- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.161
Teşekkür ederim arkadaşımÇok geçmiş olsun canım
Yüzmeye hatta spor salonuna izin vermiyor eşimBir tek yüzme iyi geliyor diye biliyorum
@toplight kaptanimdada çıkmıştı siz nasıl oldunuz kaptanım ? Şimdilik sıkıntı yok herhalde
Ne kolay kapattın öyle yağda kızartılmış böreği valla bravo.Menü den önce doğum günü hasarini yazayım da cezamı alıp ödeyeyim hemen.
Evet şimdi
4 yemek kaşığı kadar kısır yedim. Bunu diyetisyenin öğle yemeği için koyduğu 6 kaşık pilav ya da makarnaya eş değer tutuyorum cezasız
2 küçük sigara böreği yedim günlük yiyeceğim 6 dilim ekmek varya 2 dilim kahvaltı da yedim kalan 4 dilimi böreğe sayıyorum bunada ceza yok
Küçük bir dilim pasta yedim. Bir çatalda brovni cezamı kesin hemen ödeyeyimCherry Mom
C Cagrihilal1 bence de ekmekle bir değildir yaNe kolay kapattın öyle yağda kızartılmış böreği valla bravo.Cherry Mom bence böreğe de bi ceza gelmeli. İçecek ne içtin peki
Çay şekersizNe kolay kapattın öyle yağda kızartılmış böreği valla bravo.Cherry Mom bence böreğe de bi ceza gelmeli. İçecek ne içtin peki
Kız iki tane küçücük ne olacak aynidir.C Cagrihilal1 bence de ekmekle bir değildir yadeğişim listesinde mi öyle yazıyor? Fırındaki börektir bence o
Gecmus olsun cnm dikkat et kendineSelam arkadaşlar, bugün çok aktif olamıyorum. Bel fıtığım yine sıkıntı yaptı. Yatarak geçiyor günüm
C Cagrihilal1 bence de ekmekle bir değildir yadeğişim listesinde mi öyle yazıyor? Fırındaki börektir bence o
Sağol cnmGecmus olsun cnm dikkat et kendine
Kısır hadi ok olsun :))Menü den önce doğum günü hasarini yazayım da cezamı alıp ödeyeyim hemen.
Evet şimdi
4 yemek kaşığı kadar kısır yedim. Bunu diyetisyenin öğle yemeği için koyduğu 6 kaşık pilav ya da makarnaya eş değer tutuyorum cezasız
2 küçük sigara böreği yedim günlük yiyeceğim 6 dilim ekmek varya 2 dilim kahvaltı da yedim kalan 4 dilimi böreğe sayıyorum bunada ceza yok
Küçük bir dilim pasta yedim. Bir çatalda brovni cezamı kesin hemen ödeyeyimCherry Mom
İşte burda bahsi geçen börek yağda kızartılmamış bence, sigara böreğinin 44% yağEki Görüntüle 2587586 yarim et 1 ekmek 1 yağa denkmis 2 kibrit kutusu börek. Ben öğlen 6 kaşık sebze yemeğini yemedim artı 4 dilim ekmek. Eti katmıyorum onu akşam yiyeceğim
Tamam ya ne sigara böreğiymis neyse öderizKısır hadi ok olsun :))
Sigara böreği bildigin kızartma tam buğday ekmeği ile bir tutamayiz cicimm
40 p + pasta için ve browni için 70 p
Toplam 110 puanda el sıkısalim
Ay tipe bak ya çok tatlı olmuş.
Geçmiş olsun canım umarım bir an önce ağrılı dönemi atlatırsın.Selam arkadaşlar, bugün çok aktif olamıyorum. Bel fıtığım yine sıkıntı yaptı. Yatarak geçiyor günüm
Cezamı cekeyim o zaman ekmeklerimde boşa gitmesin onları da yiyeyimİşte burda bahsi geçen börek yağda kızartılmamış bence, sigara böreğinin 44% yağ
Bence sigara böreği de ekmek değil yağda kızardınız için. Bildiğin kızartma cezası gelecek oradan :)Menü den önce doğum günü hasarini yazayım da cezamı alıp ödeyeyim hemen.
Evet şimdi
Zararın neresinden dönsem kar yerine ne yesem kar diyon galibaaaCezamı cekeyim o zaman ekmeklerimde boşa gitmesin onları da yiyeyim
Ya bir kere o.ne öyle sen zaten sıkı diyete geri doneli 3 5 gün olmuştu sanki aylar yıllardır yemiyor gibi pasta mastaCezamı cekeyim o zaman ekmeklerimde boşa gitmesin onları da yiyeyim
Aynen kızartma olarak düşündüm canim :)) her ne kadar hilal mevzuyu sanki oturmuş salata yemis gibi sotflastirmis olsada kimseyi kandiramadi :))Bence sigara böreği de ekmek değil yağda kızardınız için. Bildiğin kızartma cezası gelecek oradan :)Cherry Mom affetmez.. o hep iyiliğimizi ister. Akşama biberli ekmek yiyecek üst kat ve kocam. Peki ben yiyecek miyim. Tabiki hayır ben tavuk kemireceğim çünkü şu an spor yapacak halde değilim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?