Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maden suyu yok, ödevimi yaparken buz gibi metabolizma çayından içeyim bari kardelelen321

Bu arada bu sirke olayı nedir, ılık limonlu su ne oldu, bu onun neresinde?
Ben hastalandım bir kaç gün önce. Boğazım çok ağrıdığı için sabah akşam sirkeli su içiyorum. Rutin ip atlamalarımı da yapamıyorum. Genelde sporu kesince kilo aldığım için, bir önceki hastalıkta öyle olmuştu, bu sabah Cuma’ya göre eksi gelince acaba sirkeden mi diyorum. Şimdilik takipteyim cuma sonucu biraz daha belirleyici olacaktır..

Evi neden satıyorsunuz canım. Şehir değişikliği filan mı yapacaksınız
Yok tamamen mantiksal yaklastim biraz eski evimiz yakinda tadilat masrafi cikacak onlar gelmeden satarsak iyi olur dedim bir gun esim de tamam dedi. hesap kitap derken saticaz galiba bi emlakciyla konusalim bakalim.

Yok tamamen mantiksal yaklastim biraz eski evimiz yakinda tadilat masrafi cikacak onlar gelmeden satarsak iyi olur dedim bir gun esim de tamam dedi. hesap kitap derken saticaz galiba bi emlakciyla konusalim bakalim.
Herşey gönlünce olsun canım. İnşallah daha iyi daha ferah bi eve taşınırsınız. Rutubetten filan bahsettiğini hatırlıyorum zaten

kızlar günaydın...nasılsınızzzz....psikolojik olarak üzerimizden depremi atlatmaya çalışıyoruz..her zaman sallansakta..herkese tektek cevap yazamadım..çok teşekkür ederimmm...dört günlüğüne sakaryaya gittim bir sınav için...çocukları bırakıp gitmek beni çok endişelendirmişti...yollar kar kış eve geldik şükür...16 şubatta listeye eklenebilirim...değil mi yanlış mı hatırlıyorum....16 ağustosta mezun olmuştum....

Son düzenleme:
Günaydın hoşgeldin. Elazigda mi yaşıyorsun hala sallanıyor mu. Allah kolaylık versin canım bir daha yasatmasin. Bende malatyalıyım ama burdur da yaşıyorum. Telefonlar falan çok etkilendim bende sanki oradaymışım gibi hissettim. Allah bi daha yasatmasin

hoşgeldin tatlım kesin dönüş mü gel bakalım biraz ifadeni alalım neler yaptın bu 6 ayda kilo almak dışında

elazığlıyım malatyada yaşıyorum...gece oğlumla yatıyodum kızım beşikte oğlum çığlıkla uyanınca bende hemen beşikten kızımı alıp koştum.....nasıl atlatırız bilmem....bizden yarım saat sonra 4 şiddetinde olmuş hissetmedik. allah bir daha yaşatmasın....buralar çok soğuk ....kar yağmasını istemiyorum artık....

Hayat devam ediyor canım bir şekilde toparlanıp devam edeceğiz yaşamaya ne zaman ne yaşayacağımız Allah biliyor. Inşallah en kısa zamanda toparlarsınız kendinizi zor ama geçecek yapacak bişey yok

Günaydın kaptanım. Her gün yaptığın sirkeden içsene sen de. Anladığım kadarıyla ciddi destek sağlıyor bağışıklık sistemi için. Hem kilo vermeye de yardımcı oluyor olabilir. Tabiki sirke içtim kilo verdim diye bir şey yoktur ama diyete uyup hareket edince o da yardımcı oluyordur bence.bu sabah da eksi gördüm ama asıl cuma tartısını merakla bekliyorum etkisini anlamak için

Sirke denizi eritiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…