- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.301
Super yaaaaÖdemlerim gitmiş 54.4
Hadi seni de bekliyorum peşimdenSuper yaaaa
Evet ya kısa falan ama çok ıyi zorluyor. Dün 1600 ipten sonra yapınca zor yaptım. Bence de deneyip görelim bi subat sonuna kadar yapalimC Cagrihilal1 bu bizim bacak videosu ne güzel çalıştırıyor değil mi güzel yaniyor bacaklar :)21 gün hergun yapin fark olur diyor bakalim :)
Senin niye 2 ana öğünAma benim öğünler 3 asagi bes yukari ayni ya C Cagrihilal1 2 ana 3 ara ogun ,kahvalti ve aksam yemeklerinde sıkıntı olmaz da bu kahve cay yanina yaptığım öğünler evde yoksam veya evdekilere biseyler yaptiysam kaciyo biraz iste
Yiyeceksen erken ye gece spor yapmak istemiyorumAa nasıl aklıma gelmedi süper fikir
Hayırlı sabahlar arkadaşlar, evet sirkeli su müthiş Bi şifa. Annem sirkesini hep kendi yapar yıllardır. Teyzeme de vermişti. Ve teyzem ağır bronşit ve nefes darlığı hastası. Her kış çok ağır hastalanır. Ama bu kış hiç hastalanmamış. 2 litre bitirmiş şimdiye kadar, çok faydasını gördüm dedi. Yani gerçekten şifa için tüketilmeli..Ben yazmayı unuttum kızlar ama dünden beri sirkeli su içiyorum. Yeğenim çok hasta oluyor diye kardeşim ona başladı organik elma sirkesi veriyor her sabah. 3. Hafta ve henüz hastalanmadı, bizim için tam mucize. Ben de hastalanınca dün başladım. Hiç de sevmem sirkeyi. Ama dün Boğaz ağrıma o kadar iyi geldi ki üç kere içtim. Şimdi sabah akşama döndüm. Ama kesinlikle direnç arttırıyor olmalı..
Öyle birşey uydurmuşlardı ama yalan. En sağlıklısı tabağın yarısı sebze tipo, dörtte biri protein dörtte biri de kompleks karb (tbe, bulgur vb).Ya bilmiyorum benim kafada hep öyle kalmış karbo pro birlestirilmezbana en diyete yakın makarna yoğurt geliyor halbuki sonuçta soslu yapsam az bile olsa fazla olacak
Midesine zararı olmamış mi ben bir ara zayıflamak için sabahları suya karıştırıp içiyordum. Bir süre sonra midem tekleyince bıraktım.Hayırlı sabahlar arkadaşlar, evet sirkeli su müthiş Bi şifa. Annem sirkesini hep kendi yapar yıllardır. Teyzeme de vermişti. Ve teyzem ağır bronşit ve nefes darlığı hastası. Her kış çok ağır hastalanır. Ama bu kış hiç hastalanmamış. 2 litre bitirmiş şimdiye kadar, çok faydasını gördüm dedi. Yani gerçekten şifa için tüketilmeli..
Benim 53 olsun geçen hafta ekstra yememistim bu hafta normallessin.
Herşey sürekli değiştiği için bizde şaşırdık artık. Doğru bildiklerimiz yanlış yanlış bildiklerimiz doğru çıkıyor. Butun uzmanlar kendine göre bisey söylüyor.Öyle birşey uydurmuşlardı ama yalan. En sağlıklısı tabağın yarısı sebze tipo, dörtte biri protein dörtte biri de kompleks karb (tbe, bulgur vb).
Midesine dokunanlar içine bal koyup içecekmiş. Sirkeyi de 1 su bardağı suya 1 yk ekleyecekmiş çok değilMidesine zararı olmamış mi ben bir ara zayıflamak için sabahları suya karıştırıp içiyordum. Bir süre sonra midem tekleyince bıraktım.
cabım ben 30 seans fizik tedavi aldım ama süpürge işinde falan belim çok ağrıyor dikkat etmem lazımBir tek yüzme iyi geliyor diye biliyorum
toplight kaptanimdada çıkmıştı siz nasıl oldunuz kaptanım ? Şimdilik sıkıntı yok herhalde
Şimdi kaç kilosun arkadaşımBenim 53 olsun geçen hafta ekstra yememistim bu hafta normallessin.
Bende öyle içmiştim ama benim midem zaten çok sağlam değil. O yüzden çok içemedim. Belki ev yapımı olduğu için daha farklıdır. Ben hazır sirkelerden içmiştim. Bir defa daha etkili olur diye direk içeyim demiştim. Oluyorum sandim nefesim kesildi. Gittim geldim öbür tarafa çok korkmuştumMidesine dokunanlar içine bal koyup içecekmiş. Sirkeyi de 1 su bardağı suya 1 yk ekleyecekmiş çok değil
Evet cnm hazırların içinde çok limon tuzu vs oluyormuş. Allah korusun yaBende öyle içmiştim ama benim midem zaten çok sağlam değil. O yüzden çok içemedim. Belki ev yapımı olduğu için daha farklıdır. Ben hazır sirkelerden içmiştim. Bir defa daha etkili olur diye direk içeyim demiştim. Oluyorum sandim nefesim kesildi. Gittim geldim öbür tarafa çok korkmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?