- 23 Mart 2016
- 31.122
- 92.437
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.901
Ay niye öyle oldu kuzum üst üste iki günBen bugün kızlara vakit ayırdım. Büyük kızıma ders çalıştırdım toplama çıkarma filan. Oyunlar oynadık pek uğrayamadım.
Cherry Mom kuzum şu iki gündür benim de 2 kaçamağım oldu. Dün 1 halley yemiştim bugün de çikolata yedim. Cezamı kes kuzum sana zahmet.
Bilmiyorum bu kabak detoksundan mıdır nedir aşırı yeme isteği oluyo tatlı bişeyler. Yine toparladım kendimi ama yapmasam iyiydi..Ay niye öyle oldu kuzum üst üste iki gün
100puan
Yok kuzumSabah
1 yumurta omlet
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Kayısı çayı
öğlen
Ton balıklı salata yoğurtlu
Maden suyu
Akşam
3 midye
Yarım haşlanmış patates
Salata
su 2 litre
cezam var mııı?Cherry Mom
Yulaflıymis ne olacak ki ondan. Grubun psikoloji bozuldu. Ne yeseler ceza istiyorlarBende de sıkıntı var, yulaflı bisküvi yedimCherry Mom bir avuç da çekirdek yedim ama ceviz kalmamış onun yerine yedim bence onda sorun yok. sen şimdi 30-40-50-60 yap diyeceksin ama felaket durumdayım. Kaburgalarımın altları o kadar ağrıyor ki gece uyuyamadım. Mekiklerden sanıyorum ama planq da olabilir. 10 dakika yaptım 10 gün pert olacağım herhalde :) sen cezamı kes yürümeye çalışırım yarın.
Yo bence sıkınti yok canimBende de sıkıntı var, yulaflı bisküvi yedimCherry Mom bir avuç da çekirdek yedim ama ceviz kalmamış onun yerine yedim bence onda sorun yok. sen şimdi 30-40-50-60 yap diyeceksin ama felaket durumdayım. Kaburgalarımın altları o kadar ağrıyor ki gece uyuyamadım. Mekiklerden sanıyorum ama planq da olabilir. 10 dakika yaptım 10 gün pert olacağım herhalde :) sen cezamı kes yürümeye çalışırım yarın.
Biride gelcek su ictim cezası ne diyecek korkuyorumYulaflıymis ne olacak ki ondan. Grubun psikoloji bozuldu. Ne yeseler ceza istiyorlar
4 tane yulaflı yedim canım normalde bir ara öğün ama ekmeklerimi de tam yedim meyvemi de ondan menü dışı gibi olduYo bence sıkınti yok canim
Ama bisküvi kaç taneydi
sadece bisküvi yesem sorun değil ama meyvemi de yedim üstüne yiyince ekstra oldu :)Yulaflıymis ne olacak ki ondan. Grubun psikoloji bozuldu. Ne yeseler ceza istiyorlar
Bu zorla ceza istiyor
Yok yahuuu midye pirinçli bide patates yiyince belki dedim ceza haketmişimdir
Yulafa ceza istemem ama 2 porsiyon meyve + yulaf olunca istedim :)Biride gelcek su ictim cezası ne diyecek korkuyorum
Yok yok biz ceza istemeyelim bir daha eğleniyorlar bizimle :)Yok yahuuu midye pirinçli bide patates yiyince belki dedim ceza haketmişimdir
Evet bence de yiyip içip amaan bunun cezası mı olur yahu diyelim bidakineYok yok biz ceza istemeyelim bir daha eğleniyorlar bizimle :)
AminBenim arkadaşımda oğlunu kanserden kaybetti. 1 yıl oldu ben kızı görmeye bile dayanamıyorum. Onun içindeki acıyı hayal bile edemiyorum. Allah sabır versin ailesine dayanma gücü versin
ay inşallah. Zaten sonraki hafta regl haftam.Bu hafta 59 un altına düşemezsem en az 2 hafta daha bu 59 kabusum sürecek.Harikasin bu hafta kiracaksin o direnci insallah
Cezalarda o kadar detaya girmeyelim bence ama senin yaptığın gibi her daim porsiyon kontrolu olmasi lazım tabi tebrik ederim4 tane yulaflı yedim canım normalde bir ara öğün ama ekmeklerimi de tam yedim meyvemi de ondan menü dışı gibi oldu
sadece bisküvi yesem sorun değil ama meyvemi de yedim üstüne yiyince ekstra oldu :)
Merhaba mesleğiniz ne acaba ? Baya yoğunsunuz sanırım merak ettim :)Merhaba herkse..nasilsiniz.ben bugun bi seminerdeydim ogle yemegi pas gectim ama.genel.olarak iyi bir gun gecirdim cok sukur..rafine sekersiz gunler bir harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?