Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım
Nasılsın?

Valla canim iyiyim demek isterdim ama sanki bütün dünya omuzlarimdaymiş gibi hissediyorum . Dünden beri sag kolum uyuştu.uyku problemim var. Sanirim uyuyamadikça daha cok psikolojim bozuluyor.

Günaydın kızlar
Şuraya hedef tutturan bir insan çizelim. Hasta olup yatınca biraz çekinmiştim ama bu kez avuç avuç bademe düşmediğim için tuhaf bir artı da görmedim herhalde.
Cuma : 66,5
Bugün: 65,3
Hedefim de 65,5 ti..

Eklentiler

• B15F7870-FE7F-496A-B309-AC582342809F.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 19
Günaydın kızlar
Berbat bir gece geçirdim, uyumadı hiç uyumadi oglan sabah kalktık.baktim herşeye ağlıyor dedim böyle senide kendimide çekemem zorla geri uyuttum 11.30 gibi kalkmisiz iyi oldu kendimize geldik
Tartilmadan önce su içtim unuttum muhtemelen 68 falanim
Tartı pek tozluymus pardon

Eklentiler

• IMG_20200210_112355.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 17
Bu yıl herkese bi kötü geldi ya hemen geçsek bu seneyi keşke

Günaydın kızlar..
Çok erken kalktım ama bi türlü kendime gelemedim. Tartıda da yine artı çıktım ama cumaya kadar eksiye geçerim. Yüzüm gözüm şiş uyandım nedense...
Uykusuzluk canım ne olacak bende hep öyle uyanıyorum hep yorgun hep bir baş ağrısı ile kalkıyorum

Aa bugün tartı bildirimi mi yapıyoruz? Fotosunu çekmedim ama ben

Valla canim iyiyim demek isterdim ama sanki bütün dünya omuzlarimdaymiş gibi hissediyorum . Dünden beri sag kolum uyuştu.uyku problemim var. Sanirim uyuyamadikça daha cok psikolojim bozuluyor.
Kaliteli uyku uyuyamamak bir çok şeyi etkiliyor canım. Bir an önce toparlarsın umarım. Uyku sorunu normalde de çeker misin yoksa bu sağ kol uyuşukluğuna da neden olan sıkıntılar mı uyutmuyor seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…