- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.921
İçime sinmedi bile birazdan zıplayıp öyle uyicamCezalarda o kadar detaya girmeyelim bence ama senin yaptığın gibi her daim porsiyon kontrolu olmasi lazım tabi tebrik ederimicine sinmedi ise yarın spor yapar menünlede dengelersin kuzum
pawlover kuzum sende
Ozaman sporu biraZ arttırmak lazım bu haftaay inşallah. Zaten sonraki hafta regl haftam.Bu hafta 59 un altına düşemezsem en az 2 hafta daha bu 59 kabusum sürecek.
Ah canım evde ki zararlı şeyleri göndermek en güzeli valla bende kapıcıya verdim koca bir kalıpCherry Mom senin gibi gece yemediğim pastadan sınav görevinden geldiğimde yedim salak gibi keşke hepsini misafirlerle gönderseydim madem herkes cezalı bana da söyle küçük cocostar pasta cezası
Eşimle de limoniyiz onun etkisi var tabi bu kaçamakta saçma bir şekil beslendim bu gün 1 saat önce korsemi taktım bunu takınca yemek yiyesi gelmiyor insanın
Zıpla zıpla bu hafta 1. Olup haftaya vermemek olmazİçime sinmedi bile birazdan zıplayıp öyle uyicam
Bu sabah yine eksideydim böyle kalsam da kafiyimZıpla zıpla bu hafta 1. Olup haftaya vermemek olmaz
Normal menüde bisey yok ki bi dè cezadan bahsediyor senin tüm gün yediğin benim bir öğünümBu sabah yine eksideydim böyle kalsam da kafiyim
GalibaAyy kuzumhemen başla nasıl bu kadar hizli kilo aldın şok diyetlerin acısı mi çıktı yoksa
Günaydın canım alışırsın zamanla ne olacak sayfayı favorilere al.istersenGunaydin kizlar :) menuyu yazdigimiz basligi bulamadim, cepten cidden buyuk sknti yasiyorum
Dosya ekle kısmından olmadı mı canım ?
Günaydın sanada iyi pazarlar tatlımGünaydınnnn ,
Herkese iyi pazarlar
Yarım saat jessica yaptım elimden bu geliyo aabah uyandım sırtım tutulmuş henüz hiç bir şey yiyemedim şimdi de sınav görevindeyim akşam gün var bir şey yememek daha mantıklıAh canım evde ki zararlı şeyleri göndermek en güzeli valla bende kapıcıya verdim koca bir kalıpdürtüyor beni ne yapayim
Pasta icin 60 puan canım ama zıplama nolur
SporHuhuu nerelerdesiniz? Nabersiniiz?
Ooo ne güzel ben de kaçamak yapsam mı diye düşünüyorumSpor:)))
Ooo ne güzel ben de kaçamak yapsam mı diye düşünüyorumsen spor yapıyosan yapmıyım
Spor dedin atladım trambolinime rekor kırmaya çalışayım bakim kaç zıplayabilcem. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?