- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.021
Eyvah kendi kuyumu kazdım resmenAynenvallaha bi daha kimse yapmaz ilk acı biberi sen yiyeceksin videoyu bekliyoruz tatlı krizi falan aklına gelmez bir daha
Çok teşekkür ederim kuzum artık normal ayarlarıma döndüm. Sizler de olmasaydınız ben pişmanlık ve yenilmişlik duygularıyla kalmıştım öyleceBugünün kazananı sen oldunkardelelen321 yarın kaçamaksız bir gün geçireceksin bu sayede :)
:)) 140 + 50
- 2 tane şerbetli tatlı
- Çikolata 4 kare
Iplemi ödeyecek:)) 140 + 50
BiraZ fazla mı oldu950 ip yapiyor yediğine bin pişman etmek diye buna derler
Yok en çok onu yapiyor diye örnek verdim biraz azaltsak mi cezaları millet greve gidecekIplemi ödeyecekabooo
Bende yarın doğum gününe gidiyorum. Ama ceza yemeyeceğim çünkü diyetisyenin verdiği değişim yöntemini kullanacağım:)) 140 + 50
Ip en kolayı ya 3 sâat yürüyüş yapsın bence 10 puan kalıyor o da indirim olsunYok en çok onu yapiyor diye örnek verdim biraz azaltsak mi cezaları millet greve gidecek
Baksennn :) menüyü gördükten sonra karar verelim buna ben anlamam değişim dönüşümBende yarın doğum gününe gidiyorum. Ama ceza yemeyeceğim çünkü diyetisyenin verdiği değişim yöntemini kullanacağım
Ayağı alışsın diyorsunIp en kolayı ya 3 sâat yürüyüş yapsın bence 10 puan kalıyor o da indirim olsun
Listeyle beraber hesabımı kitabımı yapar yollarımBaksennn :) menüyü gördükten sonra karar verelim buna ben anlamam değişim dönüşüm
Yok bi daha kriz tutmasın diye şey yapıyorumAyağı alışsın diyorsun
Evet öyle olur savunman ile birlikte bakarızListeyle beraber hesabımı kitabımı yapar yollarım
Tabi ki delilli ispatlıEvet öyle olur savunman ile birlikte bakarız
Patlamış mısır da yemiştim canım yazmayı unutmuşum. Sen bi de onun için de yaz:)) 140 + 50
30 puanda ona yazalım ortimPatlamış mısır da yemiştim canım yazmayı unutmuşum. Sen bi de onun için de yaz
Tamam kuzum hakkettim 220 puan cezayı. Daha bi posta da yarın ceza yerim öğlene kadar fena idi durumlar30 puanda ona yazalım ortim
Bencede hem vicdan azabı gider hemde fazlasıyla onları yakmış olursun kuzumTamam kuzum hakkettim 220 puan cezayı. Daha bi posta da yarın yerim öğlene kadar fena idi durumlar
Yemezsin artık canım yarın erkenden kahveni iç artık.Tamam kuzum hakkettim 220 puan cezayı. Daha bi posta da yarın ceza yerim öğlene kadar fena idi durumlar
Aynen öyle canım. Cezalarımı yarın öderim artıkBencede hem vicdan azabı gider hemde fazlasıyla onları yakmış olursun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?