- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.961
Bence de biseyler yapalım kız başlamadan bırakacak diyetiCidden ya 3 günü devirdi artık gelmesi lazımdı bende anlamadım.kizda devamlı giriyor bakıyor belli ki son aktiflik suresinde devamlı görüyorum ama ban kalkamadı bir türlu üzüldüm bende diyetin başında kötü oldu bu durum
toplight kaptanim kazen e mi danissak acaba ban süresi ne olacak bu kizcagizin
Cherry Mom kaçamak yaptım. 1 dilim şerbetli tatlı kendimce cezamı da verdim. 5 bin adım yürüdüm. Yetmezse tez zamanda kellemi vurabilirsin :)
Bence üyeliğini girmeden girip okumuş konuyu anlamıştır sadece cevap yazamıyorBence de biseyler yapalım kız başlamadan bırakacak diyeti
Ay bilseydim şerbetsiz yerdim :) tamam 10 dakika da kol çalışayım :)
Şerbetli tatlı 70 puandi 20 puan daha gerek kuzum
Yeme bak cezası bitmiyor sonra :)afiyet bal şeker olsun
Ooo 3 tane Allah bağışlasınsaygıyla eğiliyorum ben bir tanesi ile basa çıkamıyorum
Evet ikinciyi istedik..3 oldu
.çok şükürçok zor ama güzel..
Ayy pertim çıkmışSpor menu sahaneeeee birincilik sana yaradı
Hoşgeldiinİyi akşamlar hepinize..
Ben de katılmak istiyorum aranızdan vermem gereken bilgiler var mı,?
Takım defterini okudum şartları kabul ettim.
12 takımda deneme sürecinde idim kapanana kadar
.
2 hafta oluyor yarın,72. 9 ile başladım.bu sabah 69.8 çıktım. Üstelik regl oldum.Hedefim 64.
en büyük sıkıntım motivasyon eksikliği geçen ay gittiğim halde veremedim.
ücretsiz izindeydim iki yıl, o dönem çok güzel kilo verdim evde olduğun halde ikizlerimle yürüyüşe çıkıyordum.leslie yapıyordum. Bırakınca geri aldım
Okulum çok yoğun buraya girip yazmak zor gelse de motivasyon açısından çok iyi olduğunu gördüm.
İnşallah ben de veririm
Canım oradaki şartlar aynen devam ediyor deneme süresi henüz bitmemiş zaten 2 Şubat'ta 12. Takıma girmissin burdada başlangıç tarihin o olacak yani kaptanımizBen şimdi deneme süresine başlamış oldum mu?
Ay ins hasta olmuyorsundur ama yorgunlukta olabilir tabi iyi uykular tüm.gece gezersin heAyy pertim çıkmışHasta mı oluyorum yoksa bi kaç gündür olan yorgunluğun üstüne bünye sporu kaldıramadı mı bilemediğim bi şekilde 6 buçukta uyuyakalmışım şimdi uyandım leyla gibiyim bi su içip geri uyicam
Çok tatlı yaEvet ikinciyi istedik..3 oldu
.çok şükürçok zor ama güzel..
Bilseydim yemezdimde demiyor ben yineAy bilseydim şerbetsiz yerdim :) tamam 10 dakika da kol çalışayım :)
Hoşgeldinizzzİyi akşamlar hepinize..
Ben de katılmak istiyorum aranızdan vermem gereken bilgiler var mı,?
Takım defterini okudum şartları kabul ettim.
12 takımda deneme sürecinde idim kapanana kadar
.
2 hafta oluyor yarın,72. 9 ile başladım.bu sabah 69.8 çıktım. Üstelik regl oldum.Hedefim 64.
en büyük sıkıntım motivasyon eksikliği geçen ay gittiğim halde veremedim.
ücretsiz izindeydim iki yıl, o dönem çok güzel kilo verdim evde olduğun halde ikizlerimle yürüyüşe çıkıyordum.leslie yapıyordum. Bırakınca geri aldım
Okulum çok yoğun buraya girip yazmak zor gelse de motivasyon açısından çok iyi olduğunu gördüm.
İnşallah ben de veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?