Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menü de spor da şahane canım

Çok güzel canım. Sporlar da şahane

Kız sen yeni paylaşmışsın menüyü biz cezayı dünkü menüye göre mi hesapladık nasıl oldu bu şimdi

İyiyiz canım. Ben biraz yoldan çıkmıştım sağolsun arkadaşlar doğru yola çektiler beni. Sen neler yaptın
Aman haa yoldan cikanin donusu pek iyi olmuyor dikkat et kendine cnm benim gibi baslafigin yere geri donersin temizlik yaptim cnm bugun oglum izin verirse simdi de spor yapacam biraz cnm

Merhaba
Sabah: 2 tane diyet krep(tam buğday unu ile)
Çeri domates 4 tane, 1 yk lor peynir
Akşam : nohut yemeği 6 kaşık, 6 kaşık salata

Spor : aşağıdakileri yaptım ve 30 mekik çektim
Hocam toplam 140 bölgesel hareket olarak hesapladım pek bir spor puani çıkmıyor 14 sadece :) muhtemelen kalori yakımi olarakta çok yeterli değildir ama bölgesel hareketler kesinlikle güzel şekillendiriyor vücudu vakit olursa yanına yürüyüş Leslie ekleyin sahane olur

Aman haa yoldan cikanin donusu pek iyi olmuyor dikkat et kendine cnm benim gibi baslafigin yere geri donersin temizlik yaptim cnm bugun oglum izin verirse simdi de spor yapacam biraz cnm
Evet bilmez miyim. Ben de acı bi tecrübe olarak yaşamıştım bunu. Şimdi yine tam yoldan çıktım bi el attılar sağolsunlar yoluma geri döndüm. Bi sürü ceza ile tabi

Ya evet bugün evden çıkamadım yürüyüş için . Misafir de vardı kayınvalidemde, aşağı katta oturuyor inmek zorunda kalınca bu kadar yapabildim ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…