- 29 Nisan 2018
- 778
- 2.632
- 43
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.201
Yok ya tamamen pis boğazlık kurabiye yemek yerine bunları yedim pturmadayız daAaa neden oldu o açlıktan değil herhalde
Bi de akşam mı yicenEki Görüntüle 2587586 yarim et 1 ekmek 1 yağa denkmis 2 kibrit kutusu börek. Ben öğlen 6 kaşık sebze yemeğini yemedim artı 4 dilim ekmek. Eti katmıyorum onu akşam yiyeceğim
Yav az değil mi o ceza.C Cagrihilal1 bu ceza normal sporun harici he kandırma bizi baktım günlük ortalama spor puanin 265 +110 cezan 375 puanlık spor haydi kolay gelsin afiyet olsun
Ayıpsın yaptım bileC Cagrihilal1 bu ceza normal sporun harici he kandırma bizi baktım günlük ortalama spor puanin 265 +110 cezan 375 puanlık spor haydi kolay gelsin afiyet olsun
Haklı olabilirsin canım.. Beni de yumurtalı kahvaltı tok tutuyor ama haşlama olursa, omlet de hızlı acıktırıyor sanki.Tost arada benimde canım istiyor ya ama uzun zamandır da yapmadığını fark ettim çünkü tost sanki hızlı.aciktiriyor beni yumurtalı bir kahvaltı gibi tutmuyor
Aynen becede öyle :))Haklı olabilirsin canım.. Beni de yumurtalı kahvaltı tok tutuyor ama haşlama olursa, omlet de hızlı acıktırıyor sanki.
Aynen canım ekmek sıcaksa ölçü kaçıyor maalesef3 dilim yerine 1 olsaymis sahaneymis ama o ekmeklerinde öyle bir yanı var hele birde sicaksa:))
Aslansın kaplansın.. hem yerim hem yakarım dedin demek kiAyıpsın yaptım bile
Dedim ya sana özeniyorum diyeAslansın kaplansın.. hem yerim hem yakarım dedin demek ki
Dediğimi yap yaptığımı yapma. Yemeden yap sporu gör bol eksiyi. Neden yediklerine harcıyorsun ki enerjiyi :)Dedim ya sana özeniyorum diye
Yediklerimin kalorisi büyük doyacak bisey yok kiBi de akşam mı yicen
Iyi aksamlar
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 ceviz
3 zeytin
2 dilim ekmek
Öğleni doğum günü diye yazmıştım bir daha hatırlamayayım
Ara
1 kivi 1 elma
Akşam
2 haşlanmış tavuk but
4 yk pırasa
Yağsız salata
hezeyan5381
3 lt su
600 ip bu 110 puanlık cezam için
Günlük sporum
1000 ip
100 squat
50 mekik
O bacak videosuCherry Mom
Olur arada olur sıkıntı yok ne olacak yaDediğimi yap yaptığımı yapma. Yemeden yap sporu gör bol eksiyi. Neden yediklerine harcıyorsun ki enerjiyi :)
Harikasınnn bayiliyorum senin bu geri donuslerineBugünkü menüm
Sabah
Öğle
- 1 haşlanmış yumurta
- 4 zeytin
- Peynir
- 1 dilim ekmek
- Yeşil çay
Akşam
- 1 küçük elma
2,5 lt su
- 1 porsiyon adana kebap
- 2 küçük lavaş
- 1 bardak ayran
- Soğan salatası
60 dk leslie
2000 ip atlama
50 mekik
50 squattoplam 500 puan 360 ı ceza
Cherry Mom
Baget kız baget tavuktan ne olacak. Pırasa da ne var kiSen yazmadın ben yazayım :) öğlen kısır +2 börek+ pasta + çok az browni yedin birde gittin 2 but ( but baya büyük bişey olmuyor mu yaa baget mi ?? Pırasa yedinterligim nerdeeeeeee
Yok gel beni de yeOlur arada olur sıkıntı yok ne olacak yaben vücudumu strese sokmamaya çalışıyorum dermişim. Şaka bi yana da bugün kaçamak yapmasına yaptım ama yaptığım kacamaklarla doymadım. Duymadigim gibi öğünleriminde dengesi bozuldu bildiğiniz acım bugün
Tmm but baya kocaman biseydeBaget kız baget tavuktan ne olacak. Pırasa da ne var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?