Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa esiminde hep oluyor soyleyeyim bari bilmiyordum habire hap kullaniyor ağrısı olunca

Ayy ne güzel ve ne kadar zor 3 4 arası bir puanı hakeder :)) 3,5 deriz :)) menuyle birlikte yazarsin yine kuzum :) çok özendim ama ben yapsam.kesin ayagimi bosluga atarım
Trambolin çok eğlenceli gelsenee benimde ayakkabımın bağı açılmış basınca yapışıyodum az kalsın yere

Bende sabah aç karna 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı kadar koyup içtim. Ama ben rejime başlayınca herşeyi birden yapınca hepsi ağırda gelmiş olabilir. Ne bulsam yapıyorum ha 1 kilo daha fazla vereyim diye bu maymun iştahım beni öldürecek

Bi düzenini kursan gerisi gelir bence

Ne oldu panik gordum seni :)
Dünden sonra bile artı gelmedim dikkatini çekerim.ama panik olduğum doğrudur artık kilo vermeye başlamam lazım yoksa kayışlar kopacak bende kilo vermeye başlayınca daha motive oluyorum kolaylaşıyor herşey. 80 leri tok karna bile görmek istemiyorum artık

Tam onu yaziyordum tebrik ederim ceza sporları olmasaydı sıkıntı olurdu bence :)) 78lere yaklaş bu hafta ins

Haydi ii bütün takım sirke içiyooozz
Daha emin değilim ama bu hafta deli gibi ip atlamayı düşünmüyorum şimdilik. Eğer öyle bir haftadan sonra eksi gelirse farklı sirke içtiğim için ona bağlarım :)

bu arada yeğenim günde bir defa 2 çorba kaşığı sirke üstüne su ekleyerek içiyormuş. HaStalık belirtileri olursa sabah akşam da veriyorum dedi kardeşim ama genelde günde 1 kere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…