- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.041
Yok daha aman aman. Adet dönemim de yaklaştı ondan biraz ruh halimde dengesiz. Bi duygusallaşıyorum bi asabileşiyorum ne olduğum belli değil. Bugün durduğum için çok mutluyum cezam neyse çekerimYemezsin artık canım yarın erkenden kahveni iç artık.
Menü de spor da şahane canımMerhaba iyi aksamlar
Kahvaltı
1 yumurtadan pırasalı omlet
3 zeytin
1 k.k peynir
Ceviz
3 dilim ekmek
Öğle
5 yk yoğurtlu kabak
Akşam
8 yk kuru fasulye
5 yk erişte
1 dilim ekmek
Salata yağsız tuzsuz
1.5 LT ŞU @hezeyan5381
1000 ip
100 squat
50 mekik
1dk. Plank
O malum videoyuda yaptımCherry Mom
Ekmek falan çok gibi görünüyor ama diyetisyenin listesi böyle hatta daha 2 dilim ekmek hakkım var onu yemedim. Normalde ben bu kadar ekmek yemiyorum pilav makarna varsada yemiyorum ama listeye göre gideceğim bu ay bilginiz olsun
Çok güzel canım. Sporlar da şahaneMenüm
Sabah
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Yarım portakal
1 havuç
öğlen- akşam arası
3 küçük parça fırında tavuk
1 dilim ekmek
Salata
akşam
1 bardak portakal suyu (ev yapımı)
2 ceviz
su 2,5 litre
Spor 1500 ip, 30dk bisiklet, 200 bölgeselCherry Mom
Kız sen yeni paylaşmışsın menüyü biz cezayı dünkü menüye göre mi hesapladık nasıl oldu bu şimdiBugünkü menüm
Sabah
Öğle
- 2 dilim tam buğday ekmeği ile beyaz Peynirli tost
- Yeşil çay
Akşam
- Az patates kızartması
- 1 tabak makarna
- 1 tane dido çikolata
- 1 tane şerbetli tatlı
2,5 lt su
- 1 kase yoğurt
60 dk leslie
50 mekikCherry Mom
Kes cezamı kuzum
Sporlar cezalara kaçtıMenü de spor da şahane canım
Çok güzel canım. Sporlar da şahane
Cumaya kadar odem gider iyi oldu kuzum :)Yok daha aman aman. Adet dönemim de yaklaştı ondan biraz ruh halimde dengesiz. Bi duygusallaşıyorum bi asabileşiyorum ne olduğum belli değil. Bugün durduğum için çok mutluyum cezam neyse çekerim
Ceza yazılan menü cuma menüsü canım. Bugünkü menüyü az önce paylaştımKız sen yeni paylaşmışsın menüyü biz cezayı dünkü menüye göre mi hesapladık nasıl oldu bu şimdi
- Az patates kızartması
- 1 tane dido çikolata
- 1 tane şerbetli tatlı
İyiyiz canım. Ben biraz yoldan çıkmıştım sağolsun arkadaşlar doğru yola çektiler beni. Sen neler yaptınIyi aksamlar kizLr pek aktif olamadim .Neler yaptiniz diyet ne alemde ?
İkisinede faturayi şimdi kestim yarın tahsilat yapcazKız sen yeni paylaşmışsın menüyü biz cezayı dünkü menüye göre mi hesapladık nasıl oldu bu şimdi
Tamam kuzum30+ 40+70 p kuzum
Aman haa yoldan cikanin donusu pek iyi olmuyor dikkat et kendine cnmİyiyiz canım. Ben biraz yoldan çıkmıştım sağolsun arkadaşlar doğru yola çektiler beni. Sen neler yaptın
Hocam toplam 140 bölgesel hareket olarak hesapladım pek bir spor puani çıkmıyor 14 sadece :) muhtemelen kalori yakımi olarakta çok yeterli değildir ama bölgesel hareketler kesinlikle güzel şekillendiriyor vücuduMerhaba
Sabah: 2 tane diyet krep(tam buğday unu ile)
Çeri domates 4 tane, 1 yk lor peynir
Akşam : nohut yemeği 6 kaşık, 6 kaşık salata
Spor : aşağıdakileri yaptım ve 30 mekik çektim
Bence tahsilâtta hemen olmalı yarın cezaları yapacak normal sporu yapmayacakİkisinede faturayi şimdi kestim yarın tahsilat yapcaz
Evet bilmez miyim. Ben de acı bi tecrübe olarak yaşamıştım bunu. Şimdi yine tam yoldan çıktım bi el attılar sağolsunlar yoluma geri döndüm. Bi sürü ceza ile tabiAman haa yoldan cikanin donusu pek iyi olmuyor dikkat et kendine cnmbenim gibi baslafigin yere geri donersin temizlik yaptim cnm bugun oglum izin verirse simdi de spor yapacam biraz cnm
Kuzum cezaları da içinde ekstra yaptın değil mi ?Sporlar cezalara kaçtı
Yapmaz benim kuzum oyle şey iftira atmaBence tahsilâtta hemen olmalı yarın cezaları yapacak normal sporu yapmayacak
Sen de sıfırcı çıktın iyice ha. Bi kaçamak yap sorcam ben sanaBence tahsilâtta hemen olmalı yarın cezaları yapacak normal sporu yapmayacak
Valla ya gaza getiriyor beni :))Sen de sıfırcı çıktın iyice ha. Bi kaçamak yap sorcam ben sana
Ya evet bugün evden çıkamadım yürüyüş için . Misafir de vardı kayınvalidemde, aşağı katta oturuyor inmek zorunda kalınca bu kadar yapabildim ancakHocam toplam 140 bölgesel hareket olarak hesapladım pek bir spor puani çıkmıyor 14 sadece :) muhtemelen kalori yakımi olarakta çok yeterli değildir ama bölgesel hareketler kesinlikle güzel şekillendiriyor vücuduvakit olursa yanına yürüyüş Leslie ekleyin sahane olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?