Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kitaptan okuyo herhalde

Hem ilgileniyorsun çocukla hem de maruz kaldığın muameleye bak ya. Benimkiler le biri ilgilense ben minnettar olurum.
Ben kadının psikolojisinin iyi olmadığını düşünüyorum ama bilemicem belki de mizacı öyledir
Bazılarının kolayına geliyo öyle çocuk büyütmek ya yeterki sussun kafası o zaman doğurmasaydın diyesim geliyo bazen benim de öylelerine

Ben de çocuklardan ötürü ev oturmalarına pek fazla gitmiyorum. Bi gün yakın bi arkadaş çok ısrar etti gittik. Bizimkiler bir uslu. Arkadaşın da iki tane yaşça benimkilerde çok büyük kızları var. Ablaları öyle güzel ilgilendilerki ben çocukları giderken gördüm diyebilirim. Normalde oturamam bile sürekli peşlerinde olurum bi muzurluk yapmasınlar diye. Ama o gün arkadaşımla doya doya muhabbet ettim. Arada kontrol etmeye gittiğimde beni gönderdiler sen rahatına bak diye. Bu rahatlığı hiç bi yerde yaşamadım yalan yok. Kv ye gittiğimizde bile Ben hiç oturmam hep çocukların peşinde..

Kaliteli uyku uyuyamamak bir çok şeyi etkiliyor canım. Bir an önce toparlarsın umarım. Uyku sorunu normalde de çeker misin yoksa bu sağ kol uyuşukluğuna da neden olan sıkıntılar mı uyutmuyor seni

Normalde uyku problemim yoktu canim. Rahatsizligim nedeniyle uyku düzenim bozuldu ,uyuyamadikçada psikolojim bozuldu kısır bir döngüye girdim

Ya aslında çocuklu birisini çağırdıysan ve onunla vakit geçireceksen oturup süper sohbet edelim sadece biz olalım gibi bir şey beklemek saçma. Siz anneler doğal olarak rahatsızlık vermek istemiyor olabilirisiniz ama sizi rahatlatmak da karşı tarafın işi bence. Bazı çocuklar cidden fena kuduruyor bu ortamlarda ama onların bunu yapmasının da nedenleri var. Sen de onunla kudurunca her şey çok güzel oluyor bence. Bir orta yol her zaman bulunur.

Onu bir kere bende yaşadım hatta arkadaşın aynı ssninkilerrin yaşında iki kızı vardı bir guzel oynattilar ki.emreyi :)) keyfime baktım ilk defa misafirlikte 3 bardak çay içtim

İki kardeşti bu çocuklar. Bir birini ispiyonluyorlar. Birisi üç yaşında diğeri de ilkokula gidiyor. Ben de sence bu bir sorun değil mi demiştim. Bana sorun gibi geliyor çünkü. Ben onu avantaja çeviriyorum bu sayede yaptıklarından haberdar oluyorum dedi bana. Anam oturduğun yerden bir kalk çocukları izle zaten haberdar olursun demedim. Sonuç ? Şimdi 3. Çocuğu doğurdu :)

Normalde uyku problemim yoktu canim. Rahatsizligim nedeniyle uyku düzenim bozuldu ,uyuyamadikçada psikolojim bozuldu kısır bir döngüye girdim
Evet canım bir kısır döngüye girmişsin. Uyumak için rahatlatan bitki çaylarından falan içsen nasıl olur. Böyle şeyler yasak mı sana bilmiyorum ama. En azından kontrole gidip bir yol çizene kadar?

Bu telefonu çocuğa ben bile vermiyorsam kimse vermemeli ama çok yaygın maalesef telefonla oynadıkları için oyuncakların yüzüne bakmıyor çocuklar hiç ihtiyaç duymuyorlar oyuncaga falan

Bu telefonu çocuğa ben bile vermiyorsam kimse vermemeli ama çok yaygın maalesef telefonla oynadıkları için oyuncakların yüzüne bakmıyor çocuklar hiç ihtiyaç duymuyorlar oyuncaga falan
Şimdi bunlar geldi ben de çocuklara kek yapayım dedim. Annesi benim çocuklar kek yemiyor pek dedi. Ay bu devirde kek yemeyen çocuk var mı diye tebrik ettim falan ben çocukları. Çiya tohumlu puding yapacaktım dermişim :) sonra her birinin elinde xxl cips, günde 3 tane kornet falan yiyorlar, daha neler neler.. ay ben şok :) tam dumurdu ya.. bunlar gitti ben eşime dedim, bu evrenin bana bir mesajı mıydı ya acaba biz bu çocuk işinden vaz mı geçmeliyiz :) görümcem aradı, öyle olmayacak sen rahat ol. Siz farklısınız onlar farklı falan diye hem gülüyor hem gazlıyor beni :) çok üzüldüm ama çocuklara. Sonuçta anne babanı seçemiyorsun maalesef. Etkisinden de uzun süre çıkamadım. Bence hala çıkamamışım bak hala anlatıyorum. Neyse..

Üzülüyor tabi insan çocuk olunca yapmam dediklerinde bir bakivermissin olmuş ama böylede zivanadan cikmiyorsun tabi:)
Sen boşver olumsuz mesajları

Üzülüyor tabi insan çocuk olunca yapmam dediklerinde bir bakivermissin olmuş ama böylede zivanadan cikmiyorsun tabi:)
Sen boşver olumsuz mesajları
Ya her şeyi kontrol edemiyorsun ki. Bir de mükemmel olmamıza da gerek yok bence. Hayır o kadar kusursuz olursan çocuk hayatta bocalar yani. Dışarıda akan hayat arızalarla dolu, evde de bunlar olacak ki çocuk hayata hazırlansın :) ama annelik farklı bir şey olmalı. Kardeşimi izliyorum bu konuda mesela.. cidden dışarıdan bakınca apaçık görünen şeyler, anne olunca, annelik duygularına kaygılar da karışınca o kadar karmaşıklaşıyor ki bazen...
ama günün sonunda mutlu bebeler ve mutlu anneler varsa elde, gerisi önemli değil bence :)

Ne güzel yürüyüşü çıkarmasın aradan ben sabahtan beri lego.hamur boya okuma kitabı hiç bi şey.yapmadim

Çok harika bi noktaya değindin canım. Mutlu anne mutlu aile eşittir mutlu çocuk. Mükemmelim diyen yalan söyler zaten. Hele ki çocuk konusunda mükemmel kavramı absürt kaçıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…