- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.981
Ahahaa kesinlikle bir mantık hatası var bende. Ama düzelecek zamanla benim de sınavım bu :)Bilseydim yemezdimde demiyor ben yine
Telefon geldi uyuyamadım açıldı uykumAy ins hasta olmuyorsundur ama yorgunlukta olabilir tabi iyi uykular tüm.gece gezersin he
O arkadaş benim galiba ben ceza yok demedim ki üyeliğini girmedende bu sayfalar herkes tarafından okunabilir ya onu demek istedim paylasim.yapilmaz o.ayriCezam 18 inde kalkiyordu mesaj attim yalvardim resmen sag olsunlar kalkti sukur kesinle cezam vardi o yuzden yazamadim ama okudum hic cikmadim siteden arkadas yazmi bence ceza yok giris yapmadan okuyor ve cevap yazmiyor diye oyle bisey olamaz icerik silmek yasakmis bilmiyordum ve banlandim
Kesinlikle giris yapamiyordumO arkadaş benim galiba ben ceza yok demedim ki üyeliğini girmedende bu sayfalar herkes tarafından okunabilir ya onu demek istedim paylasim.yapilmaz o.ayri
Hosbuldukhoşgeldin tekrar,
epey merak ettik seni
Okudum diyorsun ama geçmişi bir daha okumani tavsiye ederim.paylaştığin fotoğrafı sildigin icin banlandigini ben burda defalarca yazdım zaten banlandigini tabiki anladık zaten profilinde yazıyordu, demek istedigimi halen anlatamadım ama sıkıntı yokKesinlikle giris yapamiyordum
Zıplama hastalığına mi yakalandin
Zıplamazsam evi temizleyesim geliyo bu ara bi delirdim temizlik konusunda temizlik takıntı olmasın diye kendime uğraş çıkarıyorumZıplama hastalığına mi yakalandin
Aman canım evet dikkat et sen yabancı dizi falan izliyordun bir ara onlara kitaplara sar temizligin sonu kötüZıplamazsam evi temizleyesim geliyo bu ara bi delirdim temizlik konusunda temizlik takıntı olmasın diye kendime uğraş çıkarıyorum
Evet aslında onları neden ne arar bıraktım acabası iyi hatırlattın yarım kitabım vardı onu bitireyimAman canım evet dikkat et sen yabancı dizi falan izliyordun bir ara onlara kitaplara sar temizligin sonu kötü
Selam canım hoşgeldinKizlae selam
Hoş bulduk NasılsınızSelam canım hoşgeldin
Kız ıyiyiz biz sen nasılsın diyeti niye bıraktın. Ama ben dedim sinirden kesin bırakmıştır dedimHoş bulduk Nasılsınız
Pazartesi başlarım diye bıraktım. Bir de banım kalkınca daha motive olurum diye son yiyecekleri mi yiyeyim dedim.Kız ıyiyiz biz sen nasılsın diyeti niye bıraktın. Ama ben dedim sinirden kesin bırakmıştır dedim
Öyle demesen iyiymişPazartesi başlarım diye bıraktım. Bir de balım kalkınca daha motive olurum diye son yiyecekleri mi yiyeyim dedim.
Allah seniPazartesi başlarım diye bıraktım. Bir de banım kalkınca daha motive olurum diye son yiyecekleri mi yiyeyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?