Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamlar bu akşam eşim erken gelebildi oğlumu o yıkayıp uyuttu ben de biraz ödeve bakıp buraya geldim (ara verdim).

Geriye dönük okuyacağım, bugün dünyaları yedim, miktarlar hep fazladaydı öyle ki şu an hazımsızlık çekiyorum keşke bi maden suyu olsa diyerek.

Bugün oğluma küçüklük fotoğraflarını gösterdim geçen sene bu zamanlar ve sonrada bahar zamanı görüntüme bakınca çok gaza geldim, hemen o halime dönüp daha da vermek istiyorum, tahmini 2-3 kilo yağdan versem oluyor işte benim boyumda 3 kilo yağ görüntüyü çok etkiliyor. Tabi asıl hedefim olan noktaya gelsem hayal bile edemiyorum tüm dolabını yenilerim :)

Olur inşallah

Evet -sana gore - biraZ fazla :) normalde böyle olmuyor ya o yuzden diyorum. Spor için vakit kalmıyor herhalde

O halde soz vereyim

Bugun itibariyle 21 gun rafine sekersiz yapmaya niyetlendim..

Şimdi kaç kilosun arkadaşım
Bilemiyorum bu sabah cumaya göre artidaydim ve bugün fazla yedim, akşam yemeğini iki porsiyonluk yedim galiba bol kepçe

Iyi de bu halka açık park mı ki bana karışamazsın diyor, benim evimdeki tramboline ben izin verirsem binebilir, olaya oradan girmelisin. Kullanmana izin vermiyorum, bitti.

Maalesef birbirine rakip belki de zamanla düşman iki kardeş yetiştiriyor. Anne babanın onayı sevgisi için yarışmak demek kardeşlik bağının oluşmaması demek. Kendi rahatı belki de ego tatmini icin çocukları harcıyor. Diğer taraftan bu çocuklar büyüyünce büyük ihtimalle olanları farkedip anneleriyle de arayı açarlar, aileler böyle böyle kopuyor.
iyiye gidiyodum dun aksam nasi olduysa sabaha sol tarafimda agri ile uyandim aksama kadar devam etti
❤❤ ne bilim yaş olarak büyük ruhum olaraksa hala 18-20yasindayim
buyuk oglum 3 yas 2 aylik
kucum oglum 17 aylık
Gece sütünü bıraktık hem ben rahatladım hem o. Senin için de iyi olur bence. 6 aydır kuyruk sokumu kemiğim ağrıyor. Kucağımda 10kilo üstü çocukla sabaha kadar 3 4 kez emzirmekten incindi herhalde, daha iyileşmedi. 12 aydan sonra gece süte ihtiyaç yok zaten, biz ancak 17 aylıkken bıraktık.
Evet -sana gore - biraZ fazla :) normalde böyle olmuyor ya o yuzden diyorum. Spor için vakit kalmıyor herhalde
Gerçekten fazla yedim miktarlar belli değil ama uykusuzluk yorgunlukla yemeğe saldırdım bugün. Bünyece dinleneyim.cumaya kadar eksiye geceyim sonra dengeli beslenme ve spor yapmam gerek artık. Spor salonu üyeliği neredeyse bitecek daha gidemedim insan kendi gerçeğine uygun planlar yapmalı. Gerçi şimdi evi satınca merkezi biryerde kiraya cikarsak daha kolay olur isler.

Istikrarlı kararlı birimisiniz köyleyseniz beraber yapalım ben de şöyle bir sıkıya girmek istiyorum aslında.
Evet kararliyimdir. Istikrsri sabri ve surekli gayreti everim..cok sevinirim birlikte yapabilirsek..dogrusu sizin menu listenizi gordum.diger sayfada ve size bir soru birakmistim orda...tebrik ederim aksam yemegini pas gecmissiniz..ne guzel..
Bir donem şifa oruclari yapmistim.doktor kontrolunde o vakit epey kilo verdimdi..

Tamam yapalım o halde beraber. ben normalde cok rahat bit insanımdır. Son derece özgür büyüdüm ana baba müdahalesi olmadan yediğime içtiğime, yaptığıma vb. Hayatta kendimle ilgili de öyle hedeflerim filan yoktu hiç ama geçen sene başladığım bu kilo verme serüvenifizli bir yanımı keşfetmemi sağladı. Dediğiniz gibi istikrar sabır kendinle mucadele vb guzel seyler. Surekli disiplin, kırbaç arayan birine dönüştüm :)

İnşallah yaza kadar halledeceksin canım bence

Evi neden satıyorsunuz canım. Şehir değişikliği filan mı yapacaksınız

Maden suyu yok, ödevimi yaparken buz gibi metabolizma çayından içeyim bari kardelelen321

Bu arada bu sirke olayı nedir, ılık limonlu su ne oldu, bu onun neresinde?
İç iç canım. Ben de aksatmıyorum sürekli yapıyorum. Yalnız Şunu farkettim benim vücudum aşırı su tutuyormuş. Ben kendime biraz üşengecimdir böyle detoks suları ödem atıcılarla hiç uğraşmazdım. Bu içecekle ciddi boyutta ödem atıyorum. Yüzüm bile küçüldü. Geçen gün eşim bile söylüyo birden küçüldün diye Artık ben burdan yürürüm böyle...

Maden suyu yok, ödevimi yaparken buz gibi metabolizma çayından içeyim bari kardelelen321

Bu arada bu sirke olayı nedir, ılık limonlu su ne oldu, bu onun neresinde?
Sirke konusu nasıl gelişti dersen anlatayım.
dennisgo gripten ötürü suyla karıştırıp hergün içiyo. Spor filan yapmadığı halde eksi geldi bugün. Biz de sirke in kerametlerini ele aldık araştırma aşamasındayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…