- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.381
Çok eğlenceli bence de 3-4 puan eder.. ne kadar zevkli sonunda ben de alacağım ve zıplayacağım seninle :)Ayy ne güzel ve ne kadar zor 3 4 arası bir puanı hakeder :)) 3,5 deriz :)) menuyle birlikte yazarsin yine kuzum :) çok özendim ama ben yapsam.kesin ayagimi bosluga atarım
Bu hafta derece gelecek bence..pawlover -1 için tebrikler sahane sonuç hepsi ödem değildir uzun zmandir spor yapamadin ya vücut olumlu tepki vermiş olmalı :))
Şu anki haliyle bile yüzden 1,81 çıkıyoraman bozma boyle kal
Ben de tüm mevsim geçişlerinde lansor kullanırım. Sirkeden de nefret ederim. Normalde boğaz ağrısı için gargara yapıp yutmak gerekiyormuş ama ben direk yutuyorum. Mideye bu kadar iyi geliyorsa ben de yaza sirke denerim artık :)Evet lansor kullanıyor esimde iyi.cok sevindim ya zaten bayılır doğal tedavilere :))
Aç karna kahve iyi mi oluyormuş. Bende bir etkisi olmuyor gözümü açmadan kahve yaptığım bile oluyor bazen. ama kardeşimde aç karna ciddi tansiyonunu oynatıyor.. dikkat etmek lazımIsin kötüsü hangisi işe yarıyor bilmediğimden düzen e de koyamıyorum hepsini bir yapıyorum. Bugünde sabah aç karna kahve içmeye başladım
Bizim eve gelen çocuklarda asla üstünden inmiyo hatta bi tanesi bana kafa tuttu annesi de yoktu napcağımı şaşırdımYa ben istrdim ama cocuk görürse ziplar düşer tam bayilacagi şey elinden de alamam
Sporsuzluk ve kanama ödemlerinin faydasını gördüm galibaBu hafta derece gelecek bence..pawlover bu nasıl bir dönüş oldu ya tebrikler :)
Senin de ceza sporların çok motive edici canım. Ama menü paylaşmayanlar oluyor.. özel durumlar tabiki olur ama hepimiz yazmaya çalışırsak daha temiz beslenen daha aktif spor yapan bir takım oluruz. Çok güzel olur.
Bi hafta birini, bi hafta diğerini dene bari öyle anlarsınIsin kötüsü hangisi işe yarıyor bilmediğimden düzen e de koyamıyorum hepsini bir yapıyorum. Bugünde sabah aç karna kahve içmeye başladım
Şimdi hatırladım da YouTube da bir tane kız çok iyi kılo vermiş sirrrim.bu su diyordu onun içinde de elma sirkesi vardı başka şeyler daha vardı ama unuttum hatta ben elma sirkesini o yüzden almıştım sonra yapmaya üşendim :))Daha emin değilim ama bu hafta deli gibi ip atlamayı düşünmüyorum şimdilik. Eğer öyle bir haftadan sonra eksi gelirse farklı sirke içtiğim için ona bağlarım :)
bu arada yeğenim günde bir defa 2 çorba kaşığı sirke üstüne su ekleyerek içiyormuş. HaStalık belirtileri olursa sabah akşam da veriyorum dedi kardeşim ama genelde günde 1 kere..
İnşallah canım herkes yazabilse sorun kalmayacak dediğin gibi umarım onlarda kısa sürede katılır bizeBu hafta derece gelecek bence..pawlover bu nasıl bir dönüş oldu ya tebrikler :)
Senin de ceza sporların çok motive edici canım. Ama menü paylaşmayanlar oluyor.. özel durumlar tabiki olur ama hepimiz yazmaya çalışırsak daha temiz beslenen daha aktif spor yapan bir takım oluruz. Çok güzel olur.
Çocuklar oyle artıkBizim eve gelen çocuklarda asla üstünden inmiyo hatta bi tanesi bana kafa tuttu annesi de yoktu napcağımı şaşırdımkoltuktan tramboline trambolinden koltuğa atlıyo, düşersin diyorum sen bana karışamazsın bana sadece annem karışabilir diyo aklımı çıkardı tüm gün
Bazı çocukları ayrı tutuyorum ama bu tamamen yetiştirmedendi, annesi tembihliyo kimsenin sana karışmasına izin verme bana sadece ailem karışabilir de falan diyo çocuğa. Pis yerleri yalıyo diye uyardık kadın kavga çıkardı uyaramazmışız sadece o uyarabilirmişÇocuklar oyle artıkhiç bir şey denilmiyor çocuklar için cdden riskli allah korusn hele ki emanet çocuk
Şimdiki çocuklar çok bilmiş ama bazen sınırlarını ciddi aşıyorlar..çocukla ilgilenmek zor iş ama bir o kadar da keyifli :)Bizim eve gelen çocuklarda asla üstünden inmiyo hatta bi tanesi bana kafa tuttu annesi de yoktu napcağımı şaşırdımkoltuktan tramboline trambolinden koltuğa atlıyo, düşersin diyorum sen bana karışamazsın bana sadece annem karışabilir diyo aklımı çıkardı tüm gün
Teşekkür ederim canım ben de içirmeyi deneyeceğim. Öncesinde iyi bi elma sirkesi bulup almam lazımDaha emin değilim ama bu hafta deli gibi ip atlamayı düşünmüyorum şimdilik. Eğer öyle bir haftadan sonra eksi gelirse farklı sirke içtiğim için ona bağlarım :)
bu arada yeğenim günde bir defa 2 çorba kaşığı sirke üstüne su ekleyerek içiyormuş. HaStalık belirtileri olursa sabah akşam da veriyorum dedi kardeşim ama genelde günde 1 kere..
Aman canım öyle çocukların sorumluluğunu alma madem öyle kendi ugrassin dursunBazı çocukları ayrı tutuyorum ama bu tamamen yetiştirmedendi, annesi tembihliyo kimsenin sana karışmasına izin verme bana sadece ailem karışabilir de falan diyo çocuğa. Pis yerleri yalıyo diye uyardık kadın kavga çıkardı uyaramazmışız sadece o uyarabilirmişEbeveynlerde bi değişik oldu
Evet bende bayılıyorum çocuklarla vakit geçirmeyeŞimdiki çocuklar çok bilmiş ama bazen sınırlarını ciddi aşıyorlar..çocukla ilgilenmek zor iş ama bir o kadar da keyifli :)
Yok zaten o günden sonra tövbe ettim işitmediğim küfürleri falan işittim o günAman canım öyle çocukların sorumluluğunu alma madem öyle kendi ugrassin dursun
Ben sirke sevmediğim için öyle videoları geçiyorum bana uymaz diye ç. Hala da hiç sevmiyorum :) ama İşe yarıyorsa mantık ilişkisi kurabiliriz..Şimdi hatırladım da YouTube da bir tane kız çok iyi kılo vermiş sirrrim.bu su diyordu onun içinde de elma sirkesi vardı başka şeyler daha vardı ama unuttum hatta ben elma sirkesini o yüzden almıştım sonra yapmaya üşendim :))
Aman canım öyle çocukların sorumluluğunu alma madem öyle kendi ugrassin dursun
Şiddetle katılıyorum :)Aman canım öyle çocukların sorumluluğunu alma madem öyle kendi ugrassin dursun
Ay çok enteresan. Uyardığın konu çocuğun faydasına teşekkür etmek gerekirken, otorite benim diyor.Bazı çocukları ayrı tutuyorum ama bu tamamen yetiştirmedendi, annesi tembihliyo kimsenin sana karışmasına izin verme bana sadece ailem karışabilir de falan diyo çocuğa. Pis yerleri yalıyo diye uyardık kadın kavga çıkardı uyaramazmışız sadece o uyarabilirmişEbeveynlerde bi değişik oldu
Hem ilgileniyorsun çocukla hem de maruz kaldığın muameleye bak ya. Benimkiler le biri ilgilense ben minnettar olurum.Evet bende bayılıyorum çocuklarla vakit geçirmeye
Yok zaten o günden sonra tövbe ettim işitmediğim küfürleri falan işittim o gün
Bizim eve gelmişti bir aile.. iki hafta kaldılar sinir geldi bana. Çocuk bir şey istediğinde söylemiyor ağlıyor sen anlayacaksın.. çocuk yataktan kalkıyor elinde telefon uyuyana kadar. Abartmıyorum yok böyle bir şey. ben dayanamıyorum öyle şeylere karışma ihtiyacı duydum. Kadın da misafir diye mi bir şey demedi,umursamadı ondan mı demedi bilmiyorum.Evet bende bayılıyorum çocuklarla vakit geçirmeye
Yok zaten o günden sonra tövbe ettim işitmediğim küfürleri falan işittim o gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?