- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #33.261
Aynı gösterme ihtimali yok ki canım ama :)) Verdiği kilolar her iki tartıya da yanısr, aradaki fark sabit kalır hep :)
Önemli olan olan kaç kilo verdiğin Elifçim, evdekine göre devam et bence de :) Ya da aradaki farkı geçen haftaki kilona da yansıtabiliriz, kilo almış gözükmeden.
Aynı gösterme ihtimali yok ki canım ama :)) Verdiği kilolar her iki tartıya da yanısr, aradaki fark sabit kalır hep :)
Önemli olan olan kaç kilo verdiğin Elifçim, evdekine göre devam et bence de :) Ya da aradaki farkı geçen haftaki kilona da yansıtabiliriz, kilo almış gözükmeden.
kızlar ben çıkyorum, sabah bildirim yaparım, inşallah kilo vermiş olarak yeni bi güne başlarız, hepinize iyi geceler, yarın görüşmek üzere
Bulursun Elifçim, yanında götürebilirsen iyi olur hatta :)
Selam canım, nasılsın bakalım?
Gülsüm de burda sanırım, ikinize de sormuş olayım :)
Ben de çıkıyorum, iyi geceler fıstıklar
ya kızlar ben bildirim yapcam ama kafam karıştı evdeki tartıyı baz alcam
diyetisyende fazla çıkınca yıkılmıştım ya hani
canım yavaş yavaş olacak ama ekmek yerine geçebilecek şeyler yediğine ekmeği ona göre yersen daha iyi olur
bide salata ve yoğurdu eksik etme gün içinde
günde 2 bardak kalsiyum tüketin kızlar
günaydın kızlar
kilo vermemişim bu hafta, zaten belliydi bi duraklama dönemine girdiğim, kötü bi şekilde kabız oldum çünkü
kilo verdiğim dönemlerde hiç sorunum yoktu hatta bazen tuvalete çıkmaktan yoruluyodum ama normal zaten vücudun ara ara böyle dönemler yaşaması
allahtah almamışım
kilom aynı 58.6
Kızlar günaydın dün nete giremedim çünkü işler çok yoğundu masama bile oturamadım. tüm geçmişi okudum bayada uzunmuş
dün yediklerim : sabah: 2 dilim kepekli ekmek / 2 domates / azıcık beyaz peynir / maydonoz ve şekersiz çay
arada : şekersiz çay ve 2 bisküvi
öğlen : yarım kase çorba / haşlanmış tavuk göğsü küçük parça/ 2 kaşık patates püre yağsız / bol salata
ara : 1 elma / şekersiz çay
akşam : 5 tane lahana sarma/ 3 kaşık yoğurt / 1 domates
ara : 2 portakal
buğün sabah : 2 dilim kepek ekmeği / 2 çery domates / 1 k.k. peynir / şekersiz çay
sabah tartıldım 91 kiloyum 2 kilo vermişim kızlar
olsun arkadaşım moral bozmak yok duraklarda dursakta kapıları kapatım kiloları almıycaz içeri hedefimiz mayokinili günler
canım afiyet olsun
menü güzel de 3 yk yoğurt çok az
yoğurt miktarını biraz artır ya da süt ekle, günde 2 bardak olsun, yağ yakımını hızlandırırmış kalsiyum
bu arada çok sevindim 2 kilo vermene, maşallah
ben duraklama dönemindeyim şimdi
sağol canım
ya ben çok iyi gidiyodum, her hafta gram da olsa veriyodum ama bu hafta tık yok malesef
neyse herkeste olabiliomuş ama bu
o yüzden çok problem etmiyorum bide şu aralar sporumu falan düzenli yapamadım,ondan da kaynaklandı tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?