- 29 Nisan 2018
- 778
- 2.632
- 43
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.261
Evet aynen öyle dedi emzirme bitince 3 ay sonra gel dediGeçmiş olsun hapla birlikte daha iyi.olur ins
Senin gecikmelere hem pko hemde emzirme etkili oluyor demek
Sağlıklı olduktan sonra ben bir sorun görmüyorum. Biz biraz abartıyoruz diyetisyenin bana verdiği liste yediklerimin iki katı nerdeyse vücut alıştıkça azalacak tabi ki bu oran. Daha yolumuz uzun o yüzden birden bire azaltmak olmaz. Önemli olan ac kalmamak sağlıklı olduğu sürece sıkıntı yok bence.Yabi o da doğru ama bazen miktar olarak çok yiyorum sağlıklı şeyler bile olsa
Ortaaam aynı benim kafadasın aslında ama kaloriye vurunca sağlıklı da yemiş olsan çok miktarda yiyince fazla oluyorSağlıklı olduktan sonra ben bir sorun görmüyorum. Biz biraz abartıyoruz diyetisyenin bana verdiği liste yediklerimin iki katı nerdeyse vücut alıştıkça azalacak tabi ki bu oran. Daha yolumuz uzun o yüzden birden bire azaltmak olmaz. Önemli olan ac kalmamak sağlıklı olduğu sürece sıkıntı yok bence.
diyetisyen banada böyle bir menü yaZmisti dedim kesin kilo alırım yapamadım :) hatta daha yazarken bu fazla gerek yok diye kadına kistirdimSağlıklı olduktan sonra ben bir sorun görmüyorum. Biz biraz abartıyoruz diyetisyenin bana verdiği liste yediklerimin iki katı nerdeyse vücut alıştıkça azalacak tabi ki bu oran. Daha yolumuz uzun o yüzden birden bire azaltmak olmaz. Önemli olan ac kalmamak sağlıklı olduğu sürece sıkıntı yok bence.
Ben kalori hesabından gidiyorum biraz da benim en iyi yaptığım şey. Bu şekilde dengeyi kurabiliyorum. Yazıyorum yediklerimi sürekli o yüzden sürekli hesaplıyorum ne yiyip içeceğimi. Hayır yememeliyim moduna girince ben bitiyorum.Ortaaam aynı benim kafadasın aslında ama kaloriye vurunca sağlıklı da yemiş olsan çok miktarda yiyince fazla oluyor
Evet biz hep yapabileceğimiz kederinden başlıyoruz en alttan vücut fazlasını istediğinde de artık fazlasını yapamıyoruz aynı yerde sayınca kilo veremiyoruz veremeyince sıkılıyoruz. Ben meyveden korkuyorum biraz ben çok meyve yemem rejim dönemlerinde çok mecbur kalırsam şimdi gün de 4 tane ama ben 4 yemiyorum nasıl etki edeceğini bilmiyorum. Keşke meyve yerine kuru yemiş olsaydı meyve beni acıktıriyor icim kazınıyor. Tarçınla sütle yiyorum ama yinede hiç etki etmiyor.diyetisyen banada böyle bir menü yaZmisti dedim kesin kilo alırım yapamadım :) hatta daha yazarken bu fazla gerek yok diye kadına kistirdim
ama bizde ki sıkıntı su ki tartıda ki farklarla motive oluyoruz ya o yuzden daha hızlı vermek istiyoruz tabi sen sporu arttırdığın için bence güzel ekside olabilir doğru beslenme o aslında en azından sonra diyet bitince bünye afallamayacak :)
Keşke yazarken soyleseydin alternatif ne olabilir diye 1 meyve yerine 3 kuru meyve derler o da mı aynı etkiyi yapar acaba sende?Evet biz hep yapabileceğimiz kederinden başlıyoruz en alttan vücut fazlasını istediğinde de artık fazlasını yapamıyoruz aynı yerde sayınca kilo veremiyoruz veremeyince sıkılıyoruz. Ben meyveden korkuyorum biraz ben çok meyve yemem rejim dönemlerinde çok mecbur kalırsam şimdi gün de 4 tane ama ben 4 yemiyorum nasıl etki edeceğini bilmiyorum. Keşke meyve yerine kuru yemiş olsaydı meyve beni acıktıriyor icim kazınıyor. Tarçınla sütle yiyorum ama yinede hiç etki etmiyor.
Kuru yemiş yokmu dedim hayır yok dedi sadece sabah bir ceviz zaten 4 tane yemiyorum sıkıntı olmaz heralde bi iki hafta denerim eksi gelmezse 1 ayı beklemeden giderim diyetisyene değiştirir heraldeKeşke yazarken soyleseydin alternatif ne olabilir diye 1 meyve yerine 3 kuru meyve derler o da mı aynı etkiyi yapar acaba sende?
Cidden 4 ne kadar fazlaymış canan Karatay kesin karşı çıkıyor ya en fazla 1 diyor
Aynen ya kizlar menüler haydiii yazalimmDiyet menüleru okumak istiyorum ama hep aynı kişiler nerdesiniz kızlar ne yiyonuz ne iciyonuzz bize de söyleyin
Bence de bu kadar spora eksi gelmezse menü fazla demektir tam uygula bakalim da bende merak ettim sonucu :)Kuru yemiş yokmu dedim hayır yok dedi sadece sabah bir ceviz zaten 4 tane yemiyorum sıkıntı olmaz heralde bi iki hafta denerim eksi gelmezse 1 ayı beklemeden giderim diyetisyene değiştirir heralde
-Çikolata ve meyve yerken yanında bir bardak süt içersen kan şekeri daha yavaş yükselir.Emzirirken içilmiyor demişti doktorum. Tatlı şeyler tüketmiyorum genellikle benim için kaçamak zaten tatlılar ve canım günden güne daha az istiyor bazen tek parça bitter çikolata yiyorum ama onu öneriyorlar diye biliyorum
Aynen diyetisyen veriyor mesela 7 badem. Ama 100 gr yersen 500-600 kalori. Sağlıklı mı kesinlikle sağlıklı.. ama kalorili mi fazlası evet kalorili. Bol bol yiyebileceğimiz şey sanırım salatalar.. onun hariçi kilo vermek istiyorsak hep bir kalori hesabı olacak maalesef C Cagrihilal1Ortaaam aynı benim kafadasın aslında ama kaloriye vurunca sağlıklı da yemiş olsan çok miktarda yiyince fazla oluyor
Ne güzel hatırlattın zaten seninle öğrenmiştim bunlari ben bayadiir makarna yemiyorum yiyeyim-Çikolata ve meyve yerken yanında bir bardak süt içersen kan şekeri daha yavaş yükselir.
-Patates makarna gibi şekeri hızlı yükselten şeyleri yememek en iyisi ama mutlaka canın isterse de az pişmiş ve soğuk yemek en iyisi.. makarna ya da patates salatası gibi..
- beyaz ekmek kan şekerini hızlı yükselttiği için mutlaka uzak durmak lazım. Çavdar buğday ekmekleri de kalori olarak aynı ama kan şekeri daha yavaş yükselir
- meyve öğününü gece ara öğününe sarkıtmamak iyi olabilir. Son ara öğün süt yoğurt kefir olunca bana çok iyi geliyor.
Benim dikkat ettiklerim bunlar.. sen de dikkat ediyorsundur muhtemelen. Belki hepsini de biliyor ve uyguluyorsun..
Ben diyetisyene Karatay yapıyorum bol.bol ceviz yiyorum demiştimde günde 2 den fazlası kilo yapar dedi o hesap :)))Aynen diyetisyen veriyor mesela 7 badem. Ama 100 gr yersen 500-600 kalori. Sağlıklı mı kesinlikle sağlıklı.. ama kalorili mi fazlası evet kalorili. Bol bol yiyebileceğimiz şey sanırım salatalar.. onun hariçi kilo vermek istiyorsak hep bir kalori hesabı olacak maalesef C Cagrihilal1
Eşim de yapıyo. Yeğenin nasıl içiyo canım ne kadar suya Ne kadar koyuyular. Bizimkilere de içirsem iyi olur aslında. Sirkeyi ben de pek sevmem ama gerçekten mucize bişeyBen yazmayı unuttum kızlar ama dünden beri sirkeli su içiyorum. Yeğenim çok hasta oluyor diye kardeşim ona başladı organik elma sirkesi veriyor her sabah. 3. Hafta ve henüz hastalanmadı, bizim için tam mucize. Ben de hastalanınca dün başladım. Hiç de sevmem sirkeyi. Ama dün Boğaz ağrıma o kadar iyi geldi ki üç kere içtim. Şimdi sabah akşama döndüm. Ama kesinlikle direnç arttırıyor olmalı..
Hayır neden olsun ki? İki protein vermiyor benim diyetisyen. Ne bileyim et+ yoğurt değil, et + salata, diğer öğünde de sebze+ yoğurt veriyor. Makarna pilav ile yoğurt veriyorlar diye biliyorum. Ama benim diyetisyen genelde makarna pilav yerine ekmek yemeni istiyor. Çünkü ondaki yağın sosun bir standardı yok diyor. Ama çok istiyorsak neden yemeyelim arada :)Ne güzel hatırlattın zaten seninle öğrenmiştim bunlari ben bayadiir makarna yemiyorum yiyeyim
Bişey sorayım bilir misin bilmiyorum. Ben sarmisakli yoğurtlu makarnaya bayılırım ama ikisi bir tehlikeli diyorlar doğru mu acaba karbonhidrat protein birleşmesin diye ?
Bana 2 çorba kaşığı iç dedi yeğenime ne kadar veriyor sorayım canım. Daha az veriyordur belki.yazacağım sana öğrenip.Eşim de yapıyo. Yeğenin nasıl içiyo canım ne kadar suya Ne kadar koyuyular. Bizimkilere de içirsem iyi olur aslında. Sirkeyi ben de pek sevmem ama gerçekten mucize bişey
Ya bilmiyorum benim kafada hep öyle kalmış karbo pro birlestirilmezHayır neden olsun ki? İki protein vermiyor benim diyetisyen. Ne bileyim et+ yoğurt değil, et + salata, diğer öğünde de sebze+ yoğurt veriyor. Makarna pilav ile yoğurt veriyorlar diye biliyorum. Ama benim diyetisyen genelde makarna pilav yerine ekmek yemeni istiyor. Çünkü ondaki yağın sosun bir standardı yok diyor. Ama çok istiyorsak neden yemeyelim arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?