- 23 Mart 2016
- 31.164
- 92.517
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.361
Yaa esiminde hep oluyor soyleyeyim bari bilmiyordum habire hap kullaniyor ağrısı oluncaElma sirkesi mideye iyi geliyo aslında, babamın mide rahatsızlığı vardı yemeklerden yarım saat önce aç karnına bi su bardağına bi tatlı kaşığı elma sirkesi koyup bu kısmı önemli, yudum yudum içiyodu. Çok şükür bi kaç yıldır hiç bi rahatsızlığı yok
Sabah kalkar kalHemen mucize suyuna başvur canım ödem atacaksın böylece :)
Kalkar kalkmaz içtim onu zaten.Hemen mucize suyuna başvur canım ödem atacaksın böylece :)
Trambolin çok eğlenceli gelseneeAyy ne güzel ve ne kadar zor 3 4 arası bir puanı hakeder :)) 3,5 deriz :)) menuyle birlikte yazarsin yine kuzum :) çok özendim ama ben yapsam.kesin ayagimi bosluga atarım
Babam da öyleydi yıllarca talcid, lansor kaç kutu bitmiştir Allah bilir şimdi çok şükür çok iyiYaa esiminde hep oluyor soyleyeyim bari bilmiyordum habire hap kullaniyor ağrısı olunca
Bende sabah aç karna 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı kadar koyup içtim. Ama ben rejime başlayınca herşeyi birden yapınca hepsi ağırda gelmiş olabilir. Ne bulsam yapıyorum ha 1 kilo daha fazla vereyim diye bu maymun iştahım beni öldürecekElma sirkesi mideye iyi geliyo aslında, babamın mide rahatsızlığı vardı yemeklerden yarım saat önce aç karnına bi su bardağına bi tatlı kaşığı elma sirkesi koyup bu kısmı önemli, yudum yudum içiyodu. Çok şükür bi kaç yıldır hiç bi rahatsızlığı yok
Yok -1 görünce motive oldum kaçamak yapmiciğiiimmTrambolin çok eğlenceli gelseneebenimde ayakkabımın bağı açılmış basınca yapışıyodum az kalsın yere
Evet lansor kullanıyor esimde iyi.cok sevindim ya zaten bayılır doğal tedavilere :))Babam da öyleydi yıllarca talcid, lansor kaç kutu bitmiştir Allah bilir şimdi çok şükür çok iyi
Trambolin mi alsak ne yapsakAyy ne güzel ve ne kadar zor 3 4 arası bir puanı hakeder :)) 3,5 deriz :)) menuyle birlikte yazarsin yine kuzum :) çok özendim ama ben yapsam.kesin ayagimi bosluga atarım
Bi düzenini kursan gerisi gelir benceBende sabah aç karna 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı kadar koyup içtim. Ama ben rejime başlayınca herşeyi birden yapınca hepsi ağırda gelmiş olabilir. Ne bulsam yapıyorum ha 1 kilo daha fazla vereyim diye bu maymun iştahım beni öldürecek
Ya ben istrdim ama cocuk görürse ziplar düşer tam bayilacagi şey elinden de alamamTrambolin mi alsak ne yapsak
Isin kötüsü hangisi işe yarıyor bilmediğimden düzen e de koyamıyorum hepsini bir yapıyorum. Bugünde sabah aç karna kahve içmeye başladımBi düzenini kursan gerisi gelir bence
Benimde koyacak yerim kalmadı artık eşime al desem aldıklarımızı yap bi derYa ben istrdim ama cocuk görürse ziplar düşer tam bayilacagi şey elinden de alamam
Ne oldu panik gordum seni :)Isin kötüsü hangisi işe yarıyor bilmediğimden düzen e de koyamıyorum hepsini bir yapıyorum. Bugünde sabah aç karna kahve içmeye başladım
Onlar aslında yer kaplamiyor bacakları katlananlar var yer sofrası.gibi.duvara daya bittiBenimde koyacak yerim kalmadı artık eşime al desem aldıklarımızı yap bi der
Dünden sonra bile artı gelmedim dikkatini çekerim.Ne oldu panik gordum seni :)
6 çift dambil koşu bandı pilates seti mekik aletiOnlar aslında yer kaplamiyor bacakları katlananlar var yer sofrası.gibi.duvara daya bitti
Neler var ki evde :)
Tam onu yaziyordum tebrik ederim ceza sporları olmasaydı sıkıntı olurdu bence :)) 78lere yaklaş bu hafta insDünden sonra bile artı gelmedim dikkatini çekerim.ama panik olduğum doğrudur artık kilo vermeye başlamam lazım yoksa kayışlar kopacak bende kilo vermeye başlayınca daha motive oluyorum kolaylaşıyor herşey. 80 leri tok karna bile görmek istemiyorum artık
Daha emin değilim ama bu hafta deli gibi ip atlamayı düşünmüyorum şimdilik. Eğer öyle bir haftadan sonra eksi gelirse farklı sirke içtiğim için ona bağlarım :)Haydi ii bütün takım sirke içiyooozz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?