Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Huhuu nerelerdesiniz? Nabersiniiz?
Merhaba arkadaşlar. Temizlik yapıyorum ben bol bol. Ve sabah +1 ile uyandım az moralim bozuldu ama malum 6 gün kaldı regle. Normal ödem. Spor yapamadım yine bugün cnm tatlı bişiler çekmeye başladı ama meyve yiyorum bende işte.

Amman kanma o tatlı isteklerine. Ödem olur öyle ona sıkma canını

İyi akşamlar hepinize..
Ben de katılmak istiyorum aranızdan vermem gereken bilgiler var mı,?

Takım defterini okudum şartları kabul ettim.

12 takımda deneme sürecinde idim kapanana kadar
.

2 hafta oluyor yarın,72. 9 ile başladım.bu sabah 69.8 çıktım. Üstelik regl oldum.Hedefim 64.

en büyük sıkıntım motivasyon eksikliği geçen ay gittiğim halde veremedim.

ücretsiz izindeydim iki yıl, o dönem çok güzel kilo verdim evde olduğun halde ikizlerimle yürüyüşe çıkıyordum.leslie yapıyordum. Bırakınca geri aldım

Okulum çok yoğun buraya girip yazmak zor gelse de motivasyon açısından çok iyi olduğunu gördüm.
İnşallah ben de veririm

Hoşgeldin canım iki hafta da ıyi vermişsin. Vermeye de devam edersin

Merhaba hoşgeldin
Hedefinin çok uzağında degilsin kısa zamanda ulaşırsın insallah.Ama Allah kolaylık versin hem iş hem ikizler aslinda öğünler sağlıklı olursa fazla hareketlilikten yine kilolar gider diye düşünüyorum :)

Kuzunun ban kalkmadı mı ya bi gitsek bi daha gelemeyeceğiz ha
Cidden ya 3 günü devirdi artık gelmesi lazımdı bende anlamadım.kizda devamlı giriyor bakıyor belli ki son aktiflik suresinde devamlı görüyorum ama ban kalkamadı bir türlu üzüldüm bende diyetin başında kötü oldu bu durum
toplight kaptanim kazen e mi danissak acaba ban süresi ne olacak bu kizcagizin

Menüm

sabah-öğle
1 dilim peynir
2yk menemen
Salatalık
Domates
1/4 simit
2 ceviz

ara
8 badem
1 bardak süt

akşam
6yk taze fasulye
Yoğurt

su 2,5 litre
Spor 3500 zıplama, 300 bölgesel, 50 jumping jacks Cherry Mom
Spor menu sahaneeeee birincilik sana yaradı

İnşallah bakalım. . Bir de büyüleri var 8yasinda..

su anda yaptığım bir diyet yok işte dediğiniz gibi sağlıklı ve az yemeye çalışıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…