Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menü den önce doğum günü hasarini yazayım da cezamı alıp ödeyeyim hemen.
Evet şimdi
4 yemek kaşığı kadar kısır yedim. Bunu diyetisyenin öğle yemeği için koyduğu 6 kaşık pilav ya da makarnaya eş değer tutuyorum cezasız
2 küçük sigara böreği yedim günlük yiyeceğim 6 dilim ekmek varya 2 dilim kahvaltı da yedim kalan 4 dilimi böreğe sayıyorum bunada ceza yok
Küçük bir dilim pasta yedim. Bir çatalda brovni cezamı kesin hemen ödeyeyim Cherry Mom

Ne kolay kapattın öyle yağda kızartılmış böreği valla bravo. Cherry Mom bence böreğe de bi ceza gelmeli. İçecek ne içtin peki

C Cagrihilal1 bence de ekmekle bir değildir ya değişim listesinde mi öyle yazıyor? Fırındaki börektir bence o
yarim et 1 ekmek 1 yağa denkmis 2 kibrit kutusu börek. Ben öğlen 6 kaşık sebze yemeğini yemedim artı 4 dilim ekmek. Eti katmıyorum onu akşam yiyeceğim

Kısır hadi ok olsun :))
Sigara böreği bildigin kızartma tam buğday ekmeği ile bir tutamayiz cicimm
40 p + pasta için ve browni için 70 p
Toplam 110 puanda el sıkısalim

Bence sigara böreği de ekmek değil yağda kızardınız için. Bildiğin kızartma cezası gelecek oradan :) Cherry Mom affetmez.. o hep iyiliğimizi ister. Akşama biberli ekmek yiyecek üst kat ve kocam. Peki ben yiyecek miyim. Tabiki hayır ben tavuk kemireceğim çünkü şu an spor yapacak halde değilim :)

Aynen kızartma olarak düşündüm canim :)) her ne kadar hilal mevzuyu sanki oturmuş salata yemis gibi sotflastirmis olsada kimseyi kandiramadi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…