Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay niye öyle oldu kuzum üst üste iki gün
100puan

Bende de sıkıntı var, yulaflı bisküvi yedim Cherry Mom bir avuç da çekirdek yedim ama ceviz kalmamış onun yerine yedim bence onda sorun yok. sen şimdi 30-40-50-60 yap diyeceksin ama felaket durumdayım. Kaburgalarımın altları o kadar ağrıyor ki gece uyuyamadım. Mekiklerden sanıyorum ama planq da olabilir. 10 dakika yaptım 10 gün pert olacağım herhalde :) sen cezamı kes yürümeye çalışırım yarın.

Yulaflıymis ne olacak ki ondan. Grubun psikoloji bozuldu. Ne yeseler ceza istiyorlar

Yo bence sıkınti yok canim
Ama bisküvi kaç taneydi

Yo bence sıkınti yok canim
Ama bisküvi kaç taneydi
4 tane yulaflı yedim canım normalde bir ara öğün ama ekmeklerimi de tam yedim meyvemi de ondan menü dışı gibi oldu
Yulaflıymis ne olacak ki ondan. Grubun psikoloji bozuldu. Ne yeseler ceza istiyorlar
sadece bisküvi yesem sorun değil ama meyvemi de yedim üstüne yiyince ekstra oldu :)

Cherry Mom senin gibi gece yemediğim pastadan sınav görevinden geldiğimde yedim salak gibi keşke hepsini misafirlerle gönderseydim madem herkes cezalı bana da söyle küçük cocostar pasta cezası
Eşimle de limoniyiz onun etkisi var tabi bu kaçamakta saçma bir şekil beslendim bu gün 1 saat önce korsemi taktım bunu takınca yemek yiyesi gelmiyor insanın

4 tane yulaflı yedim canım normalde bir ara öğün ama ekmeklerimi de tam yedim meyvemi de ondan menü dışı gibi oldu

sadece bisküvi yesem sorun değil ama meyvemi de yedim üstüne yiyince ekstra oldu :)
Cezalarda o kadar detaya girmeyelim bence ama senin yaptığın gibi her daim porsiyon kontrolu olmasi lazım tabi tebrik ederim icine sinmedi ise yarın spor yapar menünlede dengelersin kuzum
pawlover kuzum sende

Merhaba herkse..nasilsiniz.ben bugun bi seminerdeydim ogle yemegi pas gectim ama.genel.olarak iyi bir gun gecirdim cok sukur..rafine sekersiz gunler bir harika
Merhaba mesleğiniz ne acaba ? Baya yoğunsunuz sanırım merak ettim :)
Şekersiz beslenme çok güzel bir disiplin ayrıca tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…