- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.541
Sadece sirke değildir sonuçta dünkü menüm de gazoz hariç iyiydi. Ama spor yapmayınca kilo almamı engelledi bence sirke :) dün spor da vardı biraz. Böyle böyle az spora geçiş yaparım belki.Sirke denizi eritiyor
Geçmiş olsun.nasılsın peki
Sağolun kizlar şimdilik iyiym ama anestezi etkisi var tabi sonra ne olur bilmem :)Geçmiş olsun
Spor yapmadin ama artı gelecek bir şey yemedin. Sirkenin zayıflamaya yardımcı olduğu hep söyleniyor. Bi bende işe yaramadı aylarca içmiştimSadece sirke değildir sonuçta dünkü menüm de gazoz hariç iyiydi. Ama spor yapmayınca kilo almamı engelledi bence sirke :) dün spor da vardı biraz. Böyle böyle az spora geçiş yaparım belki.
Her şer de bi hayır vardır dedikleri bu işteSağolun kizlar şimdilik iyiym ama anestezi etkisi var tabi sonra ne olur bilmem :)
Yemek yemeye korkuyorumsu bile içmedim :) neyse bu sayede 67 yi gördüm günün tesellesi
Disde olsa hafiflik yarattı demekkiHer şer de bi hayır vardır dedikleri bu işte
Ben sirkeden hoşlanmadığım için vücut bu besini tanımıyor ondan böyle oluyor bence :) bir süre içsem ona da alışır gibi geliyor :)Sirke denizi eritiyor
Tabiki dün menüm iyiydi ama hastalandığım gün taco yemiştim. Soslu falan herhalde 1000 kalori vardır :) onu yakamadım. Ciddi kalorili kaçamaklardan sonra 3-4 gün sağlam spor çok iyi geliyor. Ben sadece o gün yaptım. Ertesi gün biraz fazla karbonhidrat yedim falan filan. Ama sonuç olarak üzümü yiyoruz bağını sormuyoruz. Sirkeden oluyorsa yeni diyet arkadaşım sirke.. gittiği yere kadar :)Spor yapmadin ama artı gelecek bir şey yemedin. Sirkenin zayıflamaya yardımcı olduğu hep söyleniyor. Bi bende işe yaramadı aylarca içmiştim
Diğerlerini çektirmek lazım 60’ı kolayca bulursun bu diş çekimleri sayesinde :)Sağolun kizlar şimdilik iyiym ama anestezi etkisi var tabi sonra ne olur bilmem :)
Yemek yemeye korkuyorumsu bile içmedim :) neyse bu sayede 67 yi gördüm günün tesellesi
Diğerlerini çektirmek lazım 60’ı kolayca bulursun bu diş çekimleri sayesinde :)
Ahahaha zayıf ama dişsiz olmak mı, dişli ama balık etli olmak mı :)evet aynı şuna benzeyen zayıf bir insan olurum
Güzellikte önemli herşey kilo değilevet aynı şuna benzeyen zayıf bir insan olurum
-400 güzel canım tebriklerSelam kızlar sabah tartıldım 101.4 dün bildirememiştim bu sabah unutmadım dünki menümü de yazıyorum şimdi
Eyvah sende cezayı yedinGünaydın, dünkü menüm
Sabah
Lor
3 zeytin
Çok az peynir
1 bardak çay
Öğlen
Pırasa
Yoğurt
1 dilim ekmek
Öğleden sonra bir arkadaşım doğum günüydü dayanamayıp 1 dilim pasta yedim.
Akşam
Mantarlı tavuk fırın
1 bardak şalgam
1 dilim ekmek
Sonrasında ise 1 portakal yedim
Haftaya kesin 2 li rakamlara düşeceksin ortim az kaldıSelam kızlar sabah tartıldım 101.4 dün bildirememiştim bu sabah unutmadım dünki menümü de yazıyorum şimdi
HahahBende olmasam gözden kaçacak bunlar
Öyle valla dayanamadımEyvah sende cezayı yedin
Yakalamışken cuma hedefi alayımÖyle valla dayanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?