- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.181
O ne diyorum.ya anlamadım
Listede değilken kaçamaklı menülerimi hiç yazmıyodum ondanO ne diyorum.ya anlamadım
Kuzum sen listede değilken kaçamak yapmiyordunne oli böyle :))
Patlamış mısır olarak kabul.ettim 30 puan kuzum
Doğru uyanıkListede değilken kaçamaklı menülerimi hiç yazmıyodum ondan
Menüde hiç bir fazlalık yok sen daha azına alışkınsın sadeceMenum
Kaçamak yok ama maalesef fazla oldu sanki akşam birden yemek planı değişti dışarda yedik o yuzden
Sabah
Mantar soğan kavurma ( bir küçük kup terayag)
Domates salatalık Peynir 3 zeytin 1 dilim tbe
Öğlen etli sebze türlüsü
aksam 5 köfte salata 1 dilim ekmek
spor 15 dk yağ yakici cardio egzersizi
Ay bu gong ne güzel bir şeydi şimdi hatırladım.. afiyet olsun ama şimdi çek cezanı :)Menü
sabah
1 dilim peynir
2 ceviz
Tere
1 dilim ekmek
Portakal suyu
ara
1 gong
Yeşilçay
öğlen
5yk barbunya
1 kase yoğurt
akşam
4yk barbunya
1 dilim ekmek
Salata
Su 2,5 litre
Sporu sonra yazacağım
Bence gayet güzel canım bravoBugünkü menüm
sabah ; 2 dilim ekmek 2 yumurta ile omlet
ara; 1 kuru incir 1 çay bardağı süt
öğlen ; 2 dilim ekmek 3 sucuk 2 dilim kaşar ile tost
ara: 2 mandalina 2 ceviz
akşam; 2 baget salata
ara; 1 kivi 1 çay bardağı süt
2 lt su
Spor yok
Aynen öncesine göre fazla geldi canım :)Menüde hiç bir fazlalık yok sen daha azına alışkınsın sadece
Öğlen resmen tost aşerdim canım ya. Akşam da biberli ekmek olacak ama onu pas geçmek için tok olacağım.. bence bu şartlarda daha iyi olamazdı. 35 dakika da yürüyüşüm var ama tempo düşüktü spor sayılmaz diye yazmadım.Bence gayet güzel canım bravo
Tost arada benimde canım istiyor ya ama uzun zamandır da yapmadığını fark ettim çünkü tost sanki hızlı.aciktiriyor beni yumurtalı bir kahvaltı gibi tutmuyorÖğlen resmen tost aşerdim canım ya. Akşam da biberli ekmek olacak ama onu pas geçmek için tok olacağım.. bence bu şartlarda daha iyi olamazdı. 35 dakika da yürüyüşüm var ama tempo düşüktü spor sayılmaz diye yazmadım.
Gelin kızlar burda kar çok
Ceza iyi oldu bak herkes elini korkak alıştırıyor artık
Menümü yazıyorum canlar bakın bakalım
3 dilim yerine 1 olsaymis sahaneymis ama o ekmeklerinde öyle bir yanı var hele birde sicaksaMenü
Sabah
Lorlu yumurta
2 dilim ekmek
Ara
10 adet çiğ fındık
Akşam
Menemen
Ciğer
Salata
3 dilim ekmek annem ekmek pişirmişti
Sağol canım inşallahAy tipe bak ya çok tatlı olmuş.
Geçmiş olsun canım umarım bir an önce ağrılı dönemi atlatırsın.
gecmis olsun sana da canim grip birakmiyo pesimiziGeçmiş olsun canım. Ben de sirkeli suya verdim kendimi. Boğaz ağrıma iyi geldi..
tost diyetimde ozlenen kahvalti ya da ogle yemegiTost arada benimde canım istiyor ya ama uzun zamandır da yapmadığını fark ettim çünkü tost sanki hızlı.aciktiriyor beni yumurtalı bir kahvaltı gibi tutmuyor
Şu temizliği bitireyim de hamlık artı temizlik yorgunluğu üstüne yapmaya çalışcam bişeylerMenüde hiç bir fazlalık yok sen daha azına alışkınsın sadece
Ay bu gong ne güzel bir şeydi şimdi hatırladım.. afiyet olsun ama şimdi çek cezanı :)
Menüme ek yaptım bir de onu görsen3 dilim yerine 1 olsaymis sahaneymis ama o ekmeklerinde öyle bir yanı var hele birde sicaksa:))
Aaa neden oldu o açlıktan değil herhaldeMenüme ek yaptım bir de onu görsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?