- 23 Mart 2016
- 31.153
- 92.492
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.561
Selam canim okudun mu bilmem artık kaçamaklara spor cezası geldi :)) bu sebeple pastan için sana 60 puan ceza yazıyorumGünaydın, dünkü menüm
Sabah
Lor
3 zeytin
Çok az peynir
1 bardak çay
Öğlen
Pırasa
Yoğurt
1 dilim ekmek
Öğleden sonra bir arkadaşım doğum günüydü dayanamayıp 1 dilim pasta yedim.
Akşam
Mantarlı tavuk fırın
1 bardak şalgam
1 dilim ekmek
Sonrasında ise 1 portakal yedim
Hayırdır sen bu saate kalmazsın kuzum :)Günaydınlaar
Hala parça düşürüyorum çok ağrım oldu gece, tam uykuya daldım ağır döküm tava vardı yamuk koymuşuz yere düşünce aklımız çıktı bide ona uyanınca uyanamadım derken baş ağrılı bol şiş bi günaydın oldu bugünHayırdır sen bu saate kalmazsın kuzum :)
Oy kuzum kötü bir gece olmuşHala parça düşürüyorum çok ağrım oldu gece, tam uykuya daldım ağır döküm tava vardı yamuk koymuşuz yere düşünce aklımız çıktı bide ona uyanınca uyanamadım derken baş ağrılı bol şiş bi günaydın oldu bugün
Evet hem enerjisizim hemde epeydir spor yapmadığımdan galiba sırtım çok ağrıyo. Sırtımı ağrıtmayı nasıl başardım bilmiyorum ama sporda ters bişey mi yaptım acaba diyorumOy kuzum kötü bir gece olmuşiyi yapmışsın geç kalkmakla ama ona da bünye alışık olmayınca insan bütün gibi enerjisiz geçiriyor
Dünkü videoda baya hareket vardı ama sırt nasıl oldu bende bilemedimEvet hem enerjisizim hemde epeydir spor yapmadığımdan galiba sırtım çok ağrıyo. Sırtımı ağrıtmayı nasıl başardım bilmiyorum ama sporda ters bişey mi yaptım acaba diyorum
geçmiş olsun dişten kurtulmuşsundarısı başıma olsun. Ağrısız sızısız geçsin günün
Bence ağrı hissetmiyosan ağrımicaktır. Benim bi dişime kanal yapılmıştı yarım saat sonra ağrısından duramayıp lütfen çek diye doktora yalvarmaya gitmiştimDünkü videoda baya hareket vardı ama sırt nasıl oldu bende bilemedimbelki hamlik olmuştur ben her yeni harekette hemen hamliyorum
Teşekkür ederim canım uyuşukluk gidiyor korkuyorum ins ağrı olmaz
Şuan ağrı yok inşallah öyle olurBence ağrı hissetmiyosan ağrımicaktır. Benim bi dişime kanal yapılmıştı yarım saat sonra ağrısından duramayıp lütfen çek diye doktora yalvarmaya gitmiştim
Bilmiyorum ki ben hayatımda öyle kötü ağrı hiç yaşamadım. 1 hafta boyunca en ağır ağrı kesicilerle durmuştum uykumdan uyanıp ağlıyodum ağrıdan zulüm gibiydi. Kanal yapıldığı günde öyleydi ama ertesi gün geçti çok şükürŞuan ağrı yok inşallah öyle olur
Kanalda bütün sinirler alınmıyor mu ki niye o kadar ağrıdi acaba
He iyi bari çektirdin sandımBilmiyorum ki ben hayatımda öyle kötü ağrı hiç yaşamadım. 1 hafta boyunca en ağır ağrı kesicilerle durmuştum uykumdan uyanıp ağlıyodum ağrıdan zulüm gibiydi. Kanal yapıldığı günde öyleydi ama ertesi gün geçti çok şükür
Çok yalvardım ama çekmediHe iyi bari çektirdin sandımcidden dış sıkıntı yaa
Kurtuldun mu canım. Şimdi nasılsınÇok verimli geçti disim çekildi aallhim cekiclerle daldilar
Hepsini çektirelim takma diş yaptırırız. Tartıya çıkarken çıkartırızDisde olsa hafiflik yarattı demekkigidemde hepsini cektirem
Yanı tartıda su an eksigim yok fazlam var ama bari yarım kilo diyip kaçamak yapmayayımYakalamışken cuma hedefi alayım
acaba dişlerimiz + kaç kg? Sabah takma dişimizi çıkarıp tartılırız :)Hepsini çektirelim takma diş yaptırırız. Tartıya çıkarken çıkartırız
Takımın polisi mübarekBende olmasam gözden kaçacak bunlar
Kurtuldum canim iyiyim çok şükür sagol.Kurtuldun mu canım. Şimdi nasılsın
Merhaba hoşgeldin aramıza . İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul edebilir misin ?merhabalar araniza simdi katildim kilo vermek istiyorum benide araniza alirmisiniz yaza kadar incelmek zayiflamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?