Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Pilates deneyebilirsin seviyosan

Benim de en cok yag govdede, ilk yag olcumunden sonra bizzat ayni telasa dusmustum leylicim:)) Govde dedikleri yer buyuk bi alani kapsiyo diye daha yagli cikiyo sanirim. Ama dedigin dogru, ozellikle karin cevresi yag cok tehlikeli kalp hastaliklari vs. acisindan.

Yag kaybetmeye devam ettikce ordan da gidicek ama, kafana takma bence.

Ama sen agirlik ta calisiyosun onunmu etkisi oluyo acaba govdede

Ama sen agirlik ta calisiyosun onunmu etkisi oluyo acaba govdede
Kas kutlesini arttiriyodur agirlik ama hep dedikleri su: bolgesel yag yakimi diye bisey yok malesef. Yani yag nerden isterse ordan gitmeye basliyo, o yuzden yag oranini iyice azaltmak lazim ki zor giden yerlerdeki de azalsin.

Kisacasi mekik cektim karnimdaki yaglar gitti diye bisey yok ne yazik ki Karin kaslarini guclendirir ama, ki o da cok onemli.

Herkese merhaba,

Ben de eskiden bu takimdaydim; herkesler nasil, ben de geri donmek istiyorum. Tanidiklardan kim kaldi? @toplight kaptanim hala buralarda misiniz?
Hosbuldum
Yok denk gelmedik sanirim ben herhalde 2 sene once filan buralardaydim
Simdi 4 aylik ikiz bebeklerim var Eski kiloma donmeye calisiyorum.
Nasil baslayayim bana bir yol gosterin, cumalari mi tartiliyorsunuz hala?
Hoşgeldiniz ben de 4 aylıkken gelmiştim buralara. Emzirirken kolay oldu hızlı veriliyor ama sonra almamak lazım.

Ikizlerle hayat nasıl, yalnız mı bakıyorsunuz yardımcı olan biri var mı?

Bu gün ki menü
Sabah yeşil elma 1 bardak kefir
Öğle çorba salata 1 dilim ekmek
Ara mandalina 2 gaketa
Akşam tavuk sote salata yoğurt
Guzel menü tebrikler
Süpersin

Bu ara saat kaçta mesela, hepsini bir seferde mi yiyorsunuz?

Hep derler ya bölgesel incelme yoktur. Diyet ile yağlar neredeyse onlar gider diye. Bence diyetisyenin listesi bu işe yarayabilir. 10-15 dakika cardio egzersizler öneriliyor böyle durumlarda.

Bu gün ki menü
Sabah yeşil elma 1 bardak kefir
Öğle çorba salata 1 dilim ekmek
Ara mandalina 2 gaketa
Akşam tavuk sote salata yoğurt
sonucunu merak ediyorum canım :) bu arada miktarlar yazmıyor ama tartı sonuçlarına bakacak olursak kontrollü yediğine eminim

spor gayet iyi. Yediklerin de öyle. Bu arada bulgur pilavı çoban salata favori yemeğimdi bir aralar :)

Spor olmasa bile menü ile kalori açığı yaratıyor olman lazım bence eksi göreceksin canım.

Salatayla aramı bi düzeltemedim ya, domates salatalık soğan zeytinyağla yiyorum ama işin içine marul, roka, maydonoz vb yeşillikler girince hiç hoşlanmıyorum kendisinden tek sevdiğim yeşillik tere nasıl barışcam bu yeşilliklerle bilmiyorum

Süpermiş hem diyet modunda olmamak hem eksi gelmek bence büyük başarı.. Bravo sana
Bend e anlamıyorum bunu çok şaşkınım diyet yaparken küçücük bir kaçamak bile yapınca ertesi gün tartı artı da 2 haftadır rejim modundan çıktım geçen hafta sabittim bu hafta eksi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…