- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.501
Olur inşallahSelamlar bu akşam eşim erken gelebildi oğlumu o yıkayıp uyuttu ben de biraz ödeve bakıp buraya geldim (ara verdim).
Geriye dönük okuyacağım, bugün dünyaları yedim, miktarlar hep fazladaydı öyle ki şu an hazımsızlık çekiyorum keşke bi maden suyu olsa diyerek.
Bugün oğluma küçüklük fotoğraflarını gösterdim geçen sene bu zamanlar ve sonrada bahar zamanı görüntüme bakınca çok gaza geldim, hemen o halime dönüp daha da vermek istiyorum, tahmini 2-3 kilo yağdan versem oluyor işte benim boyumda 3 kilo yağ görüntüyü çok etkiliyor. Tabi asıl hedefim olan noktaya gelsem hayal bile edemiyorum tüm dolabını yenilerim :)
Evet -sana gore - biraZ fazla :) normalde böyle olmuyor ya o yuzden diyorum. Spor için vakit kalmıyor herhaldeSabah sütlü kahve, 100 gr tam buğday unlu ekmek (poğaça gibi birşey kendim yaptım), 10 fındık, 2 tk çilek reçeli
Öğle geçen günden kalan somon (biraz fazlaydı tahmini 250 gr), patates püresi, salatalık turşusu 3 tane
Ara 4 hurma, 10 fındık, kahve
Akşam 1 tabak patates musakka, 1 kase çilek.
Su az
Spor yok
Eveet simdi yap sonra icKız leylimm.bir sirke 40 günde oluyormuş
Valla cnm 15 dk mumkun degil 175 defa cektim kaldi 25 sonra yatis15 dk ya kadar bitirmen lazım yoksa faiz biniyor
O halde soz vereyimMerhabA
Çok geçmiş olsun liste için üzülmeyin çünkü şöyle bir durum var sizi henüz asil ekip listesine geçiremedik ( malum her gün menü paylaşımı yok kilo bildirimi olduğu olmadigi geç yapıldığı zamanlar oluyor) o yuzden alt liste diye tabir ettiğimiz diger listemizde takip ediyoruz tek farkı sizin kilonuz hani ortak paylasim sayfasında olmaması oluyor yoksa tabiki takım uyesisiniz ❤yanlış anlamayın :)
Bundan sonrası için isterseniz böyle devam edebiliriz veya ben artık hergun menü paylaşırım kılo bildirimlerinide erkenden yapabilirim derseniz @toplight kaptanım sizi ekler asıl listeye :) önce söz almamiz gerekiyor :))
Bilemiyorum bu sabah cumaya göre artidaydim ve bugün fazla yedim, akşam yemeğini iki porsiyonluk yedim galiba bol kepçeŞimdi kaç kilosun arkadaşım
Bizim eve gelen çocuklarda asla üstünden inmiyo hatta bi tanesi bana kafa tuttu annesi de yoktu napcağımı şaşırdımkoltuktan tramboline trambolinden koltuğa atlıyo, düşersin diyorum sen bana karışamazsın bana sadece annem karışabilir diyo aklımı çıkardı tüm gün
Bazı çocukları ayrı tutuyorum ama bu tamamen yetiştirmedendi, annesi tembihliyo kimsenin sana karışmasına izin verme bana sadece ailem karışabilir de falan diyo çocuğa. Pis yerleri yalıyo diye uyardık kadın kavga çıkardı uyaramazmışız sadece o uyarabilirmişEbeveynlerde bi değişik oldu
Maalesef birbirine rakip belki de zamanla düşman iki kardeş yetiştiriyor. Anne babanın onayı sevgisi için yarışmak demek kardeşlik bağının oluşmaması demek. Kendi rahatı belki de ego tatmini icin çocukları harcıyor. Diğer taraftan bu çocuklar büyüyünce büyük ihtimalle olanları farkedip anneleriyle de arayı açarlar, aileler böyle böyle kopuyor.İki kardeşti bu çocuklar. Bir birini ispiyonluyorlar. Birisi üç yaşında diğeri de ilkokula gidiyor. Ben de sence bu bir sorun değil mi demiştim. Bana sorun gibi geliyor çünkü. Ben onu avantaja çeviriyorum bu sayede yaptıklarından haberdar oluyorum dedi bana. Anam oturduğun yerden bir kalk çocukları izle zaten haberdar olursun demedim. Sonuç ? Şimdi 3. Çocuğu doğurdu :)
Gece sütünü bıraktık hem ben rahatladım hem o. Senin için de iyi olur bence. 6 aydır kuyruk sokumu kemiğim ağrıyor. Kucağımda 10kilo üstü çocukla sabaha kadar 3 4 kez emzirmekten incindi herhalde, daha iyileşmedi. 12 aydan sonra gece süte ihtiyaç yok zaten, biz ancak 17 aylıkken bıraktık.iyiye gidiyodum dun aksam nasi olduysa sabaha sol tarafimda agri ile uyandim aksama kadar devam etti
❤❤ ne bilim yaş olarak büyük ruhum olaraksa hala 18-20yasindayim
buyuk oglum 3 yas 2 aylik
kucum oglum 17 aylık
Gerçekten fazla yedim miktarlar belli değil ama uykusuzluk yorgunlukla yemeğe saldırdım bugün. Bünyece dinleneyim.cumaya kadar eksiye geceyim sonra dengeli beslenme ve spor yapmam gerek artık. Spor salonu üyeliği neredeyse bitecek daha gidemedimEvet -sana gore - biraZ fazla :) normalde böyle olmuyor ya o yuzden diyorum. Spor için vakit kalmıyor herhalde
Istikrarlı kararlı biri misiniz öyleyseniz beraber yapalım ben de şöyle bir sıkıya girmek istiyorum aslında.O halde soz vereyim
Bugun itibariyle 21 gun rafine sekersiz yapmaya niyetlendim..
Evet kararliyimdir. Istikrsri sabri ve surekli gayreti everim..cok sevinirim birlikte yapabilirsek..dogrusu sizin menu listenizi gordum.diger sayfada ve size bir soru birakmistim orda...tebrik ederim aksam yemegini pas gecmissiniz..ne guzel..Istikrarlı kararlı birimisiniz köyleyseniz beraber yapalım ben de şöyle bir sıkıya girmek istiyorum aslında.
Yok yaaa tam tersi akşam çok yedim bugün, eşim dün patates musakka yaptı ven sanırım 2 kişilik yedim ondanAksam yemegini pas mi geçiyorsuniz..cok iyimiş..
Tamam yapalım o halde beraber. ben normalde cok rahat bit insanımdır. Son derece özgür büyüdüm ana baba müdahalesi olmadan yediğime içtiğime, yaptığıma vb. Hayatta kendimle ilgili de öyle hedeflerim filan yoktu hiç ama geçen sene başladığım bu kilo verme serüvenifizli bir yanımı keşfetmemi sağladı. Dediğiniz gibi istikrar sabır kendinle mucadele vb guzel seyler. Surekli disiplin, kırbaç arayan birine dönüştüm :)Evet kararliyimdir. Istikrsri sabri ve surekli gayreti everim..cok sevinirim birlikte yapabilirsek..dogrusu sizin menu listenizi gordum.diger sayfada ve size bir soru birakmistim orda...tebrik ederim aksam yemegini pas gecmissiniz..ne guzel..
Bir donem şifa oruclari yapmistim.doktor kontrolunde o vakit epey kilo verdimdi..
Evet ya yazarken ne yemişim be diyorumMenü uzun olunca çok gibi geliyor. Benim menüde hep uzun oluyor. Yatay yazacağım artık
Aynen ben de.. Benim evlendiğim yaş 2930 lu yaşlarının sonuna yaklaşan birisi olarak bileklerimi kestim
Aynen ben de.. Benim evlendiğim yaş 29
Aynen ben de öylebenim de 28 ki bana cok gencmisim gibi geliyordu evlenirken.
İnşallah yaza kadar halledeceksin canım benceSelamlar bu akşam eşim erken gelebildi oğlumu o yıkayıp uyuttu ben de biraz ödeve bakıp buraya geldim (ara verdim).
Geriye dönük okuyacağım, bugün dünyaları yedim, miktarlar hep fazladaydı öyle ki şu an hazımsızlık çekiyorum keşke bi maden suyu olsa diyerek.
Bugün oğluma küçüklük fotoğraflarını gösterdim geçen sene bu zamanlar ve sonrada bahar zamanı görüntüme bakınca çok gaza geldim, hemen o halime dönüp daha da vermek istiyorum, tahmini 2-3 kilo yağdan versem oluyor işte benim boyumda 3 kilo yağ görüntüyü çok etkiliyor. Tabi asıl hedefim olan noktaya gelsem hayal bile edemiyorum tüm dolabını yenilerim :)
Evi neden satıyorsunuz canım. Şehir değişikliği filan mı yapacaksınızBilemiyorum bu sabah cumaya göre artidaydim ve bugün fazla yedim, akşam yemeğini iki porsiyonluk yedim galiba bol kepçe
Iyi de bu halka açık park mı ki bana karışamazsın diyor, benim evimdeki tramboline ben izin verirsem binebilir, olaya oradan girmelisin. Kullanmana izin vermiyorum, bitti.
Maalesef birbirine rakip belki de zamanla düşman iki kardeş yetiştiriyor. Anne babanın onayı sevgisi için yarışmak demek kardeşlik bağının oluşmaması demek. Kendi rahatı belki de ego tatmini icin çocukları harcıyor. Diğer taraftan bu çocuklar büyüyünce büyük ihtimalle olanları farkedip anneleriyle de arayı açarlar, aileler böyle böyle kopuyor.
Gece sütünü bıraktık hem ben rahatladım hem o. Senin için de iyi olur bence. 6 aydır kuyruk sokumu kemiğim ağrıyor. Kucağımda 10kilo üstü çocukla sabaha kadar 3 4 kez emzirmekten incindi herhalde, daha iyileşmedi. 12 aydan sonra gece süte ihtiyaç yok zaten, biz ancak 17 aylıkken bıraktık.
Gerçekten fazla yedim miktarlar belli değil ama uykusuzluk yorgunlukla yemeğe saldırdım bugün. Bünyece dinleneyim.cumaya kadar eksiye geceyim sonra dengeli beslenme ve spor yapmam gerek artık. Spor salonu üyeliği neredeyse bitecek daha gidemediminsan kendi gerçeğine uygun planlar yapmalı. Gerçi şimdi evi satınca merkezi biryerde kiraya cikarsak daha kolay olur isler.
İç iç canım. Ben de aksatmıyorum sürekli yapıyorum. Yalnız Şunu farkettim benim vücudum aşırı su tutuyormuş. Ben kendime biraz üşengecimdir böyle detoks suları ödem atıcılarla hiç uğraşmazdım. Bu içecekle ciddi boyutta ödem atıyorum. Yüzüm bile küçüldü. Geçen gün eşim bile söylüyo birden küçüldün diyeMaden suyu yok, ödevimi yaparken buz gibi metabolizma çayından içeyim barikardelelen321
Bu arada bu sirke olayı nedir, ılık limonlu su ne oldu, bu onun neresinde?
Sirke konusu nasıl gelişti dersen anlatayım.Maden suyu yok, ödevimi yaparken buz gibi metabolizma çayından içeyim barikardelelen321
Bu arada bu sirke olayı nedir, ılık limonlu su ne oldu, bu onun neresinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?