Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok gel beni de ye
Tabi ki pasta abur cubur kimi.doyurur boşa ziyan bunu sen cok güzel dengeleyebilirdin ama istememissin
En az 1 ay kaçamak yapma bence :)))senin vücudun strese gitmeyecek diye benimki strese girdi
Vallaha sıkıntı yok rahat ol cumaya eksiyle geliyorum o iş bende

Oh güzel olmuş bir daha yapmazsın belki :)))) cidden öyle seyler şekeri yükseltiyor ya insan hiç doymuyor
Normalde canım hiç tatlı istemiyordu yiyince canım daha çok istemeye başladı şaka falan bir tarafa ama bulaşmamak daha iyi yedikten sonrası çok kötü daha çok yiyesi geliyor insanın. Ödem atıcı su yaptım hemen tarçınlı elma falan yedim de içimdeki tatlı canavarı durdu.

Aynen canım ekmek sıcaksa ölçü kaçıyor maalesef hezeyan5381 bir de öğleni boş geçtiysen de acıkmış olabilirsin. Ama sabah kahvaltısı geç yaptıysan sorun olmamıştır muhtemelen.
Geç yaptım 11 gibi sonra 4 te akşam yemeği yedim 7 gibi tekrar acıktım benim kilom çok olduğu için günl0k tüketmem gerekn kalori yüksek baştan da söylemiştim size yani size çok yiyor gelebilirim ama acıkıyorum

Kızlar size söylemiş miydim bilmiyorum kadın doğum doktoruna gittim tipik bir polikistik over hastasısın dedi başka hastalar da gördüm ama seninki çok belirgin dedi ömrün boyunca yediklerine dikkat edeceksin egzersiz yapacaksın dedi işte emzirme dönemim bitince insülin direnci hapıma geri dönmek istiyorum artık o zaman düzene giriyor en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…