- 21 Haziran 2017
- 3.813
- 10.820
- 208
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.081
Ceza olarak ne aldin cnmEvet bilmez miyim. Ben de acı bi tecrübe olarak yaşamıştım bunu. Şimdi yine tam yoldan çıktım bi el attılar sağolsunlar yoluma geri döndüm. Bi sürü ceza ile tabi
Ahh ah ev müsait olsa da bende yapsam
Zaten hergun yapılmıyor baya yoruyor musait bir gun bulup yapabilirsin ama hamlikta fena yapiyorAhh ah ev müsait olsa da bende yapsam
Yapmaya çalışayım Bi İnşaAllah. İp de atlayamıyorum. Ses olup rahatsız olurlar diye..Zaten hergun yapılmıyor baya yoruyor musait bir gun bulup yapabilirsin ama hamlikta fena yapiyor
Vavvv 120 mekik miiUzun zaman sonra ilk defa kendimi zorladim ve 120 adet mekik cektim ve 30 dk bolgesel calistim .
İp yerine zıplama olarakta yapabilirsin hayali ip var gibi kollari çevirip zıplayarak ben öyle yapıyorum faydasını gördüm :) pek ses çıkmıyorYapmaya çalışayım Bi İnşaAllah. İp de atlayamıyorum. Ses olup rahatsız olurlar diye..
Menüleri ne zaman görcez :))Uzun zaman sonra ilk defa kendimi zorladim ve 120 adet mekik cektim ve 30 dk bolgesel calistim .
Tmm deneyeceğimİp yerine zıplama olarakta yapabilirsin hayali ip var gibi kollari çevirip zıplayarak ben öyle yapıyorum faydasını gördüm :) pek ses çıkmıyor
Kız yazmadın miHuhuuu hedef listemiz bomboş, hedefler neredeee
Cezamı yaptım ama sabah 400 ip yazdım ya.
İyi geceler hocam çok sevindimİyi geceler kızlar.
Bir bakayım neler yapıyorsunuz
Ben ufak ufak tekrar diyet moduna dönmeye başladım.
Hee o cezamiydi pardon tmmCezamı yaptım ama sabah 400 ip yazdım ya.
Ekstra spor yapmadım diye spor yok dedim :)
Hasta hasta zıpladım bir de. bence x2 deyip 800 ip olarak yazmalısın :) bana kalsa ip atlarım da eşim tepemde.. ipin spor dışında hastalığa da iyi geldiğini düşünüyorum :) aldım battaniyemi, koltuğa uzanmışım yediğim önde yemediğim arkamda.. ama bir şey yiyemiyorum ki :)
Sadece 400 atladım pazartesiye kadar muhtemelen atlayamam çünkü kocam ipten dolayı hastalandığıma inanıyor. O işe ben ipe olur muhtemelen. Yarın hava güzel olursa yürüyüş yapabilirim belki.Yaptı yaptı 2000 ip atliyordu kirli çiki o yapar
Gel gel biz burda eriyip biterken sen yerindemi sayacaksın zaman kaybı vallaha bak benim yakındır iğne iplik olmam ben diyeyimİyi geceler kızlar.
Bir bakayım neler yapıyorsunuz
Ben ufak ufak tekrar diyet moduna dönmeye başladım.
50+30 puan demişsin..80 puan yaptım. doğru yaptım değil mi?daha fazla gerekmiyor.. gerekiyorsa da yarın yürürüm artık hava güzel olursa :)Hee o cezamiydi pardon tmm
Seninkini yazdım da hedef yazmayan çok kişi varKız yazmadın miben 79 inşallah
Doğru canım sildim cezayı50+30 puan demişsin..80 puan yaptım. doğru yaptım değil mi?daha fazla gerekmiyor.. gerekiyorsa da yarın yürürüm artık hava güzel olursa :)
Ben 65,5 diyorum. Kutuma gideceğim ve bu hafta güzel bir sonuç alacağım bence :)Huhuuu hedef listemiz bomboş, hedefler neredeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?