Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yetisemiyorum kizlar kusura bakmayin kizim cok hareketli :) gec yazarsam simdiden kusura bakmayin hedefin 63 kilo olmak ilk hedef 78 olsun ne dersin ama lutfen yardim edin ne yiyim ne yemeyim saatler ne olsun yardimmm :)))))
Allah bağışlasın 1 yaş zor yeni yurumeler hareketlenmeler :))
Burada herkes menüde serbest sadece arada detoks sulari detoks yemekleri yapıp paylaşıyoruz birlikte yapıyoruz
Zaten diyet yapıp kilo veren birisisin o yüzde genel kuralları biliyorsundur diyetteki ( geç saatte yemek yememek,meyve yenecek ise akşama bırakmamak günde en az 40dk spor gibi ) :)

Çok haklısın bende çok üşeniyorum bu sulara takviyelere flan belki kendime uygun bir içecek bulmam lazım ama henüz bulamadım en son su elma sirkesine el atacağım

Yeterki biri beni gaza getirsin iteklesin o heves geldim mi beni kimse tutamaz bu arada bi ara apartmanda merdiven cikip indim hizli hizli ve nefes alamadim 2 gun boyunca kotuye gitti ve hastanelik oldum kiloyu kafama takan biriyim saldikca da cok mutsux umutsuz oluyorum esim sehir disina calismaya gittiginde diyet yapmistim ve bayilmistim buraya uye olmamin sebebi ise bu sacmaliklari yasamam tamam gaza geldigimde baya geliyorum zumbalar kardio ama sonu kotu bitiyor ayildigimda kizim besiginde salliyordum Allah tan uyuya kalmis sukur bir daha bu hatalara dusmeden saglikla vermek istiyorum

Ben yarın yine kabak detoksuna başlıyorum. Katılmak isteyen kabakları hazırlasın
Tarif edermisiniz nasil bisey esime hemen soylim alsin kabak bu arada sutumu etkilemez degilmi bi kere diyet yuzunden kesilmisti sukur geri geldi sut arttirici caylardan korkum var sut gider diye

Yetisemiyorum kizlar kusura bakmayin kizim cok hareketli :) gec yazarsam simdiden kusura bakmayin hedefin 63 kilo olmak ilk hedef 78 olsun ne dersin ama lutfen yardim edin ne yiyim ne yemeyim saatler ne olsun yardimmm :)))))
Günlük menü paylaşımları yapıyoruz canım ordan da fikir edinebilirsiniz. Ama tabi herkesin vücudu farklı. Sen emziriyorsun uzun süre aç kalarak yapmamalısın bu işi. 3 ana 3 ara öğün şeklinde beslenmen daha mantıklı.

Ay sende kendimi buldum bende oyleyim acayip mutsuz olurum kilo alınca o yüzden iradeliyimdir her daim.
1 hafta misafir gelecek spor yapamayacagim diye hayata küserim

Ay sende kendimi buldum bende oyleyim acayip mutsuz olurum kilo alınca o yüzden iradeliyimdir her daim.
1 hafta misafir gelecek spor yapamayacagim diye hayata küserim
Hayir ben yiyorum ben kilo aliyorum bide acayip sinirleniyorum kendime gicik oldum iyice psikolojimi bozuyor bu aptal kilolar hele yanlarim

Sagolun evet yurume asamasinda tirmaniyor heryer kilit her yer guvenli ama yinede yoruyor :) ama bunlar guzel seyler yorulduguma degiyor bi gulusu evet o konulara hakimim insaallah burasida bana bi motive olucak :)

Çok haklısın bende çok üşeniyorum bu sulara takviyelere flan belki kendime uygun bir içecek bulmam lazım ama henüz bulamadım en son su elma sirkesine el atacağım
Dün akşam ben de bi sürü video izledim evde yapımını öğrendim. Yapıcam ama en az 40 gün beklemeliymiş. Hazır sirkelere bi sürü tuz basıyorlarmış evde yapmak en iyisi

Evet o yuzden buraya yazilip fikir almak cok onemliydi benim icin suanda herseyden onemlisi bebegimin sut icmesi tabiki ama kilolarda gitsin bi yandan diyoeum :)

Evet dikkat ettim mi gidiyor gercekten dikkat edecegim azmin elinden kurtulan yok beni biraz ite kaka zorla yaptirin diyeti kizlar lutfenn :) ♡♡
Haha merak etme menülerinde varsa kaçamakları da bildir ki ceza yazıyoruz sporla ödüyorsun
Ve yapabildigin sporlarida dakika veya adeti ile soyle ki onlarida hesapliyorum spordada ayrıca yarışıyoruz

Burası sana çok iyi gelecek canım. Yeterki azmini yitirme. Hep birlikte hedefe ulaşmayı başarıcaz

Haha merak etme menülerinde varsa kaçamakları da bildir ki ceza yazıyoruz sporla ödüyorsun
Ve yapabildigin sporlarida dakika veya adeti ile soyle ki onlarida hesapliyorum spordada ayrıca yarışıyoruz ❤
Tamam tabiki yazarim ceza isi iyimis ama diyete girim yeterki kacamak yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…