- 21 Haziran 2017
- 3.813
- 10.820
- 208
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.121
Olsun hasta olacak gibiydin iyi yaptınBundan sonra zıkkım yerim artık bu ceza sporu süper oldu. Ama bugünkü menümdeki üç porsiyon meyve de bana fazla bence.. çünkü genelde 1 yediğim için bu beni + yapabilir.. ama çözümü bende sıkıntı yok :)
Kız tabi ki siz çıtır olurken ben kslacam mı böyle.Gel gel biz burda eriyip biterken sen yerindemi sayacaksın zaman kaybı vallaha bak benim yakındır iğne iplik olmam ben diyeyim
Hedefim 89 kg canımBekliyoruz en kısa süredeehazır yakalamışken bu haftaki hedefi de alayım mı
Düşersin bence
Teşekkür ederimm iyiyim şükür, bebeğin kalbi durdu malesef kaybettik..
Aaaa duymadım canım çok üzüldüm.Düşersin bence
Aaaa duymadım canım çok üzüldüm.Düşersin bence
GünaydınlaarGünaydın kızlar
Herkese iyi pazarlar..
Aa neden o kadar erken? Çocuklar mı uyandırdı?Günaydın herkese
Benim gibi 7de uyanan var mi pazar günü acaba
Olacak ortim olacak tam gaz ileri
Iyi olmuş işte ancak yaparsın o cezaları pazar pazar başlasaydın sabahtan. Kesin cezadan uykun gelmemişGünaydın herkese
Geçmiş olsunherkese iyi pazarlar kendim gripten çıkamadığım gibi küçük oğlumda grip oldu kosturmaktan giremedim pek.. hastalıklar gecmedi gitti bi.ne spordan tat alabiliyom ne de yemeden icmeden...insallah bu haftaki hedefim benimde 63.9pawlover
Bennn ama 9.30 da esim kalkınca geri uyudumGünaydın herkese
herkese iyi pazarlar kendim gripten çıkamadığım gibi küçük oğlumda grip oldu kosturmaktan giremedim pek.. hastalıklar gecmedi gitti bi.ne spordan tat alabiliyom ne de yemeden icmeden...insallah bu haftaki hedefim benimde 63.9pawlover
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?