- 23 Mart 2016
- 31.164
- 92.518
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.061
Olsun boş gecilmemis menüde gayet iyiYa evet bugün evden çıkamadım yürüyüş için . Misafir de vardı kayınvalidemde, aşağı katta oturuyor inmek zorunda kalınca bu kadar yapabildim ancak
Ama yok öyle rahat rahat ceza ödemek ceza seni sıkacak akşam akşam helak edecek ki işe yarasın aynı gün olmalı benceSen de sıfırcı çıktın iyice ha. Bi kaçamak yap sorcam ben sana
Teşekkür ederimOlsun boş gecilmemis menüde gayet iyi
He iyi bari insaf ettiAma yok öyle rahat rahat ceza ödemek ceza seni sıkacak akşam akşam helak edecek ki işe yarasın aynı gün olmalı benceo zaman ne anladım ben cezadan. Mesela diyelim ben şimdi kaçamak yaptım bu akşam onun cezasını çekmeliyim ki kaçamak yapacağım saati de en azından erkene çekerim ya da tövbe ederim. Ama sen yarın yap bu seferlik akşam akşam yapılacak gibi bir ceza değil seninki
Allah bilir 360 puanlık spor daha hiç yapmamıştır. Yapsın işte ilk olur. Yarın yaparsa en az 100 puanlık ekstra egzersiz isterim. Yoksa saymam benHe iyi bari insaf ettiiki güne toplam 360 puan cezası oldu uyumasin spor mu yapsin
Yaptı yaptı 2000 ip atliyordu kirli çiki o yaparAllah bilir 360 puanlık spor daha hiç yapmamıştır. Yapsın işte ilk olur. Yarın yaparsa en az 100 puanlık ekstra egzersiz isterim. Yoksa saymam ben
Evvet içinden kesersin diye çok yaptım, ama güzel hamlicam galiba yarınaKuzum cezaları da içinde ekstra yaptın değil mi ?
Normale görede fazla yapmissin zaten maşallah gitti kacamaklar süper :) toplam spor puanı 410 du cezanı (150) yi aldım içinden
Aaa o zaman iyi az oldu o zaman ceza bi 50 puanda benim için yaz aklıma kaçamak soktu menüyü okurken de canım çekti bi 50 de ordan yaz günahıma girdi.Yaptı yaptı 2000 ip atliyordu kirli çiki o yapar
Diyetisyen ne diyorsa o yapacak bir şey yokMerhaba iyi aksamlar
Kahvaltı
1 yumurtadan pırasalı omlet
3 zeytin
1 k.k peynir
Ceviz
3 dilim ekmek
Öğle
5 yk yoğurtlu kabak
Akşam
8 yk kuru fasulye
5 yk erişte
1 dilim ekmek
Salata yağsız tuzsuz
1.5 LT ŞUhezeyan5381
1000 ip
100 squat
50 mekik
1dk. Plank
O malum videoyuda yaptımCherry Mom
Ekmek falan çok gibi görünüyor ama diyetisyenin listesi böyle hatta daha 2 dilim ekmek hakkım var onu yemedim. Normalde ben bu kadar ekmek yemiyorum pilav makarna varsada yemiyorum ama listeye göre gideceğim bu ay bilginiz olsun
Ne yedin kızAaa o zaman iyi az oldu o zaman ceza bi 50 puanda benim için yaz aklıma kaçamak soktu menüyü okurken de canım çekti bi 50 de ordan yaz günahıma girdi.
Esneme hareketi mutlaka yap birde varsa kas gevşetici sürersin kesin hamlarsinEvvet içinden kesersin diye çok yaptım, ama güzel hamlicam galiba yarınauzun süre yapmamanın cezasını çekiyorum
Kas gevşetici bitmiş demin bakındım da eşime masaj için yalvarayım azıcıkEsneme hareketi mutlaka yap birde varsa kas gevşetici sürersin kesin hamlarsin
Valla ya gaza getiriyor beni :))
Meğer hep bugünü bekliyormuş
Sağol vallaAma yok öyle rahat rahat ceza ödemek ceza seni sıkacak akşam akşam helak edecek ki işe yarasın aynı gün olmalı benceo zaman ne anladım ben cezadan. Mesela diyelim ben şimdi kaçamak yaptım bu akşam onun cezasını çekmeliyim ki kaçamak yapacağım saati de en azından erkene çekerim ya da tövbe ederim. Ama sen yarın yap bu seferlik akşam akşam yapılacak gibi bir ceza değil seninki
Ooohooo.. 360 puan cezayı yaptıktan sonra 100 puandan mı korkcam..Allah bilir 360 puanlık spor daha hiç yapmamıştır. Yapsın işte ilk olur. Yarın yaparsa en az 100 puanlık ekstra egzersiz isterim. Yoksa saymam ben
Sen hele yap o kaçamağı dilimden kurtulabilcen miAaa o zaman iyi az oldu o zaman ceza bi 50 puanda benim için yaz aklıma kaçamak soktu menüyü okurken de canım çekti bi 50 de ordan yaz günahıma girdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?