Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam canim okudun mu bilmem artık kaçamaklara spor cezası geldi :)) bu sebeple pastan için sana 60 puan ceza yazıyorum
1.sayfadaki spor tablosuna göre yapip hem cezanı hemde kalorisini atabilirsin :)

Hayırdır sen bu saate kalmazsın kuzum :)
Hala parça düşürüyorum çok ağrım oldu gece, tam uykuya daldım ağır döküm tava vardı yamuk koymuşuz yere düşünce aklımız çıktı bide ona uyanınca uyanamadım derken baş ağrılı bol şiş bi günaydın oldu bugün

Oy kuzum kötü bir gece olmuş iyi yapmışsın geç kalkmakla ama ona da bünye alışık olmayınca insan bütün gunu enerjisiz geçiriyor

Son düzenleme:
Oy kuzum kötü bir gece olmuş iyi yapmışsın geç kalkmakla ama ona da bünye alışık olmayınca insan bütün gibi enerjisiz geçiriyor
Evet hem enerjisizim hemde epeydir spor yapmadığımdan galiba sırtım çok ağrıyo. Sırtımı ağrıtmayı nasıl başardım bilmiyorum ama sporda ters bişey mi yaptım acaba diyorum

geçmiş olsun dişten kurtulmuşsun darısı başıma olsun. Ağrısız sızısız geçsin günün

Dünkü videoda baya hareket vardı ama sırt nasıl oldu bende bilemedim belki hamlik olmuştur ben her yeni harekette hemen hamliyorum

Teşekkür ederim canım uyuşukluk gidiyor korkuyorum ins ağrı olmaz

Dünkü videoda baya hareket vardı ama sırt nasıl oldu bende bilemedim belki hamlik olmuştur ben her yeni harekette hemen hamliyorum

Teşekkür ederim canım uyuşukluk gidiyor korkuyorum ins ağrı olmaz
Bence ağrı hissetmiyosan ağrımicaktır. Benim bi dişime kanal yapılmıştı yarım saat sonra ağrısından duramayıp lütfen çek diye doktora yalvarmaya gitmiştim

Bence ağrı hissetmiyosan ağrımicaktır. Benim bi dişime kanal yapılmıştı yarım saat sonra ağrısından duramayıp lütfen çek diye doktora yalvarmaya gitmiştim
Şuan ağrı yok inşallah öyle olur
Kanalda bütün sinirler alınmıyor mu ki niye o kadar ağrıdi acaba

Şuan ağrı yok inşallah öyle olur
Kanalda bütün sinirler alınmıyor mu ki niye o kadar ağrıdi acaba
Bilmiyorum ki ben hayatımda öyle kötü ağrı hiç yaşamadım. 1 hafta boyunca en ağır ağrı kesicilerle durmuştum uykumdan uyanıp ağlıyodum ağrıdan zulüm gibiydi. Kanal yapıldığı günde öyleydi ama ertesi gün geçti çok şükür

He iyi bari çektirdin sandım cidden dış sıkıntı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…