- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.461
Evet ya benim de artık zayıflayıp başka dertlerime odaklanmam lazım kilodan sıra gelmiyorum. Başka hiç bi yerime bakamıyorum. Benim artık kirisikliklarla falan kafayı bozmam lazım.30 lu yaşlarının sonuna yaklaşan birisi olarak bileklerimi kestim
Bana da ıyi geliyor kahve. Kahve olmasa ne yapardım acabaKahve beni baya tok tutuyor mesela işten gelsim ve yemek hazır değilse bir kahve içiyorum o bana 1 saat yetiyor insülin direnci olduğu için normalde elim ayağım titrer
Ictigim zaman açlığımi bastırıyor. Tatlı isteginide öldürüyor. Ama sonrasını bilemiyorum.Kahve yapıyor olabilir mi? Metabolizma hızlandırmıyor muydu kahve.. daha da acıktırıyor olabilir mi acaba?
Kız dutları üşenmedin saydın miCherry Mom cim bugun luppo yedim bilgin olsun yaz cezami
Sabah
Bir bardak detoks suyu ve 7,8 adet kurutulmus dut
Oglen
1 adet k.biber yogurt 1 domates 5,6 y.zeytin ve cay ve yarim ekmek
Aksam isten geldikten sonra luppo yedim hemde iki adet cunku tatli krizim geldi . Engel olamadim kendime .
Aksam
2 y.kasigi yesil fasulye 2y. Kasigi pilav 2y . Kasigi yogurt
Oglen sicak veya sulu yemek sevmiyorum,10da kahvalti 6da aksam yemeği yiyorum o yüzden,onun yerine 2 ara ogun yapiyorum,meyve benim bagirsaklari calistiriyo ve aclik krizini engelliyo sutlu kahveyle içinceSenin niye 2 ana öğünöğünlerde sıkıntı yok ekmek ve meyve biraz korkutuyor beni
Aslinda oyle yazmistom farkina varinca duzeltimKız dutları üşenmedin saydın midutları 78 diye okumuşum dengem bozuk bugün
Cherry Mom cim bugun luppo yedim bilgin olsun yaz cezami
Sabah
Bir bardak detoks suyu ve 7,8 adet kurutulmus dut
Oglen
1 adet k.biber yogurt 1 domates 5,6 y.zeytin ve cay ve yarim ekmek
Aksam isten geldikten sonra luppo yedim hemde iki adet cunku tatli krizim geldi . Engel olamadim kendime .
Aksam
2 y.kasigi yesil fasulye 2y. Kasigi pilav 2y . Kasigi yogurt
Bak ya bende 78 okuduğumdan o kadar emindim ki kendimi sorguluyordum şu an benim gözler iyice gitti diyeAslinda oyle yazmistom farkina varinca duzeltim
Esime söyledim o da deli misin diyorBenim arkadaşın oğlu biraz kilolu çocuk onun için almıştı spor yapsın diye zıplayıp duruyor. Ama 7 yaşındayken almışlardı senin ki küçük bilemedim.
Yoo gozlerin gayet iyi durumdaBak ya bende 78 okuduğumdan o kadar emindim ki kendimi sorguluyordum şu an benim gözler iyice gitti diye
Gunaydin kizlar 2 günlük menümü yazayim hemen.
Cumartesi
Sabah yok
Ara limonlu cay
Öglen 1 yumurtayla menemen 1 dilim ekmek cay 4 5 zeytin
Ara sekersiz yesilcay
Aksam zeytinyagli yesil fasulye 1 dilim ekmek 1 tas cacik
Su 2 litre
Pazar
Sabah 1 dilim yumurtali ekmek 5 zeytin 1dilim peynir domates salatalik
Ara limonlu cay
Öğle haslama tavuk but salata
Ara sekersiz türk kahvesi
Aksam 1 tas limonlu tavuk suyu havuc tarator
1 dilim ekmek
1 litre ancak icebildim
Cherry Mom
Bugünkü menüm
sabah; 2 dilim ekmek 2 Kk peynir domates salatalık biber
ara; 2 mandalina bir çay bardağı süt
öğlen ; 2 haşlanmış baget, salata
ara; 1 kivi 2 ceviz
akşam; 2 haşlanmış baget salata
ara; avticia yoğurt
_3 lt su
- 5 bin adım yürüyüşCherry Mom
Sabah: 1 küçük parça peynir, yarım haşlanmış yumurta
Ara:1 portakal, 1 elma, 1 avuç beyaz leblebi
Akşam: 6 kaşık kabak yemeği, 1sb yoğurt
1 tane Trabzon hurması
12bin adım, 2 lt su
Iyi aksamlar kızlar
Kahvaltı
2 kk peynir
1 dilim ekmek
1 ceviz
Ara
1 elma
1 ç.b süt
Öğle
6 yk ıspanak yemeği
6 yk pilav
1 s.b yoğurt
Ara
1 kayısı, 2 ceviz, 10 tane kuru üzüm
Akşam
8 yk yeşil fasulye
2 dilim ekmek
3 lt su @hezeyan5381
1000 ip
45 dk yürüyüş
100 squat
50 mekik
20 dk bolgesel egzersiz
Bacak videosuCherry Mom
Cnm 100 puan cezami odemek icin ne kadar mekik cekmem gerekiyor?Ahhh ne ettin sen kuzum 2 cikolata için 100 puan ceza :/
Bundan sonra menüleri 5.Takım Menü ve Spor Listeleri buraya yaz kuzum
Ya evet annemde kendi yapiyor hep bir bakayım ben bu işe :)Alintilayamiycam cok yazmışsınız
Ben elma sirkemi kendim yapıyorum 2 senedir daha güzel oluyo sizde yapin cok kolay, tek sıkıntısı sirke sinegi
Cherry Mom 200 ml bir bardak su 200 gr.oglumun surekli hatirlattigi gibi suyun ozkutlesi 1 biiiir
Evde stepper, dambil ,abshapper,pilates topu vs var da var bide trambolin alasim geldipawlover
1000 mekikCnm 100 puan cezami odemek icin ne kadar mekik cekmem gerekiyor?
Bende 40 mekik 100 puan okuyunca nevrim döndü dün bilsem mekik çekerim yazacaktım
Dakika olarak hesapladım bir anBende 40 mekik 100 puan okuyunca nevrim döndü dün bilsem mekik çekerim yazacaktım
Al benceee çok eğlenceli gerçekten sıkılmadan yapıyorum benAlintilayamiycam cok yazmışsınız
Ben elma sirkemi kendim yapıyorum 2 senedir daha güzel oluyo sizde yapin cok kolay, tek sıkıntısı sirke sinegi
Cherry Mom 200 ml bir bardak su 200 gr.oglumun surekli hatirlattigi gibi suyun ozkutlesi 1 biiiir
Evde stepper, dambil ,abshapper,pilates topu vs var da var bide trambolin alasim geldipawlover
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?