Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın

Dün gece 12ye doğru tam ödevimi yolladim kk'ye girecektim çocuk uyandı. Sabaha kadar yanındaydım yine uykusuzum

Günler nasıl geçiyor anlamıyorum pazartesiydi cuma oldu haftasonu duzelir dedim haftasonu da geçiverdi. Evimizi satmaya karar verdik. Bir dakika bos duramadan oturamadan düşünemeden zaman akıyor. Sabab 6bucuktan akşam 8bucuga sonrasında evi topla, işleri hallet vb.
Oğluma hatıra olsun diye stüdyo çekimi yaptırmak istiyoruz ama zaman ayırıp ayarlayamadık. Hu hafta yapmam gerek 1.5 yaşında ancak olacak.
Bu akşam kesin menü yazarım dün buzdolabi temizliği Ev temizliği yemek vb takip edemedim, normal kahvaltı akşam köfte salata arada da bisküvi yediim. Bu sabah artıyım ama cumaya inerim. Daha fazla katılım yapmaya çalışıcam.

C Cagrihilal1 bu bizim bacak videosu ne güzel çalıştırıyor değil mi güzel yaniyor bacaklar :)21 gün hergun yapin fark olur diyor bakalim :)
Evet ya kısa falan ama çok ıyi zorluyor. Dün 1600 ipten sonra yapınca zor yaptım. Bence de deneyip görelim bi subat sonuna kadar yapalim

Senin niye 2 ana öğün öğünlerde sıkıntı yok ekmek ve meyve biraz korkutuyor beni

Hayırlı sabahlar arkadaşlar, evet sirkeli su müthiş Bi şifa. Annem sirkesini hep kendi yapar yıllardır. Teyzeme de vermişti. Ve teyzem ağır bronşit ve nefes darlığı hastası. Her kış çok ağır hastalanır. Ama bu kış hiç hastalanmamış. 2 litre bitirmiş şimdiye kadar, çok faydasını gördüm dedi. Yani gerçekten şifa için tüketilmeli..

Ya bilmiyorum benim kafada hep öyle kalmış karbo pro birlestirilmez bana en diyete yakın makarna yoğurt geliyor halbuki sonuçta soslu yapsam az bile olsa fazla olacak
Öyle birşey uydurmuşlardı ama yalan. En sağlıklısı tabağın yarısı sebze tipo, dörtte biri protein dörtte biri de kompleks karb (tbe, bulgur vb).

Midesine zararı olmamış mi ben bir ara zayıflamak için sabahları suya karıştırıp içiyordum. Bir süre sonra midem tekleyince bıraktım.

Öyle birşey uydurmuşlardı ama yalan. En sağlıklısı tabağın yarısı sebze tipo, dörtte biri protein dörtte biri de kompleks karb (tbe, bulgur vb).
Herşey sürekli değiştiği için bizde şaşırdık artık. Doğru bildiklerimiz yanlış yanlış bildiklerimiz doğru çıkıyor. Butun uzmanlar kendine göre bisey söylüyor.

güğnaydınlarr bayaa bir sayfa olmuş geçmişi okuyamadım heniz sadece bildiimlere bakabildim
Bir tek yüzme iyi geliyor diye biliyorum
toplight kaptanimdada çıkmıştı siz nasıl oldunuz kaptanım ? Şimdilik sıkıntı yok herhalde
cabım ben 30 seans fizik tedavi aldım ama süpürge işinde falan belim çok ağrıyor dikkat etmem lazım

Midesine dokunanlar içine bal koyup içecekmiş. Sirkeyi de 1 su bardağı suya 1 yk ekleyecekmiş çok değil
Bende öyle içmiştim ama benim midem zaten çok sağlam değil. O yüzden çok içemedim. Belki ev yapımı olduğu için daha farklıdır. Ben hazır sirkelerden içmiştim. Bir defa daha etkili olur diye direk içeyim demiştim. Oluyorum sandim nefesim kesildi. Gittim geldim öbür tarafa çok korkmuştum

Evet cnm hazırların içinde çok limon tuzu vs oluyormuş. Allah korusun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…