- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.101
[/QUOTE]Doğru canım sildim cezayı
İnşallahİyi geceler hocam çok sevindimhersey eski rayına otursun inşallah pes etmek yok
Bence çok olmamış bisey yok ki. Sen çok az yiyorsun ya o yüzden fazla gelmiş sana hiç kaçamakta yok sende sen tam çözdün bu işiMenum
Kaçamak yok ama maalesef fazla oldu sanki akşam birden yemek planı değişti dışarda yedik o yuzden
Sabah
Mantar soğan kavurma ( bir küçük kup terayag)
Domates salatalık Peynir 3 zeytin 1 dilim tbe
Öğlen etli sebze türlüsü
aksam 5 köfte salata 1 dilim ekmek
spor 15 dk yağ yakici cardio egzersizi
Had bakalım bence hedeften aşağıları da görürsünBen 65,5 diyorum. Kutuma gideceğim ve bu hafta güzel bir sonuç alacağım bence :)
Bekliyoruz en kısa süredeeİnşallahCherry Mom cim.
Seviyorum burayı ve sizi.
Burada ki sorumluluk kesiyordu yemeği.
Hemen eskiye dönmeye çalışacağım.
Havalar biraz durulsun yürüyüşlerimr de başlıyacağım.
Siz maşallah sporlara devam ediyorsunuz. Özendim.
Meyve benim de listede çok. Normalde cok meyve yemem inşallah ters tepmez bendeBundan sonra zıkkım yerim artık bu ceza sporu süper oldu. Ama bugünkü menümdeki üç porsiyon meyve de bana fazla bence.. çünkü genelde 1 yediğim için bu beni + yapabilir.. ama çözümü bende sıkıntı yok :)
Bence cuma ödem vardı önceki günün 6 bin ipi nedeniyle. Pazartesiye onu atarım diyordum ama hastalık ters tepebilir. Geçen sefer olduğu gibi. Eğer öyle olursa da bir sonraki hafta bakarım icabına. Şu an hiç dert etmiyorum :)Had bakalım bence hedeften aşağıları da görürsün
Bizde sizi Zeynep hocam çok yakında eski azminizi yakalayacaginizdan eminim. Havalar bu ara evet hepimizi evlere, kapalı alanlara hapsetti önünümuzdeki hafta daha iyi olur insallahta temiz havada birazcik hareket etme imkanı buluruz:)İnşallahCherry Mom cim.
Seviyorum burayı ve sizi.
Burada ki sorumluluk kesiyordu yemeği.
Hemen eskiye dönmeye çalışacağım.
Havalar biraz durulsun yürüyüşlerimr de başlıyacağım.
Siz maşallah sporlara devam ediyorsunuz. Özendim.
Sorma iki kademede yaptimVavvv 120 mekik mii
Dün kek yedim ya birazda olsa ondan öncede istanbulda.az biraz kacirmistim en az 1 ay 0 kaçamak gitmem lazım en azından şu 67 yi sabitleyene kadarBence çok olmamış bisey yok ki. Sen çok az yiyorsun ya o yüzden fazla gelmiş sana hiç kaçamakta yok sende sen tam çözdün bu işi
360 puan cezam var canım açılışı ben yaptCeza olarak ne aldin cnm
Yarin itibariyle cnmMenüleri ne zaman görcez :))
SahanesinYarin itibariyle cnmdiyet moduna yavas yavs giriyorum iste
Yazmıştım ben galiba ama tekrar yazayım 54.5Huhuuu hedef listemiz bomboş, hedefler neredeee
Ben de 82 demiştim canımHad bakalım bence hedeften aşağıları da görürsün
Aynen cnm listeye girersem tam adapte olurumSahanesin
Sporsuz tam adapte olamıyor insan zaten
Bence süper BişeySorma iki kademede yaptim
Aslinda niyetimde 60 vardi esimin gaziyla bi 60 tane daha yaptimŞu malum gaz bende cok ise yariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?