Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bak şimdi suçlu ben oldum
Doğum gününe gitmeyebilirdin asıl sen kaşındın canım
Çağırmışlar o kadar gidilmez mi. Israr eden olmadi ya ısrar eden olsa yemezdim aslında. Kahvaltıyı geç yaptım öğle yemeği için vakit çok az di ara öğünde yapamadım ancak hazırlanıp çıktım hediye falan aldım oraya gittim 1 kaç saatte orda bekleyince çok acıktım. Yemek düzeni tam oturmayınca aç olduğum için yedim. Ama pişman değilim . Hafta ici spor listeme yürüyüşüde ekleyeceğim arada kaynar. Yapacak bişey yok

Dediğin gibi kalorisi yüksek ama doyurucu olmayan şeyler yedin. Akşam iki bütün but yemedin değil mi? Baget yedin. Böyle durumlarda kaçamak sonrası öğünü ne kadar düşük tutarsan o kadar iyi. Ne bileyim bir baget bol salata ile daha iyi bir öğün olabilirdi. Çünkü yeşil salatadaki otlar lifli olduğu için seni daha uzun süre tok tutar. Hem salata bol olunca proteini azaltma şansın da olur.. Spor da yapınca iyice acıktın belki bilmiyorum ama. Neyse ki geride kalıyor bugün. Yarın temiz bir sayfa açacaksın :)

Ben aşırı kilolu olup diyete başladığım zamanlarda çantamda mutlaka fındık fıstık kuru meyve taşırım. Çok açıkırsam bir avuç yerdim. Bu sürpriz öğünleri dengelememi kolaylaştırırdı. İşine yarayacaksa sen de yapabilirsin belki.

Hayır bana az yemişsin gibi geldin. 3 ana 3 ara öğün yemen daha iyi olacaktır. Ben 86 kilo iken dürüm bile yiyordum. Dediğin gibi kilo düştükçe kısacak yerin olmalı.

Kız pırasa bu pırasa diyetteyim diye yiyorum zaten başka türlü yemem zeytinyağlı ama az yağlı pişiyorum yemekleri ondan tadi tuzuda yok zaten
Çiğ yemediğin sürece her sebzeyi 6-8 kaşık yemek ve bir ana öğün saymak gerekiyor canım. Yağı salçası soğanı tuzu derken bir şekilde daha kalorili hale geliyor. Tabiki bir pasta börek gibi olmuyor, yemek de lazım.. ama çiğ sebze gibi değil sonuçta

Polikistik overin % 80 insülin direncine neden olduğunu söylüyor benim doktorum. İlacı hamilelikte kesmişsindir ama emzirme döneminde içiliyor olabilir mi? Çünkü bana doktor hamilelik süresi içilmiyor diyordu. Bir de insülin direncin şu an yüksekse doyman da kilo vermen de zorlaşır. Bence doktora gidip testleri yaptırıp, emzirme döneminde içmekte sakınca yoksa başlamak en iyisi.
Sakınca varsa da bu süreçte şeker diyetine yakın bir diyete girmelisin ki şekerin oynamasın biraz rahat geçir bu dönemi.

Ben yazmayı unuttum kızlar ama dünden beri sirkeli su içiyorum. Yeğenim çok hasta oluyor diye kardeşim ona başladı organik elma sirkesi veriyor her sabah. 3. Hafta ve henüz hastalanmadı, bizim için tam mucize. Ben de hastalanınca dün başladım. Hiç de sevmem sirkeyi. Ama dün Boğaz ağrıma o kadar iyi geldi ki üç kere içtim. Şimdi sabah akşama döndüm. Ama kesinlikle direnç arttırıyor olmalı..

Hiç duymamıştım sen bugün yazınca dikkatimi cekmisti şaşırdım mutlaka deneyeceğim

Geçmiş olsun hapla birlikte daha iyi.olur ins
Senin gecikmelere hem pko hemde emzirme etkili oluyor demek

Hiç duymamıştım sen bugün yazınca dikkatimi cekmisti şaşırdım mutlaka deneyeceğim
Ben dün sürünüyordum. Gerçekten çok hastaydım. Bugun sadece bir kere ateşim çıktı ve Boğaz ağrım hiç yok. İlaçlarım belli zAten farklı yaptığım şey sadece elma sirkesi :)

Ben dün sürünüyordum. Gerçekten çok hastaydım. Bugun sadece bir kere ateşim çıktı ve Boğaz ağrım hiç yok. İlaçlarım belli zAten farklı yaptığım şey sadece elma sirkesi :)
Sahane çok sevindim toparlanma canım bizde bişey öğrenmiş olduk herkes hastalıktan kırılıyor

Kız baget baget biri kaçamak yapsada ben unutulsam diye bekliyorum artık

Emzirirken içilmiyor demişti doktorum. Tatlı şeyler tüketmiyorum genellikle benim için kaçamak zaten tatlılar ve canım günden güne daha az istiyor bazen tek parça bitter çikolata yiyorum ama onu öneriyorlar diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…