Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi geceler hocam çok sevindim hersey eski rayına otursun inşallah pes etmek yok
İnşallah Cherry Mom cim.
Seviyorum burayı ve sizi.
Burada ki sorumluluk kesiyordu yemeği.
Hemen eskiye dönmeye çalışacağım.
Havalar biraz durulsun yürüyüşlerimr de başlıyacağım.
Siz maşallah sporlara devam ediyorsunuz. Özendim.

Bence çok olmamış bisey yok ki. Sen çok az yiyorsun ya o yüzden fazla gelmiş sana hiç kaçamakta yok sende sen tam çözdün bu işi

Bundan sonra zıkkım yerim artık bu ceza sporu süper oldu. Ama bugünkü menümdeki üç porsiyon meyve de bana fazla bence.. çünkü genelde 1 yediğim için bu beni + yapabilir.. ama çözümü bende sıkıntı yok :)
[/QUOTE]
Meyve benim de listede çok. Normalde cok meyve yemem inşallah ters tepmez bende

Bekliyoruz en kısa süredee hazır yakalamışken bu haftaki hedefi de alayım mı

Meyve benim de listede çok. Normalde cok meyve yemem inşallah ters tepmez bende
[/QUOTE]
Bende insülin direnci var sanırım o nedenle 1 porsiyon taze bazen 1 porsiyon da kuru meyve oluyor menümde. Ama bugün yatana kadar meyve yiyeceğim için etkisini görürüz pazartesi :)

Had bakalım bence hedeften aşağıları da görürsün
Bence cuma ödem vardı önceki günün 6 bin ipi nedeniyle. Pazartesiye onu atarım diyordum ama hastalık ters tepebilir. Geçen sefer olduğu gibi. Eğer öyle olursa da bir sonraki hafta bakarım icabına. Şu an hiç dert etmiyorum :)
Sen de bir dönmüşsün, pir dönmüşsün.. bir doğum günü kutlamasını daha hak etmişsin :)

Bizde sizi Zeynep hocam çok yakında eski azminizi yakalayacaginizdan eminim. Havalar bu ara evet hepimizi evlere, kapalı alanlara hapsetti önünümuzdeki hafta daha iyi olur insallahta temiz havada birazcik hareket etme imkanı buluruz:)

Bence çok olmamış bisey yok ki. Sen çok az yiyorsun ya o yüzden fazla gelmiş sana hiç kaçamakta yok sende sen tam çözdün bu işi
Dün kek yedim ya birazda olsa ondan öncede istanbulda.az biraz kacirmistim en az 1 ay 0 kaçamak gitmem lazım en azından şu 67 yi sabitleyene kadar

Bundan sonra zıkkım yerim artık bu ceza sporu süper oldu. Ama bugünkü menümdeki üç porsiyon meyve de bana fazla bence.. çünkü genelde 1 yediğim için bu beni + yapabilir.. ama çözümü bende sıkıntı yok :)
[/QUOTE]
Olsun hasta olacak gibiydin iyi yaptın
dennisgo
Vay arkadaş bir alıntı hatası başladı bizde düzelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…