- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.341
Bi astrolog var kitap yazmıştı bu yılla ilgili, tuttura tuttura gidiyo Çini falan yazmış hep onu alıp okumayı planlıyorum bendeAma yıl konusunda yine de hak veriyorum çokta tutulma olacakmis bu.yil yandık
Yaa bence çok yaratıcılegolardan çita yapacakmisim yapip geliyorumla havle ya bu bebe beni öldürecek
Tm o zmSorun değil canım.ac karna tartildiysan söyleyebilirsin
Ben yine bu sirkeden şüpheleniyorum. Her derde deva mıdır nedir :) Çünkü spor yapmayınca sağlam kilo alıyorum, iki gündür de yapmıyorum. Bir de ceza sporu geldi ya dün resmen kaçamak yapamadım. Süper oldu :)Vayyy helal olsun
68 lerle vedalaş canım bitmem üzere :)Günaydın kızlar
Berbat bir gece geçirdim, uyumadı hiç uyumadi oglansabah kalktık.baktim herşeye ağlıyor dedim böyle senide kendimide çekemem zorla geri uyuttum 11.30 gibi kalkmisiz iyi oldu kendimize geldik
Tartilmadan önce su içtim unuttum muhtemelen 68 falanim
Tartı pek tozluymus pardon
Hemen mucize suyuna başvur canım ödem atacaksın böylece :)Günaydın kızlar..
Çok erken kalktım ama bi türlü kendime gelemedim. Tartıda da yine artı çıktım ama cumaya kadar eksiye geçerim. Yüzüm gözüm şiş uyandım nedense...
Ayy bir vedalasayim artık bayram etcem68 lerle vedalaş canım bitmem üzere :)
Yaaa yapsanaYaa bence çok yaratıcı
Sirkemi getirinnn banaaaBen yine bu sirkeden şüpheleniyorum. Her derde deva mıdır nedir :) Çünkü spor yapmayınca sağlam kilo alıyorum, iki gündür de yapmıyorum. Bir de ceza sporu geldi ya dün resmen kaçamak yapamadım. Süper oldu :)
Cuma’ya 65 altı görürsem sek içmeye başlarım :)Sirkemi getirinnn banaaa:))
Bendeeee hahahahCuma’ya 65 altı görürsem sek içmeye başlarım :)
Sen bu hafta her durumda veda edeceksin. Gelmiş 68 kapılarına dayanmışsın. Bir bardak su da 200 gr bence :) sen 67,9 oldun şu an...
Bendeeee hahahah
Olabilir valla uyku odemide vardi iyi olacak ins :)Sen bu hafta her durumda veda edeceksin. Gelmiş 68 kapılarına dayanmışsın. Bir bardak su da 200 gr bence :) sen 67,9 oldun şu an..
:)) HahaOyun hamuruyla yapsam olmaz mı
Bugün 68 ise cumaya 67 leri kesin gorecez hadi bakalımAyy bir vedalasayim artık bayram etcem
Yapıştı ustume çok sevdi beni her gramini yasadim masalah
Ben o kadar içtiydim bisey olmadıydı. Sonuç ıyi olursa mide falan dinlemem bende başlarım.
Bendeeee hahahah
Elma sirkesi mideye iyi geliyo aslında, babamın mide rahatsızlığı vardı yemeklerden yarım saat önce aç karnına bi su bardağına bi tatlı kaşığı elma sirkesi koyup bu kısmı önemli, yudum yudum içiyodu. Çok şükür bi kaç yıldır hiç bi rahatsızlığı yokBen o kadar içtiydim bisey olmadıydı. Sonuç ıyi olursa mide falan dinlemem bende başlarım
Haydi ii bütün takım sirke içiyooozzBen yine bu sirkeden şüpheleniyorum. Her derde deva mıdır nedir :) Çünkü spor yapmayınca sağlam kilo alıyorum, iki gündür de yapmıyorum. Bir de ceza sporu geldi ya dün resmen kaçamak yapamadım. Süper oldu :)
Ayy ne güzel ve ne kadar zor 3 4 arası bir puanı hakeder :)) 3,5 deriz :)) menuyle birlikte yazarsin yine kuzum :) çok özendim ama ben yapsam.kesin ayagimi bosluga atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?