- 23 Mart 2016
- 31.159
- 92.500
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.441
3 yaş için uygun mu sakatlar kendini diye korkuyorumHareketli çocuklara hem doktorlar hem eğitimciler öneriyor bemce düşün
Ben de sevmiyorum burnumu tıkayıp 3 kaşık kadar sirkeyi küçük bardaktan içiyorum burnumu açmadan üzerine bür bardak su içiyorum o zaman tadını almıyorum dene benceBen sirke sevmediğim için öyle videoları geçiyorum bana uymaz diye ç. Hala da hiç sevmiyorum :) ama İşe yarıyorsa mantık ilişkisi kurabiliriz..
Evet keşke baştan alsaydın canım gecn daha iyiyim demiştin düzeldin sandımiyi aksamlar kizlar resmen bir haftadir cok hastayım antibiyotik almadigima pisman oldum gecer sandim gecmedi sadece evdr soğuk alginligi icin aferin hap vardi bugunde sabahtan aksama kadar sol yanagim kulagim basim aksama kadar agridi yarin artik doktora gideceğim antibiyotik versin cok mutsuzum dolayisyla elime ne geçerse yiyorum menu olusturamadigim icinde menu paylaşamıyorum....
gece desen kucuk oglum kac kerr uyaniyo bilmiyom emzirmeye alınca üstümu surekli acip örtüyorum bazen acik kaliyo falan..
2 cocuklu annelik birde grip gibi hastalik...birde bu kilolar acayip takıntı oldugu icin 54 u gorene kadar durmacagim icin... hey gidi hayat....yasim olmus 29...
Ben içmeden su ile karıştırıyorum. 2 kaşık sirke üstüne su koyuyor öyle içiyorum.Ben de sevmiyorum burnumu tıkayıp 3 kaşık kadar sirkeyi küçük bardaktan içiyorum burnumu açmadan üzerine bür bardak su içiyorum o zaman tadını almıyorum dene bence
Dayımın 3 çocuğu da hiperaktif doktor aldırtmıştı ve küçüğü 3 yaşında yoktu yanındayken zıplatırsın sonra kaldırırsın ilk zamanlar çok ilgisini çeker sonra alışır zaten hem çok aşırı pahalı bir şey değil benimki biraz büyüsün alıcam ben de zıplasın enerjisini atsın benim arkadaş zıplardı hep böbrek taşını düşürdü öyle3 yaş için uygun mu sakatlar kendini diye korkuyorum
Bizim 3ler güzel zıplıyo ama seninki hareketli değişik hareketler dener diye öneremedim ben3 yaş için uygun mu sakatlar kendini diye korkuyorum
30 lu yaşlarının sonuna yaklaşan birisi olarak bileklerimi kestimEvet keşke baştan alsaydın canım gecn daha iyiyim demiştin düzeldin sandımbuyuk kaç yasinda senin ?
Ve sen 29 da yaşlılık psikolojisine mi girdin yapma canım ❤ cogumuz senden büyüğüz bunalıma sokma bizi
Ay cidden mi araştırayim o zamanDayımın 3 çocuğu da hiperaktif doktor aldırtmıştı ve küçüğü 3 yaşında yoktu yanındayken zıplatırsın sonra kaldırırsın ilk zamanlar çok ilgisini çeker sonra alışır zaten hem çok aşırı pahalı bir şey değil benimki biraz büyüsün alıcam ben de zıplasın enerjisini atsın benim arkadaş zıplardı hep böbrek taşını düşürdü öyle
Valla ya öldürdü bizi30 lu yaşlarının sonuna yaklaşan birisi olarak bileklerimi kestim
İkinci el alma bence yayları gevşemiş olabilir, deneyerek olabilir tabi ikinci elde ama zaten 160 falandı ben alırkenAy cidden mi araştırayim o zamanikinci el.bile alabilirim
Öldüm cevap veremiyorumValla ya öldürdü bizi
A Ozman gerek yok hiç aklima gelmedi yay durumu tamam kuzumİkinci el alma bence yayları gevşemiş olabilir, deneyerek olabilir tabi ikinci elde ama zaten 160 falandı ben alırken
Kahve beni baya tok tutuyor mesela işten gelsim ve yemek hazır değilse bir kahve içiyorum o bana 1 saat yetiyor insülin direnci olduğu için normalde elim ayağım titrerKahve yapıyor olabilir mi? Metabolizma hızlandırmıyor muydu kahve.. daha da acıktırıyor olabilir mi acaba?
Öldüm cevap veremiyorumbir bardak gazoz içsem tekrar hayata döner miyim. Endişelenme gazoz yok evde başka :)
iyiye gidiyodum dun aksam nasi olduysa sabaha sol tarafimda agri ile uyandim aksama kadar devam ettiEvet keşke baştan alsaydın canım gecn daha iyiyim demiştin düzeldin sandımbuyuk kaç yasinda senin ?
Ve sen 29 da yaşlılık psikolojisine mi girdin yapma canım ❤ cogumuz senden büyüğüz bunalıma sokma bizi
Ben yemek üstü içersem sindirime yardım ediyor gibi hissediyorum. Belki sadece alışkanlıktandır. Çünkü senelerce öğlen yemeğinden sonra kahve içtim iş yerinde.Kahve beni baya tok tutuyor mesela işten gelsim ve yemek hazır değilse bir kahve içiyorum o bana 1 saat yetiyor insülin direnci olduğu için normalde elim ayağım titrer
Tahmin ettim ondan evde yok diye belirtme ihtiyacı duydum :)Gözlerim bir acildiydi
O muhtemelen dediğin gibi emzirirken ustunn açık kaldı diye olmuştur banada cok olurdu.iyiye gidiyodum dun aksam nasi olduysa sabaha sol tarafimda agri ile uyandim aksama kadar devam etti
❤❤ ne bilim yaş olarak büyük ruhum olaraksa hala 18-20yasindayim
buyuk oglum 3 yas 2 aylik
kucum oglum 17 aylık
Geçmiş olsun canım. Git doktora ihmal etme ilaçsız geçmiyor.iyi aksamlar kizlar resmen bir haftadir cok hastayım antibiyotik almadigima pisman oldum gecer sandim gecmedi sadece evdr soğuk alginligi icin aferin hap vardi bugunde sabahtan aksama kadar sol yanagim kulagim basim aksama kadar agridi yarin artik doktora gideceğim antibiyotik versin cok mutsuzum dolayisyla elime ne geçerse yiyorum menu olusturamadigim icinde menu paylaşamıyorum....
gece desen kucuk oglum kac kerr uyaniyo bilmiyom emzirmeye alınca üstümu surekli acip örtüyorum bazen acik kaliyo falan..
2 cocuklu annelik birde grip gibi hastalik...birde bu kilolar acayip takıntı oldugu icin 54 u gorene kadar durmacagim icin... hey gidi hayat....yasim olmus 29...
Benim arkadaşın oğlu biraz kilolu çocuk onun için almıştı spor yapsın diye zıplayıp duruyor. Ama 7 yaşındayken almışlardı senin ki küçük bilemedim.3 yaş için uygun mu sakatlar kendini diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?