- 23 Mart 2016
- 31.159
- 92.500
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.421
Tabiki gazlı içecek 30 puanCherry Mom çilekli gazoz içsem bana spor cezası verir misin? Verirsen içmem çünkü hiç spor yapacak halim yok yatıyorum şu an :)
Olur olur sen daha iyilerini yapacaksin çocuğuda spora alistirirsin :)Bense seni ayakta alkışlıyorum. Kendimde hiç gece çocuk uyusun spor yapayım ışığı göremiyorum :)
Inşallah öyle gece spor yapmaya ihtiyacın olmazBense seni ayakta alkışlıyorum. Kendimde hiç gece çocuk uyusun spor yapayım ışığı göremiyorum :)
Bende oyleyim niye öyle canım sıkıldı herhalde kendime hemen bir iş yaratacagimBen bugün çok açımpanik yok bisey yemiyorum. Ama kendimi çok kötü hissediyorum. Kahve içeceğim yine yemegimi falan da yedim ama içim kazınıyor resmen
Bende spora sardım unutayım diye ama bende akşam yemeğini bekliyorum dört gözleBende oyleyim niye öyle canım sıkıldı herhalde kendime hemen bir iş yaratacagim
Oglen 12 de kahvaltı yaptim
2 de yulaf yoğurt yedim ama saate bakıp duruyorum acim :)
Tamam ya 150 ip atlarım. Cezalar için başka sporlar yapacağım dedim ama inanılmaz kolay geliyor :)Tabiki gazlı içecek 30 puan
İyi bari doğru yoldan sasmadikBende spora sardım unutayım diye ama bende akşam yemeğini bekliyorum dört gözle
Yaaaa ictin demekTamam ya 150 ip atlarım. Cezalar için başka sporlar yapacağım dedim ama inanılmaz kolay geliyor :)
Kahve yapıyor olabilir mi? Metabolizma hızlandırmıyor muydu kahve.. daha da acıktırıyor olabilir mi acaba?Ben bugün çok açımpanik yok bisey yemiyorum. Ama kendimi çok kötü hissediyorum. Kahve içeceğim yine yemegimi falan da yedim ama içim kazınıyor resmen
Of içtim ya çilekli gazoza çok zor dayanırım atlayacağım 150.. bari 650 atlayayım da 500 bana yazarsın :)Yaaaa ictin demekevet sana 150 ip hiç caydırıcı degil
Ya evet karimiz olsun bari 150 yap birak olmaZ eline almışken yap :)Of içtim ya çilekli gazoza çok zor dayanırım atlayacağım 150.. bari 650 atlayayım da 500 bana yazarsın :)
Yaparım sıkıntı yok da gündüz çok aktif olunca akşam ateşim çıkıyor ondan şey ettim ama bu kadar spordan bir şey olmaz bence. Yapacağım :)Ya evet karimiz olsun bari 150 yap birak olmaZ eline almışken yap :)
O zaman sadece cezanı yap tatlm fazlasi kalsınYaparım sıkıntı yok da gündüz çok aktif olunca akşam ateşim çıkıyor ondan şey ettim ama bu kadar spordan bir şey olmaz bence. Yapacağım :)
650 yaptım canım. İlaç saatim de geliyor zAten içer ilacımı uzanırım :)O zaman sadece cezanı yap tatlm fazlasi kalsın
Ben de unutmadığım sabahlar içiyorum doğal sirke var bende annem yapıyor zaten kilo vermeye yardımcı aynı zamanda hastalıklara da iyi geliyorBen yine bu sirkeden şüpheleniyorum. Her derde deva mıdır nedir :) Çünkü spor yapmayınca sağlam kilo alıyorum, iki gündür de yapmıyorum. Bir de ceza sporu geldi ya dün resmen kaçamak yapamadım. Süper oldu :)
Hareketli çocuklara hem doktorlar hem eğitimciler öneriyor bemce düşünYa ben istrdim ama cocuk görürse ziplar düşer tam bayilacagi şey elinden de alamam
Unutmamaya çalış canım. Ben hiç sevmem ama şu an en iyi arkadaşım o bence :)Ben de unutmadığım sabahlar içiyorum doğal sirke var bende annem yapıyor zaten kilo vermeye yardımcı aynı zamanda hastalıklara da iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?