Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tarif edermisiniz nasil bisey esime hemen soylim alsin kabak bu arada sutumu etkilemez degilmi bi kere diyet yuzunden kesilmisti sukur geri geldi sut arttirici caylardan korkum var sut gider diye
Canım bol sıvı tüket bol bol emzir sütün gitmez. Kabak detoksu şöyle;
Sabah haşlanmış yumurta, peynir zeytin 1dilim ekmek yeşillik Domates salatalik normal bi kahvaltı.
Öğle rendelenmiş 2 kabagı tavada 5dk kavur yarısını 3 kaşık yoğurt ile karıştır ye.
Akşam kalan kabağa 3 kaşık yoğurt koy ve ye. Bu kadar. Ama sen emziriyorsun aralara da kuru yemiş meyve gibi alternatifler eklersen iyi olur

Ben zumba yapiyorum kizlar yani bu aksam baslayacagim.. ay kalbim nasil gum gum heyecanlandim birden evet evet birasi gercekten bana iyi gelecek zumba videolarim var baya bi yoruyor.. ayrica uzun fircalarin demir veya odun sopasi var ya onu alip ensemize koyuyoruz ve yanlara egiliyoruz sporda bunu cok yaptirdilar yanlar gidiyor benim en zor giden bolge simit zaten lanetler :-D sonra yerde kardio hareketleri bebemi uyutunca zumba yapicam kizlar

Cooook tesekkur ederim deneyecegim sag olun :))

Arkadaslae bu arada kilo vermek icin yaptigim sey sabah yani oglen kalk bebisi yedir temizlik şu bu derken yagsiz yumurta 3 tane icine kasar ekleyip yiyordum aksamda ayni ve arada sadece su yumurta ve peynir oldugu icin acikma olmuyordu ama bir sure sonra bayiyor ama kilo vermeme yardimci olmustu icine kirmizi biber

Yumurta tok tutuyo gerçekten. Bence iyi yapmışsın. Ama dediğin gibi hep aynı şeyleri yemek bayıyo bi zamandan sonra

Son düzenleme:
Ip cok kilo yaktiriyor benimde acilen almam lazim
Evet ip hem pratik. Uzun vakitlerini almıyo insanın. Bizde bi ip canavarı var dennisgo 7000 ip atlar bi günde iplere fısıldayan kız bize ipi sevdiren insan. Cherry Mom eliptik yapar. Genel itibarıyla yürüyüş ip atlama leslie çok yaptığımız spor aktiviteler imiz

Kizlar daha tam diyet havasina giremedim bi turlu yaa bana onerilerde bulunun
Diyetten kopunca ilk başta adapte olmak zor oluyor haklısın. Ama inat edersen eski günlerine döneceksiniz. Bana Cherry Mom tarafından verilen spor cezaları resmen fren oldu. Şu an zıplamaya bile gözüm yemiyor o yüzden de yemiyorum :) sen de dün çok zorlandın seni frenlemedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…