Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tost arada benimde canım istiyor ya ama uzun zamandır da yapmadığını fark ettim çünkü tost sanki hızlı.aciktiriyor beni yumurtalı bir kahvaltı gibi tutmuyor
Haklı olabilirsin canım.. Beni de yumurtalı kahvaltı tok tutuyor ama haşlama olursa, omlet de hızlı acıktırıyor sanki.

3 dilim yerine 1 olsaymis sahaneymis ama o ekmeklerinde öyle bir yanı var hele birde sicaksa:))
Aynen canım ekmek sıcaksa ölçü kaçıyor maalesef hezeyan5381 bir de öğleni boş geçtiysen de acıkmış olabilirsin. Ama sabah kahvaltısı geç yaptıysan sorun olmamıştır muhtemelen.

Sen yazmadın ben yazayım :) öğlen kısır +2 börek+ pasta + çok az browni yedin birde gittin 2 but ( but baya büyük bişey olmuyor mu yaa baget mi ?? Pırasa yedin terligim nerdeeeeeee

Dediğimi yap yaptığımı yapma. Yemeden yap sporu gör bol eksiyi. Neden yediklerine harcıyorsun ki enerjiyi :)
Olur arada olur sıkıntı yok ne olacak ya ben vücudumu strese sokmamaya çalışıyorum dermişim. Şaka bi yana da bugün kaçamak yapmasına yaptım ama yaptığım kacamaklarla doymadım. Duymadigim gibi öğünleriminde dengesi bozuldu bildiğiniz acım bugün

Harikasınnn bayiliyorum senin bu geri donuslerine

Yok gel beni de ye
Tabi ki pasta abur cubur kimi.doyurur boşa ziyan bunu sen cok güzel dengeleyebilirdin ama istememissin
En az 1 ay kaçamak yapma bence :)))senin vücudun strese gitmeyecek diye benimki strese girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…