Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

24 yasindayim boyum 1.63 kilo 82.10 sartlari okudum kabul ediyorum
Merhaba hoşgeldin canım aramiza
Bugunden itibaren yada istersen yarın :) günlük menü ve yapıyorsan sporlarını bekleriz canım düzenli katilim ve disiplin işin olmazsa olmazı
Menülerimizi başka bir sayfada takip ediyoruz orada sohbet vs yok sadece listeni paylasiyorsun

Ahhh böyle bi ağrı ben de yaşadım üniversite yıllarında. Bayram tatiliydi ailemin yanına elmiştim. Ağrıdan ölecektim yaa. Bir günde kaç ilaç içtiğimi hatırlamıyorum. O zamanlar ailem hatay'da yaşıyorlardı. Çok bilmediğimiz bi şehirde bütün gün açık dişçi aramıştım. Hastane hastane gezdik. En sonunda yol üstünde bi polikliniğe sorduk diş hekimi vs. Olmadığını söyledi görevli kişi ama şu küçük cam şişelerde anestezik bi malzeme varya ondan kırdı bi pamuğa döktü dişine koy dedi. Tüpte kalanı da bana verdi. O adam aklıma geldikçe dua ediyorum ona..
Bir de ertesi gün okula dönüş var, saatler süren bi otobüs yolculuğu. Neyseki bi sorun olmadan yolculuğu atlatmıştım ama varır varmaz çektirmiştim o bana çok çektiren dişi

Ay Allah razi olsun kimse yok diyip gonderebilirdi

Oh oh yap kuzum. İyi geldi bize.. Eritsin manken gibi yapsın seni inşallah.
Eritse eritse benden yine 3 5 gram gider ama olsun şuan -300 deyim yarim kilo giderse cumaya kadar iyi olur yuksek bişey hedeflemeyecegim sonra üzülüyorum geçen hafta senin gibi 2 2 gideceğine inanıp sonra dertlenmistim

Hos buldukTabiki yazarim 1 yasinda bebegim var ve emziriyorum hamile kalmadan once 93 kiloydum ede cabalarimla 88 kiloya dustum baktim evde yapamiyorum takildim gitmiyor kilolar ara mahallede kucuk bi salona yazimdim baya sıkı diyetle ve 3 3 bucuk saat sporla 75 kiloya indim ama kilomun 75 oldugunu duyanlar inanmiyordu daha zayif gorunuyordum cunku baya bi sıkılastirmisti spor ve kuculmustu 85 le doguma girdim eve geldigimde 75 kiloydum yine cabalarimla 71 e dustum ama saldim 82 ye ciktim artik canima yetti kilolu olmak istemiyorum

Süper canım valla içinde ki isteği buradan hissettim ve çok mutlu oldum. Kafada kararlılık olunca oluyor bu iş birlikte hedefe gideriz ins sen bize.biz sana çok faydalı olacağız diye düşünüyorum o enerjiyi aldım senden

Eritse eritse benden yine 3 5 gram gider ama olsun şuan -300 deyim yarim kilo giderse cumaya kadar iyi olur yuksek bişey hedeflemeyecegim sonra üzülüyorum geçen hafta senin gibi 2 2 gideceğine inanıp sonra dertlenmistim
Kuzum sen yavaş kilo veriyorsun gerçekten. Ama bilemiyorum belki de senin metabolizmayı hızlandıracak başka yöntemler de vardır. Henüz biz keşfedememiş olabiliriz.
Ben de hep şaşırırdım her hafta bunca kilo nasıl gidiyo diye ben de yapabiliyormuşum meğer. Ama benim kendimde yeni keşfettiğim olay vücudumun aşırı ödem yapması. Bu zamana kadar kim uğraşacak detoks suyuyla filandım bi Yeşil çay içerek atabileceğimi sanırdım ve yeterli bulurdum. Benim yanlışım da buymuş. Bu duruma uyandığıma çok seviniyorum. Yakında benim de kilo vermem yavaşlayacak o zamana dek ne kadar ağırlık atarsam o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…