Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet hesapsız yemiyoruz ne kadar sağlıklı olsa da dikkat etmek zorundayız hesapsız yemek yok bize

Ben diyetisyene Karatay yapıyorum bol.bol ceviz yiyorum demiştimde günde 2 den fazlası kilo yapar dedi o hesap :)))
Aynen öyle. Sağlıklı mı son derece sağlıklı. Ama zayıflarken kısmak gerekiyor. Ya da ciddi 500–600 kalorilik cardio yapmak gerekiyor.. hangimiz yapacağız o cardio egzersizi. Ben yerim 7 badem çekilirim köşeme modundayım. 700 kalori yaktığımda bu bir ceza sporu ise kendime gerçekten kızıyorum. Onu aldığım ekstra kalori nedeniyle yapmasam faydasını göreceğim sonuçta.

Ya bilmiyorum benim kafada hep öyle kalmış karbo pro birlestirilmez bana en diyete yakın makarna yoğurt geliyor halbuki sonuçta soslu yapsam az bile olsa fazla olacak
Ben adet dönemleri yapıyorum ya 6 kaşık makarna yoğurt diyeti. O zaman az haşlıyorum yoğurtla yiyorum. Yağsız sossuz. Yoğurt sos oluyor işte :)

Ben işten eve gelince akşam öğünü yiyorum sonra hiç bir şey yemiyorum onun için meyve pek yiyemiyorum çünkü canım akşam istiyor aslında dolayısıyla aorun olmuyor biraz daha kilo vereyim ara öğün lü beslenmeye geçicem şu anda çok yapamıyorum onu

Ben diyetisyene Karatay yapıyorum bol.bol ceviz yiyorum demiştimde günde 2 den fazlası kilo yapar dedi o hesap :)))
Karatay diyeti yaparken almıyorsun. Bende yapmıştım . 21 şeker orucu 5 kilo vermiştim yağdan verdim sanirim baya bi korumuştum o kiloyu.bazi şeyleri istediğin kadar yerken bazı şeyleri hiç yemiyorsun bir iki öğün besleniyorsun. O dengeliyor ama normal zamanda tabiki kuru yemiş kilo aldırıyor helede akşam yiyince direk yağ

Bende hiç duymadım böyle bişey ayrıca makarna yiyebilirsin niye o kadar eziyet ediyorsun kendine
Eziyetten degil.ya kafamda cikarmisim aklıma bile.gelmedi ev.halkinada yapmıyorum :)
Sadece arada oğluma yaparım o da sebzeli hayvan şekilli var ya ondan :))
Yiyeyim bu hafta

Ama benim öğünler 3 asagi bes yukari ayni ya C Cagrihilal1 2 ana 3 ara ogun ,kahvalti ve aksam yemeklerinde sıkıntı olmaz da bu kahve cay yanina yaptığım öğünler evde yoksam veya evdekilere biseyler yaptiysam kaciyo biraz iste

Eziyetten degil.ya kafamda cikarmisim aklıma bile.gelmedi ev.halkinada yapmıyorum :)
Sadece arada oğluma yaparım o da sebzeli hayvan şekilli var ya ondan :))
Yiyeyim bu hafta
Ben bayılıyorum yağsız yapın diyorlar 3 4 kaşık ekmek yerine geçiyor zaten benim bildiğim yoğurtla birleşmeyen et grubudur onun da nedeni etin içindeki demiri kalsiyumla tüketince emiliminin az olacağıdır c vitamini ile tüketmek doğrudur yani salatayla ıspanak için de geçerli yoğurtlu yemeyin diyorlar ama o da yoğurtla güzel oluyo

Ben de kuşa kullanıyodum ama asitten ötürü bi dozu vardı. İnsanlarda da aynı şekilde mi işliyo bilmiyorum ama bi araştır istersen. Yemek borusunu zedelersin demişti veteriner ama bizde de aynı şekilde mi bilmiyorum tabii. Günde bir iyi gibi ama üç çok olmasın mazallah dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…