- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.481
Evet ya benim dengemi bozuyorsunuz bugünDakika olarak hesapladım bir anyaaa senin gözler bozuk kim.40 dedi ki
Bacim oldurmek mis istiyorsun beni
Halusinasyon kötü şeyEvet ya benim dengemi bozuyorsunuz bugün
Şöyle yapBacim oldurmek mis istiyorsun beni
Bence aksam hiç fazla değil gayet ölçülüSabah
1 küçücük elma
2 ceviz
1 dilim peynir
1 dilim hindi füme
1 dilim ekmek
Yeşil çay
Ara
Süt
Öğlen
6yk barbunya
Yoğurt
Ara
1 mandalina
Akşam
Yarım kase mercimek çorbası(terbiyesiz)
1yk taze fasulye
1yk yoğurtlu köz biber
2yk ali nazik
1yk barbunya
Menü zengin olunca akşamı cozuttum galiba
Su 2,5 litre
Spor 30dk trambolin video, 75 mekik, 120 bacak kalça hareketiCherry Mom
Ip atla o daha çabuk oluyor mekik çok yakar bin tane sabah doğrulamazsınBacim oldurmek mis istiyorsun beni
Ben gunluk zorlamayla anca 120 mekik çekiyorum 200 demissinŞöyle yap
200 mekik (20 puan) + 400 zıplama ( 80 puan ) olur mu :)
Yahuu yerken bir daha düşünün
Aynen vallaIp atla o daha çabuk oluyor mekik çok yakar bin tane sabah doğrulamazsın
Aaa luppoyu sen yedin derdi bize düştüBen gunluk zorlamayla anca 120 mekik çekiyorum 200 demissin
Mehter marşıyla gelip İzmir marşıyla uğurluyoruz seni canım kolay gelsinnAynen vallaben en iyisi 200 mekikimi cekmeye gideyim .
50 mekikte benim bel uyuşuyor resmenŞöyle yap
200 mekik (20 puan) + 400 zıplama ( 80 puan ) olur mu :)
Yahuu yerken bir daha düşünün
Ben mekik çok rahat yapıyorum ya50 mekikte benim bel uyuşuyor resmenzıpla bence 5 dk da biter iş
Benim belim uyuşuyor karnım acıyor çok acı çekiyorum mekikte ben. Sen yapamıyon demekkiBen mekik çok rahat yapıyorum ya
Yo doğru yapıyorum.ayipsinBenim belim uyuşuyor karnım acıyor çok acı çekiyorum mekikte ben. Sen yapamıyon demekkialışmış olabilirsin o yüzden kolay geliyordur. 100 squat 50 mekikten daha kolay geliyor bana
Cnm bedeli agir geldi valla 75 mekik cektim kaldi 125Aaa luppoyu sen yedin derdi bize düştüben anlamam yap 100 puanlk biseyler 10.000 adim 100 puan yarın iş yerinde yürü :))
Güzel güzel ceza dediğin böyle olmaliCnm bedeli agir geldi valla 75 mekik cektim kaldi 125400 ziplamayi da halim kalirsa ziplarim
Menü uzun olunca çok gibi geliyor. Benim menüde hep uzun oluyor. Yatay yazacağım artıkSabah
1 küçücük elma
2 ceviz
1 dilim peynir
1 dilim hindi füme
1 dilim ekmek
Yeşil çay
Ara
Süt
Öğlen
6yk barbunya
Yoğurt
Ara
1 mandalina
Akşam
Yarım kase mercimek çorbası(terbiyesiz)
1yk taze fasulye
1yk yoğurtlu köz biber
2yk ali nazik
1yk barbunya
Menü zengin olunca akşamı cozuttum galiba
Su 2,5 litre
Spor 30dk trambolin video, 75 mekik, 120 bacak kalça hareketiCherry Mom
15 dk ya kadar bitirmen lazım yoksa faiz biniyorCnm bedeli agir geldi valla 75 mekik cektim kaldi 125400 ziplamayi da halim kalirsa ziplarim
aynen canim gecmediGeçmiş olsun canım. Git doktora ihmal etme ilaçsız geçmiyor.
yuvarlanip gidiyoruz ıste canimO muhtemelen dediğin gibi emzirirken ustunn açık kaldı diye olmuştur banada cok olurdu.
Senin buyukle benim oğlan aynıymış 24 kasim doğumlu oğlumda evde birde 17 aylık olduğunu düşünemiyorumAllah yardımcin olsun canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?