- 23 Mart 2016
- 31.122
- 92.437
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.861
Yok canım ya ben çok vicdan azabı çekiyorum.adama demedigimi bırakmadımİşte bakış açısı çok şeyi değiştiriyor. Ben olsam madem yiyorum ağzıma sürdüğüme değsin derdim. Ama burada doğru olan senin yaptığın. Afiyet olsun canım.
Bende vicdan yok konu tatlılar olunca. Yerim pastamı yapayım sporumu kafasındayım. Ama her kaçamak için öyle değilim tabiki. Bazılarına yaklaşımım, hakkımı bundan yana kullanmak istemiyorum oluyor. Ama hakkım hep saklı bak :)Yok canım ya ben çok vicdan azabı çekiyorum.adama demedigimi bırakmadımkoca pasta alacağına küçük alsaydın diye seni seviyorum yazısı sığmazmis
Tabiki varSalebe ceza var mı kız
Ben de yerdim abiiiBende vicdan yok konu tatlılar olunca. Yerim pastamı yapayım sporumu kafasındayım. Ama her kaçamak için öyle değilim tabiki. Bazılarına yaklaşımım, hakkımı bundan yana kullanmak istemiyorum oluyor. Ama hakkım hep saklı bak :)
Bende vazgeçtimOoo sahlep çok kalorili icmediysen tavsiye etmem
Dezavantaji varmiEvvet başta biraz zor alışılıyo ama hiç reklam yok çiçek gibi
Evet canımBenim bugun hic birsey yiyesim gelmiyor, psikolojik heraldebu saat oldu halen kahvaltiyla duruyorum
Menulerinizi aksamlari mi yaziyorsunuz kizlar diger basliga
Yoo bence bi dezavantajı yokDezavantaji varmi
Hangi diyetleri uyguladin zayiflama surecinde canimhoşbuldummm
Tamammi geldinmi artikHerkese hayırlı sabahlar
Guzel olmus canimBirinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Herkese merhaba 10 takim bu hafta birincisi olarak hirs ettim hedefime ulasmak icin ustelik ben hashimato hastasi olmama ragmen azimliyimdir. Gelelim bu hafta neler yaptigima en sabahlari kalkar kalkmaz buzlu su iciyorum yaz kis buzlu su mideye sok etkisi yaratiyor bu doktorumun onerisidir...www.kadinlarkulubu.com
Ehe yazdım kasıla kasıla
Dogru soylemis yiyivereydin,ziplayivereydin.vucut diycektiki hu ne ya ne yedim ben boyle bide bisiklet degil hopluyorum ben en iyisi yakayimYok canım ya ben çok vicdan azabı çekiyorum.adama demedigimi bırakmadımkoca pasta alacağına küçük alsaydın diye seni seviyorum yazısı sığmazmis
Öyleyse ben bi yürüyüşe çıkayım. ( Bugün dışarıda yürüdüğüm 6000 adım var. O sayılmıyo di mi??Selam canim valla kalorisini bilmiyorum ama ceza olarak 30 puan yazdım sana:))
:) 50 puan canim eminim fazlasinida yaparsin ☺
Geçen yıl diyetisyene gitmiştim . O baya bi liste felan yapıyodu ama işe yaramadı , ben de pek önemsemedim.Hangi diyetleri uyguladin zayiflama surecinde canim
:)) Normal spor tablomuza eklerim ama cezadan dusemem ayrıca birşeyler yapmak lazımÖyleyse ben bi yürüyüşe çıkayım. ( Bugün dışarıda yürüdüğüm 6000 adım var. O sayılmıyo di mi??)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?