Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben bugün çok açım panik yok bisey yemiyorum. Ama kendimi çok kötü hissediyorum. Kahve içeceğim yine yemegimi falan da yedim ama içim kazınıyor resmen
Bende oyleyim niye öyle canım sıkıldı herhalde kendime hemen bir iş yaratacagim
Oglen 12 de kahvaltı yaptim
2 de yulaf yoğurt yedim ama saate bakıp duruyorum acim :)

iyi aksamlar kizlar resmen bir haftadir cok hastayım antibiyotik almadigima pisman oldum gecer sandim gecmedi sadece evdr soğuk alginligi icin aferin hap vardi bugunde sabahtan aksama kadar sol yanagim kulagim basim aksama kadar agridi yarin artik doktora gideceğim antibiyotik versin cok mutsuzum dolayisyla elime ne geçerse yiyorum menu olusturamadigim icinde menu paylaşamıyorum....
gece desen kucuk oglum kac kerr uyaniyo bilmiyom emzirmeye alınca üstümu surekli acip örtüyorum bazen acik kaliyo falan..
2 cocuklu annelik birde grip gibi hastalik...birde bu kilolar acayip takıntı oldugu icin 54 u gorene kadar durmacagim icin... hey gidi hayat....yasim olmus 29...

Ben de unutmadığım sabahlar içiyorum doğal sirke var bende annem yapıyor zaten kilo vermeye yardımcı aynı zamanda hastalıklara da iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…