- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.641
Bende de kabak var ama mücver yapacağım :) o da bir yerde kabak. Yarın iki öğün yesem detoks olur mu. Un değil yulaf ezmesi koyarım..Ben yarın yine kabak detoksuna başlıyorum. Katılmak isteyen kabakları hazırlasın
Bence olur canımBende de kabak var ama mücver yapacağım :) o da bir yerde kabak. Yarın iki öğün yesem detoks olur mu. Un değil yulaf ezmesi koyarım..
Of favori sporum. Yeğenimle üstümüzü sıksan su akacak kadar terlerdik oynarken. Tam cardio bence :)Ben futbola kacar.
Oğlan küçük oldu mu pek okadsr etki etmiyor paslasma sadeceOf favori sporum. Yeğenimle üstümüzü sıksan su akacak kadar terlerdik oynarken. Tam cardio bence :)
Bunu kaşarsız yapsan daha iyi olur canım. Çünkü kaşar yağlı bir peynir.. daha az kalori almak istiyorsun haşlama olması daha iyi hattaArkadaslae bu arada kilo vermek icin yaptigim sey sabah yani oglen kalk bebisi yedir temizlik şu bu derken yagsiz yumurta 3 tane icine kasar ekleyip yiyordum aksamda ayni ve arada sadece su yumurta ve peynir oldugu icin acikma olmuyordu ama bir sure sonra bayiyor ama kilo vermeme yardimci olmustu icine kirmizi biber
O günler de gelecek merak etme. Şimdi ısınma aşamasındasınız..hareket harekettir şu an. Benim de temizlik yapmam gerekiyor. Ev bana bakıyor ben eve. Mutfak dolaplarını düzenledim biraz yürüyüş yapmak istiyorum. Ev diyor yürüme beni temizle :)Oğlan küçük oldu mu pek okadsr etki etmiyor paslasma sadece
Ay çok pis atlayasım geldi. Dur bir 500 yapayım :)Evet ip hem pratik. Uzun vakitlerini almıyo insanın. Bizde bi ip canavarı vardennisgo 7000 ip atlar bi günde iplere fısıldayan kız bize ipi sevdiren insan. Cherry Mom eliptik yapar. Genel itibarıyla yürüyüş ip atlama leslie çok yaptığımız spor aktiviteler imiz
Evet cnm donus zor oluyor yaa sanirim spor yapamamamda etkiliyor beni ip atlayamiyorum evde dun aldigim ceza gozumu korkkuttu yine de adapte olamiyorumDiyetten kopunca ilk başta adapte olmak zor oluyor haklısın. Ama inat edersen eski günlerine döneceksiniz. BanaCherry Mom tarafından verilen spor cezaları resmen fren oldu. Şu an zıplamaya bile gözüm yemiyor o yüzden de yemiyorum :) sen de dün çok zorlandın seni frenlemedi mi?
Sagolun kizlar biraz motive oldu gibiNefesimmmsin bencede bir detoksla başla hem disipline olursun hemde giden ilk kilolar gaza getirir seni
Yedikçe yiyor insan. Akşamdan beri gözümün önünde eşime ait abur cuburlar duruyor ama yemiyorum. Fakat bir yedin mi arkası geliyor. Şu an o aşamadasın bence. Benim eşim de baktı ki yiyorum ortadan kaldırıyor her şeyi, baktı yemiyorum tüm abur cuburlar ortada :)Evet cnm donus zor oluyor yaa sanirim spor yapamamamda etkiliyor beni ip atlayamiyorum evde dun aldigim ceza gozumu korkkuttu yine de adapte olamiyorumkardelelen321 kabaklarim hazir birde onu deneyeyim ins olumlu etkisi olur uzerimde
Sagolun kizlar biraz motive oldu gibi
Yag hiç Eklemiyorum. 2 ince dilim kaşar ekliyorum. O da hani Tok tutsun Diye ama evet daha da kaşar koymam bugünden sonra.Bunu kaşarsız yapsan daha iyi olur canım. Çünkü kaşar yağlı bir peynir.. daha az kalori almak istiyorsun haşlama olması daha iyi hatta
Ben bugün adet oldum. Kaç gündür elim tatlı şeylere gidiyo geri çekiyorum. Bi kere tadına bakınca duramıyorsun gerçekten. O yüzden şeytana uymamalıyımYedikçe yiyor insan. Akşamdan beri gözümün önünde eşime ait abur cuburlar duruyor ama yemiyorum. Fakat bir yedin mi arkası geliyor. Şu an o aşamadasın bence. Benim eşim de baktı ki yiyorum ortadan kaldırıyor her şeyi, baktı yemiyorum tüm abur cuburlar ortada :)
Ağzın bal yesinHaftaya kesin 2 li rakamlara düşeceksin ortim az kaldı
Diyet listenizi paylasirmisinizC Cagrihilal1 listeni beğendim sporlar da güzel bakalım diyetisyen yarayacak mı sana düzenin iyi gibi
Yanında salata ye canım ben salata yemezsem çok acıkıyorum hem sütün de azalmaz750 ml su sisemi kuytu yerden cikarttim yarin 2.5 3 lt su icmeye baslayacagim kizlar kizimi uyuttuktan sonra zumba yapacagim ve aksam yemegi olarak yagsiz yumurta yiyip ustune kardio yapacagim cok acikma olurmu bilmiyorum diyetin ilk saatleri cok acikma olursa 2 ceviz yerim
Hosbulduk ne guzel bol eksili gunler :)) neler yapiyorsun yazarmisin bizede ornek olurA Ajsgeidnwk öncelikle hoşgeldin
27 aralıkta 109.2 ile geldim bu sabah 101.400 idim çok şükür vücudum rahatlıyor
Tamam canim aynen salata da yaparim sut daha onemli kizim icin :))Yanında salata ye canım ben salata yemezsem çok acıkıyorum hem sütün de azalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?