- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.941
Bende dışarıdayım deli gibi açım kendimi zor tutuyorumSpor dedin atladım trambolinime rekor kırmaya çalışayım bakim kaç zıplayabilcem
Onca sporun üstüne benim de açlıktan başım dönüyo ama çok erken diye yiyemiyorum da delirdimBende dışarıdayım deli gibi açım kendimi zor tutuyorum
Merhaba arkadaşlar. Temizlik yapıyorum ben bol bol. Ve sabah +1 ile uyandım az moralim bozuldu ama malum 6 gün kaldı regle. Normal ödem. Spor yapamadım yine bugünHuhuu nerelerdesiniz? Nabersiniiz?
Amman kanma o tatlı isteklerine. Ödem olur öyle ona sıkma canınıMerhaba arkadaşlar. Temizlik yapıyorum ben bol bol. Ve sabah +1 ile uyandım az moralim bozuldu ama malum 6 gün kaldı regle. Normal ödem. Spor yapamadım yine bugüncnm tatlı bişiler çekmeye başladı ama meyve yiyorum bende işte.
Kaçamak fikrinden spor yapmaya ne kadar hızlı bir geçiş olmuş. Tebrikler..Spor dedin atladım trambolinime rekor kırmaya çalışayım bakim kaç zıplayabilcem
Evet öyle oldu bi saat daha geçse de yemek yesem diyorumKaçamak fikrinden spor yapmaya ne kadar hızlı bir geçiş olmuş. Tebrikler..
Zıplaman da göz kamaştırıcı. o kadar zıplayınca insan kaçamak da yapamıyor :)Evet öyle oldu bi saat daha geçse de yemek yesem diyorum
Valla acayip açım şuan dünyalar kadar kaçamak yapasım var ama dermanım yok dermanım olsa yanmıştımZıplaman da göz kamaştırıcı. o kadar zıplayınca insan kaçamak da yapamıyor :)
Hoşgeldin canım iki hafta da ıyi vermişsin. Vermeye de devam edersinİyi akşamlar hepinize..
Ben de katılmak istiyorum aranızdan vermem gereken bilgiler var mı,?
Takım defterini okudum şartları kabul ettim.
12 takımda deneme sürecinde idim kapanana kadar
.
2 hafta oluyor yarın,72. 9 ile başladım.bu sabah 69.8 çıktım. Üstelik regl oldum.Hedefim 64.
en büyük sıkıntım motivasyon eksikliği geçen ay gittiğim halde veremedim.
ücretsiz izindeydim iki yıl, o dönem çok güzel kilo verdim evde olduğun halde ikizlerimle yürüyüşe çıkıyordum.leslie yapıyordum. Bırakınca geri aldım
Okulum çok yoğun buraya girip yazmak zor gelse de motivasyon açısından çok iyi olduğunu gördüm.
İnşallah ben de veririm
Merhaba hoşgeldinİyi akşamlar hepinize..
Ben de katılmak istiyorum aranızdan vermem gereken bilgiler var mı,?
Takım defterini okudum şartları kabul ettim.
12 takımda deneme sürecinde idim kapanana kadar
.
2 hafta oluyor yarın,72. 9 ile başladım.bu sabah 69.8 çıktım. Üstelik regl oldum.Hedefim 64.
en büyük sıkıntım motivasyon eksikliği geçen ay gittiğim halde veremedim.
ücretsiz izindeydim iki yıl, o dönem çok güzel kilo verdim evde olduğun halde ikizlerimle yürüyüşe çıkıyordum.leslie yapıyordum. Bırakınca geri aldım
Okulum çok yoğun buraya girip yazmak zor gelse de motivasyon açısından çok iyi olduğunu gördüm.
İnşallah ben de veririm
Cidden ya 3 günü devirdi artık gelmesi lazımdı bende anlamadım.kizda devamlı giriyor bakıyor belli ki son aktiflik suresinde devamlı görüyorum ama ban kalkamadı bir türlu üzüldüm bende diyetin başında kötü oldu bu durumKuzunun ban kalkmadı mı ya bi gitsek bi daha gelemeyeceğiz ha
Spor menu sahaneeeee birincilik sana yaradıMenüm
sabah-öğle
1 dilim peynir
2yk menemen
Salatalık
Domates
1/4 simit
2 ceviz
ara
8 badem
1 bardak süt
akşam
6yk taze fasulye
Yoğurt
su 2,5 litre
Spor 3500 zıplama, 300 bölgesel, 50 jumping jacksCherry Mom
Hoşgeldin canım iki hafta da ıyi vermişsin. Vermeye de devam edersin
Cherry Mom kaçamak yaptım. 1 dilim şerbetli tatlı kendimce cezamı da verdim. 5 bin adım yürüdüm. Yetmezse tez zamanda kellemi vurabilirsin :)
Merhaba hoşgeldin ☺
Hedefinin çok uzağında degilsin kısa zamanda ulaşırsın insallah.Ama Allah kolaylık versin hem iş hem ikizleraslinda öğünler sağlıklı olursa fazla hareketlilikten yine kilolar gider diye düşünüyorum :)
Ooo 3 tane Allah bağışlasınİnşallah bakalım. . Bir de büyüleri var 8yasinda..
su anda yaptığım bir diyet yok işte dediğiniz gibi sağlıklı ve az yemeye çalışıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?