Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bunu kaşarsız yapsan daha iyi olur canım. Çünkü kaşar yağlı bir peynir.. daha az kalori almak istiyorsun haşlama olması daha iyi hatta

Oğlan küçük oldu mu pek okadsr etki etmiyor paslasma sadece
O günler de gelecek merak etme. Şimdi ısınma aşamasındasınız..hareket harekettir şu an. Benim de temizlik yapmam gerekiyor. Ev bana bakıyor ben eve. Mutfak dolaplarını düzenledim biraz yürüyüş yapmak istiyorum. Ev diyor yürüme beni temizle :)

Ay çok pis atlayasım geldi. Dur bir 500 yapayım :)

Evet cnm donus zor oluyor yaa sanirim spor yapamamamda etkiliyor beni ip atlayamiyorum evde dun aldigim ceza gozumu korkkuttu yine de adapte olamiyorum kardelelen321 kabaklarim hazir birde onu deneyeyim ins olumlu etkisi olur uzerimde
Nefesimmmsin bencede bir detoksla başla hem disipline olursun hemde giden ilk kilolar gaza getirir seni
Sagolun kizlar biraz motive oldu gibi

Yedikçe yiyor insan. Akşamdan beri gözümün önünde eşime ait abur cuburlar duruyor ama yemiyorum. Fakat bir yedin mi arkası geliyor. Şu an o aşamadasın bence. Benim eşim de baktı ki yiyorum ortadan kaldırıyor her şeyi, baktı yemiyorum tüm abur cuburlar ortada :)

Ben bugün adet oldum. Kaç gündür elim tatlı şeylere gidiyo geri çekiyorum. Bi kere tadına bakınca duramıyorsun gerçekten. O yüzden şeytana uymamalıyım

Yanında salata ye canım ben salata yemezsem çok acıkıyorum hem sütün de azalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…