Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İşte bakış açısı çok şeyi değiştiriyor. Ben olsam madem yiyorum ağzıma sürdüğüme değsin derdim. Ama burada doğru olan senin yaptığın. Afiyet olsun canım.
Yok canım ya ben çok vicdan azabı çekiyorum.adama demedigimi bırakmadım koca pasta alacağına küçük alsaydın diye seni seviyorum yazısı sığmazmis

Yok canım ya ben çok vicdan azabı çekiyorum.adama demedigimi bırakmadım koca pasta alacağına küçük alsaydın diye seni seviyorum yazısı sığmazmis
Bende vicdan yok konu tatlılar olunca. Yerim pastamı yapayım sporumu kafasındayım. Ama her kaçamak için öyle değilim tabiki. Bazılarına yaklaşımım, hakkımı bundan yana kullanmak istemiyorum oluyor. Ama hakkım hep saklı bak :)

Guzel olmus canim

Dogru soylemis yiyivereydin,ziplayivereydin.vucut diycektiki hu ne ya ne yedim ben boyle bide bisiklet degil hopluyorum ben en iyisi yakayim
He bide soyliycem unutuyorum bence bacağı en iyi yürüyüş inceltiyo

Selam canim valla kalorisini bilmiyorum ama ceza olarak 30 puan yazdım sana :))

:) 50 puan canim eminim fazlasinida yaparsin ☺
Öyleyse ben bi yürüyüşe çıkayım. ( Bugün dışarıda yürüdüğüm 6000 adım var. O sayılmıyo di mi?? )

Hangi diyetleri uyguladin zayiflama surecinde canim
Geçen yıl diyetisyene gitmiştim . O baya bi liste felan yapıyodu ama işe yaramadı , ben de pek önemsemedim.
Bu defal öyle sabit bi şeye bağlı kalmadım.

Öncelikle eskiden kahvaltı yapmazdım hiç. Kahvaltı yapmaya başladım. Kahvaltım neredeyse hep aynı. (1 Haşlanmış yumurta, 2-3 ceviz, 1 TB ekmeği, 1-2 TK lor veya labne)
Diyet sürecinde su içmeye başladım. Günde en az 3 litre su içiyorum.
Öğlen yemeklerini salata, ayranla felan geçiştiriyorum.
Her gün mutlaka yeşil çay içiyorum.Bazen günde 2 defa.
Akşamları da sebze veya proteini dengeli ve az yiyorum. Saat 20:00 den sonra da su,çay ve kahve hariç bi şey yemiyorum.
Genel olarak böyle yaptım ve şimdiye kadar işe yaradı. Ama 59 lar çok yordu beni . Sanırım yeni bişeyler deneyip şaşırtmam gerekiyo vücudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…