- 12 Aralık 2019
- 261
- 1.057
- 28
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.141
ben cogunu gecirdim canım iki-üç gun sonra tamamen gecmis olur diye düşünüyom ama kucuk oglum bir hafta surer gibi geliyo surup falan iciriyom ama burnu yeni akmaya basladiGeçmiş olsun canım bende senin iyice kotuledigini düşünmüştüm biz hasta olunca neysede cocuklar olunca kotu oluyor
Çabuk atlatır ins canimben cogunu gecirdim canım iki-üç gun sonra tamamen gecmis olur diye düşünüyom ama kucuk oglum bir hafta surer gibi geliyo surup falan iciriyom ama burnu yeni akmaya basladi
Bende erken uyandim ve simdide yataga gecmis 1 saatte olsa uyumayi planliyorumGünaydın herkese
Benim gibi 7de uyanan var mi pazar günü acaba
Maalesef canım. Büyük kardeşinin elinden tutmuş yanıma geldiler. Anne uyan kardeşim korkmuş. Erken yatmaya alıştırıyorum akşamları. Erken yatınca da erken kalkıyorlar haliyleAa neden o kadar erken? Çocuklar mı uyandırdı?
Çocukların isteği bitmiyo ki canım yaa. Allahtan eşim evde değil bugün dışarı çıktı. O da mutlaka bişeyler çıkarırdı başıma. İşler daha yeni bitti. Spora başlamadım daha.Iyi olmuş işte ancak yaparsın o cezaları pazar pazar başlasaydın sabahtan. Kesin cezadan uykun gelmemiş
İnşallah öğrenecek kuzum seneye kreşe başlayınca Belki daha düzene girerGünaydın kızlar yine yine yine uykusuz bır gecenin sonunda sabahi ettik :/ benim bu oğlan 10 yaşında falan öğrenir mi adam gibi uyumayı acaba
Çok geçmiş olsun canım. Bir an önce toparlar inşallah kuzuben cogunu gecirdim canım iki-üç gun sonra tamamen gecmis olur diye düşünüyom ama kucuk oglum bir hafta surer gibi geliyo surup falan iciriyom ama burnu yeni akmaya basladi
Geçmiş olsun canım. Ben de sirkeli suya verdim kendimi. Boğaz ağrıma iyi geldi..ben cogunu gecirdim canım iki-üç gun sonra tamamen gecmis olur diye düşünüyom ama kucuk oglum bir hafta surer gibi geliyo surup falan iciriyom ama burnu yeni akmaya basladi
Yaa beni oraya atsalar bi keşke ne güzel manzaraGünaydın kızlar C Cagrihilal1 inşallah düşerim ortaağaamm
Hahaha çok tatlı olmuş :)) dışarıdan evi gözetliyor
AA fıtık mi vardıSelam arkadaşlar, bugün çok aktif olamıyorum. Bel fıtığım yine sıkıntı yaptı. Yatarak geçiyor günüm
Evet cnm 4 tane fıtığım var. Galiba etkiliyorAA fıtık mi vardırabbim yardımcın olsun sporlar olumsuz mu etkiliyor acaba bölgesel falan yapmistin
Geçmiş olsun canımGeçmiş olsun canım. Ben de sirkeli suya verdim kendimi. Boğaz ağrıma iyi geldi..
Biz o kadarını bile yapamadık bu sene
Bir tek yüzme iyi geliyor diye biliyorumEvet cnm 4 tane fıtığım var. Galiba etkiliyor
Çok geçmiş olsun canımEvet cnm 4 tane fıtığım var. Galiba etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?