruldugu uzere yaglari ordan eritmemis,gununumu arttirsam acaba
Benimde öyle bacak kolBenimde bütün sorun bacaklarımda bacaklarimdan incelemiyorum.
Evet ya perşembe günü ekşi çıkıyorum cuma günü bi bakıyorum artılardayım.Çok stres yapmıştın çünkü
Bende cumartesi genelde daha az çıkıyorum :) psikoloji etkiliyor olabilirEvet ya perşembe günü ekşi çıkıyorum cuma günü bi bakıyorum artılardayım.
Rejime başlayınca hep belden inceliyorum. Beldeki yağlar bitince benim kilo vermem duruyor. Üst bedenim M Alt beden XXLBenimde öyle bacak kolyağlanmam oralarda çıkmıştı gövdemde azdı
Benimde ondan mı durdu dersinRejime başlayınca hep belden inceliyorum. Beldeki yağlar bitince benim kilo vermem duruyor. Üst bedenim M Alt beden XXL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?