- 20 Ağustos 2019
- 769
- 2.622
- 43
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.881
:)) Normal spor tablomuza eklerim ama cezadan dusemem ayrıca birşeyler yapmak lazım☺☺
Harikasin bu hafta kiracaksin o direnci insallah.
Hava daha çok kararmadan çıkayım ben yürüyüşe..
Deme be Ah yavrum melek olmuş kuzum.Kızlar iyi akşamlar dün malum misafir vardı geç gittiler bu gün de sabah tanıdığım bir çocuğun cenaze haberini aldım cenazeye felan gittik 2 buçuk yaşındaydı yavrucak kanserdi 1 senedir tedavi görüyordu kendimi toparlayamıyorum bu gün giremem sanırım tekrar
Benim arkadaşımda oğlunu kanserden kaybetti. 1 yıl oldu ben kızı görmeye bile dayanamıyorum. Onun içindeki acıyı hayal bile edemiyorum. Allah sabır versin ailesine dayanma gücü versinKızlar iyi akşamlar dün malum misafir vardı geç gittiler bu gün de sabah tanıdığım bir çocuğun cenaze haberini aldım cenazeye felan gittik 2 buçuk yaşındaydı yavrucak kanserdi 1 senedir tedavi görüyordu kendimi toparlayamıyorum bu gün giremem sanırım tekrar
Bencede hatta bisiklet kalinlastiriyor diyenlerde var ama ben mecbur kalıyorum emre ile öyle tempolu yurunmuyor her börtü böcek çiçekte duruyoruz gezerken.Dogru soylemis yiyivereydin,ziplayivereydin.vucut diycektiki hu ne ya ne yedim ben boyle bide bisiklet degil hopluyorum ben en iyisi yakayim
He bide soyliycem unutuyorum bence bacağı en iyi yürüyüş inceltiyo
Amin Allah evlat acısı vermesin kimseyeBenim arkadaşımda oğlunu kanserden kaybetti. 1 yıl oldu ben kızı görmeye bile dayanamıyorum. Onun içindeki acıyı hayal bile edemiyorum. Allah sabır versin ailesine dayanma gücü versin
Ayy kuzumAkşam yatmadan önce kilom 84 tü
OhooKestane kaçamak sayiliyor mu cezası var mı acep
Yarın öğle yemeği yerine yemeyi düşünüyorum. Cezaya göre miktarı ayarlayacağım.Ohooçok kalorili kaç tane yiyeceksin
Yillardir yanlış mi biliyormuşuz. Kafami nerelere vursam kış gireli bir kestane yiyemedimAaaa hilal ye kuzum ye
Ya demi bende öyle biliyordum ama az ymeek lazimmmis kuzumYillardir yanlış mi biliyormuşuz. Kafami nerelere vursam kış gireli bir kestane yiyemedim
Aynen şeker miktarı yüksek sonuçta öğle yemeği yerine yiyeceğim ben 10 a kadar yolum varBöyle dedik diye çokda yeme :)))3 kestane 1 dilim ekmekmis
Biz abartmayalım yine yarın biri çıkar der yasak yenmezYa demi bende öyle biliyordum ama az ymeek lazimmmis kuzum
Bencede.ogle yemeği.yerine mantıklıAynen şeker miktarı yüksek sonuçta öğle yemeği yerine yiyeceğim ben 10 a kadar yolum var
Allah ailesine sabır versin çok büyük acı.Kızlar iyi akşamlar dün malum misafir vardı geç gittiler bu gün de sabah tanıdığım bir çocuğun cenaze haberini aldım cenazeye felan gittik 2 buçuk yaşındaydı yavrucak kanserdi 1 senedir tedavi görüyordu kendimi toparlayamıyorum bu gün giremem sanırım tekrar
Amin canımAmin Allah evlat acısı vermesin kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?