- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.221
Vallaha sıkıntı yok rahat ol cumaya eksiyle geliyorum o iş bendeYok gel beni de ye
Tabi ki pasta abur cubur kimi.doyurur boşa ziyan bunu sen cok güzel dengeleyebilirdin ama istememissin
En az 1 ay kaçamak yapma bence :)))senin vücudun strese gitmeyecek diye benimki strese girdi
Hadi bakalım tüm hafta pazartesi artisini kapatmaya çalışmadaVallaha sıkıntı yok rahat ol cumaya eksiyle geliyorum o iş bende
O kadar laf işittim bari karnım doysaydı içim yanmayacaktıTmm but baya kocaman biseydebugünü unutmak istiyorum neyseki sporlar şahane
Oh güzel olmuş bir daha yapmazsın belki :)))) cidden öyle seyler şekeri yükseltiyor ya insan hiç doymuyorO kadar laf işittim bari karnım doysaydı içim yanmayacaktı
Hadi bakalım tüm hafta pazartesi artisini kapatmaya çalışmada
:)))) Bu işte bir iş varyok yok yarına bile eksi çıkacağı mi düşünüyorum ben kız vallaha rahat ol
Aha çıkıyorum ben okudukça gerildim
Normalde canım hiç tatlı istemiyordu yiyince canım daha çok istemeye başladı şaka falan bir tarafa ama bulaşmamak daha iyi yedikten sonrası çok kötü daha çok yiyesi geliyor insanın. Ödem atıcı su yaptım hemen tarçınlı elma falan yedim de içimdeki tatlı canavarı durdu.Oh güzel olmuş bir daha yapmazsın belki :)))) cidden öyle seyler şekeri yükseltiyor ya insan hiç doymuyor
Bugün yiyemem zaten kolumu kaldırcak dermanım bile kalmadıAha çıkıyorum ben okudukça gerildim
Yarinn tarti varr tartı
Hesaba vurunca kalori falan yüksek geliyor size ama ne yediğimi ben biliyorum:)))) Bu işte bir iş varhadi hayırlısı bu hafta devamsız arkadaşlarda ayrıldı ya liste güzel olacak ins
Benimkini de dün kardelen çektirdi.
Geç yaptım 11 gibi sonra 4 te akşam yemeği yedim 7 gibi tekrar acıktım benim kilom çok olduğu için günl0k tüketmem gerekn kalori yüksek baştan da söylemiştim size yani size çok yiyor gelebilirim ama acıkıyorumAynen canım ekmek sıcaksa ölçü kaçıyor maalesefhezeyan5381 bir de öğleni boş geçtiysen de acıkmış olabilirsin. Ama sabah kahvaltısı geç yaptıysan sorun olmamıştır muhtemelen.
Yaptım canımYediklerimin kalorisi büyük doyacak bisey yok kiben sporumu yaptım sende yaptın mi yapmadıysan faiz işler ona göre
Pırasa zeytinyağlıysa bol yağlı oluyo kalori bombasıBaget kız baget tavuktan ne olacak. Pırasa da ne var ki
Kız pırasa bu pırasa diyetteyim diye yiyorum zaten başka türlü yemem zeytinyağlı ama az yağlı pişiyorum yemekleri ondan tadi tuzuda yok zatenPırasa zeytinyağlıysa bol yağlı oluyo kalori bombası
Bak şimdi suçlu ben oldumBenimkini de dün kardelen çektirdi.hiç bulaşmayın durması çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?