Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom cim bugun luppo yedim bilgin olsun yaz cezami
Sabah
Bir bardak detoks suyu ve 7,8 adet kurutulmus dut
Oglen
1 adet k.biber yogurt 1 domates 5,6 y.zeytin ve cay ve yarim ekmek
Aksam isten geldikten sonra luppo yedim hemde iki adet cunku tatli krizim geldi . Engel olamadim kendime .
Aksam
2 y.kasigi yesil fasulye 2y. Kasigi pilav 2y . Kasigi yogurt

Kız dutları üşenmedin saydın mi dutları 78 diye okumuşum dengem bozuk bugün

Senin niye 2 ana öğün öğünlerde sıkıntı yok ekmek ve meyve biraz korkutuyor beni
Oglen sicak veya sulu yemek sevmiyorum,10da kahvalti 6da aksam yemeği yiyorum o yüzden,onun yerine 2 ara ogun yapiyorum,meyve benim bagirsaklari calistiriyo ve aclik krizini engelliyo sutlu kahveyle içince

Ahhh ne ettin sen kuzum 2 cikolata için 100 puan ceza :/
Bundan sonra menüleri 5.Takım Menü ve Spor Listeleri buraya yaz kuzum

Benim arkadaşın oğlu biraz kilolu çocuk onun için almıştı spor yapsın diye zıplayıp duruyor. Ama 7 yaşındayken almışlardı senin ki küçük bilemedim.
Esime söyledim o da deli misin diyor bizim ki zaten cambaz gibi mesela hiç koltujta oturduğunu görmedim TV ye falan ters takla pozisyonda bakar

Alintilayamiycam cok yazmışsınız
Ben elma sirkemi kendim yapıyorum 2 senedir daha güzel oluyo sizde yapin cok kolay, tek sıkıntısı sirke sinegi
Cherry Mom 200 ml bir bardak su 200 gr.oglumun surekli hatirlattigi gibi suyun ozkutlesi 1 biiiir
Evde stepper, dambil ,abshapper,pilates topu vs var da var bide trambolin alasim geldi pawlover

Sabah: 1 küçük parça peynir, yarım haşlanmış yumurta

Ara:1 portakal, 1 elma, 1 avuç beyaz leblebi

Akşam: 6 kaşık kabak yemeği, 1sb yoğurt

1 tane Trabzon hurması

12bin adım, 2 lt su

Menüler sahane kizlar ya

Ya evet annemde kendi yapiyor hep bir bakayım ben bu işe :)

Al benceee çok eğlenceli gerçekten sıkılmadan yapıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…