- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.321
Burası da çok soğuk dışarı kafanı uzatamıyorsunKizlar burasi cok soguk yaaa resmen petege yapisigim suan
Yok yemicem -1 görmüşüm yer miyim hiçYiyeceksen erken ye gece spor yapmak istemiyorum
Canım
Nasılsın?
Vayyy helal olsunGünaydın kızlar
Şuraya hedef tutturan bir insan çizelim. Hasta olup yatınca biraz çekinmiştim ama bu kez avuç avuç bademe düşmediğim için tuhaf bir artı da görmedim herhalde.
Cuma : 66,5
Bugün: 65,3
Hedefim de 65,5 ti..
Bu yıl herkese bi kötü geldi ya hemen geçsek bu seneyi keşkeGünaydın kızlar
Berbat bir gece geçirdim, uyumadı hiç uyumadi oglansabah kalktık.baktim herşeye ağlıyor dedim böyle senide kendimide çekemem zorla geri uyuttum 11.30 gibi kalkmisiz iyi oldu kendimize geldik
Tartilmadan önce su içtim unuttum muhtemelen 68 falanim
Tartı pek tozluymus pardon
Uykusuzluk canım ne olacak bende hep öyle uyanıyorumGünaydın kızlar..
Çok erken kalktım ama bi türlü kendime gelemedim. Tartıda da yine artı çıktım ama cumaya kadar eksiye geçerim. Yüzüm gözüm şiş uyandım nedense...
Yok kiz benim oğlan doğdu doğalı böyleBu yıl herkese bi kötü geldi ya hemen geçsek bu seneyi keşke
Benim midem de hassastır ama organik içince bir şey olmuyormuş..Midesine zararı olmamış mi ben bir ara zayıflamak için sabahları suya karıştırıp içiyordum. Bir süre sonra midem tekleyince bıraktım.
Aa bugün tartı bildirimi mi yapıyoruz? Fotosunu çekmedim ama benGünaydın kızlar
Berbat bir gece geçirdim, uyumadı hiç uyumadi oglansabah kalktık.baktim herşeye ağlıyor dedim böyle senide kendimide çekemem zorla geri uyuttum 11.30 gibi kalkmisiz iyi oldu kendimize geldik
Tartilmadan önce su içtim unuttum muhtemelen 68 falanim
Tartı pek tozluymus pardon
Legolardan çıta yapmak mı? Bayılıyorum ben bu bebeye.. annesine eziyet ediyor belki ama çok tatlı ya :)legolardan çita yapacakmisim yapip geliyorumla havle ya bu bebe beni öldürecek
Kizlar burasi cok soguk yaaa resmen petege yapisigim suan
Burası da öyle ilk defa ağır olmak işe yaradı bu rüzgarda hafifler uçar gider. İnanılmaz esiyor.Burası da çok soğuk dışarı kafanı uzatamıyorsun
Sorun değil canım.ac karna tartildiysan söyleyebilirsinAa bugün tartı bildirimi mi yapıyoruz? Fotosunu çekmedim ama ben
Kaliteli uyku uyuyamamak bir çok şeyi etkiliyor canım. Bir an önce toparlarsın umarım. Uyku sorunu normalde de çeker misin yoksa bu sağ kol uyuşukluğuna da neden olan sıkıntılar mı uyutmuyor seniValla canim iyiyim demek isterdim ama sanki bütün dünya omuzlarimdaymiş gibi hissediyorum . Dünden beri sag kolum uyuştu.uyku problemim var. Sanirim uyuyamadikça daha cok psikolojim bozuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?