- 23 Mart 2016
- 31.146
- 92.479
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.621
Insaallah insaallah basaricaz yaza kadar incelelim yazin spor daha terletiyor zaten diger kis zayif olarak girmek istiyorum.. simdi sizler spor olarak neler yapiyorsunuz kizlarBurası sana çok iyi gelecek canım. Yeterki azmini yitirme. Hep birlikte hedefe ulaşmayı başarıcaz
Canım bol sıvı tüket bol bol emzir sütün gitmez. Kabak detoksu şöyle;Tarif edermisiniz nasil bisey esime hemen soylim alsin kabak bu arada sutumu etkilemez degilmi bi kere diyet yuzunden kesilmisti sukur geri geldi sut arttirici caylardan korkum var sut gider diye
Cooook tesekkur ederim deneyecegim sag olun :))Canım bol sıvı tüket bol bol emzir sütün gitmez. Kabak detoksu şöyle;
Sabah haşlanmış yumurta, peynir zeytin 1dilim ekmek yeşillik Domates salatalik normal bi kahvaltı.
Öğle rendelenmiş 2 kabagı tavada 5dk kavur yarısını 3 kaşık yoğurt ile karıştır ye.
Akşam kalan kabağa 3 kaşık yoğurt koy ve ye. Bu kadar. Ama sen emziriyorsun aralara da kuru yemiş meyve gibi alternatifler eklersen iyi olur
Evet çok fazla o yüzden güvenebileceğimiz organik bi sirke bulup almalıyız 40 gün geçene kadar.Ya evet ama 40.gun çok fazla
Ben leslie yapıyorum ip atlıyorum. Koşu bandım var arada orda yürüyorum.Insaallah insaallah basaricaz yaza kadar incelelim yazin spor daha terletiyor zaten diger kis zayif olarak girmek istiyorum.. simdi sizler spor olarak neler yapiyorsunuz kizlar
Ooo cok iyimis bende pek bisey yok bi plates var bide dambil varBen leslie yapıyorum ip atlıyorum. Koşu bandım var arada orda yürüyorum.
Yumurta tok tutuyo gerçekten. Bence iyi yapmışsın. Ama dediğin gibi hep aynı şeyleri yemek bayıyo bi zamandan sonraArkadaslae bu arada kilo vermek icin yaptigim sey sabah yani oglen kalk bebisi yedir temizlik şu bu derken yagsiz yumurta 3 tane icine kasar ekleyip yiyordum aksamda ayni ve arada sadece su yumurta ve peynir oldugu icin acikma olmuyordu ama bir sure sonra bayiyor ama kilo vermeme yardimci olmustu icine kirmizi biber
Beni baya tok tutuyordu canim 75 ten 71 e dusmustum bunu uyguladigimda ama yumurta iste bi sure sonra öhh diyor insanYumurta tok tutmuyo gerçekten. Bence iyi yapmışsın. Ama dediğin gibi hep aynı şeyleri yemek bayıyo bi zamandan sonra
Evet ip hem pratik. Uzun vakitlerini almıyo insanın. Bizde bi ip canavarı varIp cok kilo yaktiriyor benimde acilen almam lazim
Yumurta çok tok tutuyor evet yukarda tutmuyor yazmışım düzelttim. Yumurta mucize gibi bişey. Ben her sabah 1 tane mutlaka tüketiyorum.Beni baya tok tutuyordu canim 75 ten 71 e dusmustum bunu uyguladigimda ama yumurta iste bi sure sonra öhh diyor insan
Anladım canım. Ben de bu akşam yumurta yiyeceğim. Ekmeksiz ve bol suYumurta çok tok tutuyor evet yukarda tutmuyor yazmışım düzelttim. Yumurta mucize gibi bişey. Ben her sabah 1 tane mutlaka tüketiyorum.
Plates de çok iyi sıkılaştırıyor. Ben biraz daha kilo verince pilates düşünüyorum.Ooo cok iyimis bende pek bisey yok bi plates var bide dambil var
Diyetten kopunca ilk başta adapte olmak zor oluyor haklısın. Ama inat edersen eski günlerine döneceksiniz. BanaKizlar daha tam diyet havasina giremedim bi turlu yaa bana onerilerde bulunun
Pilates topu yazacaktım. Benim kız telefonu elimden almaya çalıştı. Plates diye kalmış.Plates de çok iyi sıkılaştırıyor. Ben biraz daha kilo verince pilates düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?